Låna pengar i julhelgen – Jullån

thumbnail

 

JULLÅN – Låna pengar (utan UC) på julafton

Butiker, kontor och banker slår igen portarna på julafton och nyårsafton. Men de automatiserade långivarna som ger lån utan UC håller öppet. Det innebär att du faktiskt kan låna pengar på självaste julafton, ifall det skulle behövas.

 

🔘 Finns det långivare som lånar ut pengar på julafton?

De lån som har julöppet, är till största del de långivare som även håller öppet under helger. I år håller följande långivare öppet under jul och nyår 2019:

🔘 Om jag ansöker ett lån på julafton eller nyårsafton, kommer det att betalas ut direkt?

Ja, om du ansöker tidigt på dagen så kommer pengarna dig tillhanda samma dag, även om det är en helgdag, julafton eller nyårsafton och du har konto i: Swedbank, Nordea, Handelsbanken.

🔘 Kan jag ansöka jullån om jag har betalningsanmärkningar?

Ja, du kan ansöka jullån med betalningsanmärkning hos flera av ovan långivare.

🔘 När ska jullånet betalas tillbaka?

Du kan själv välja återbetalningstid för ditt lån. Kortast amorteringstid är 1 månad och längsta 48 månader.

 

Att tänka på vid lån till julklappar

Det är lätt att ta förhastade beslut i julrushen. Att ta ett lån till att köpa julklappar är inte det bästa alternativet. Fundera på om det finns alternativa julklappar som kan köpas till en billigare slant? När julhelgen är över och lånet ska betalas tillbaka så gäller det att du verkligen har pengar på kontot. Är det värt att ta ett lån som du vet att du inte kommer att kunna återbetala i tid och kanske riskera en betalningsanmärkning?

Jullån är som vilket lån som helst. Räntan och kostnaderna är densamma som vanligt, med skillnad att du kan få pengar direktutbetalda under kväll och helg.

De flest beviljade smslån och lån utan UC som är populärast varit populärast under år 2019 är Ferratum. Ferratum har direktutbetalning på helger och godkänner lån med betalningsanmärkning.

 

Gå uppåt