SNABBLÅN | Ansök & Låna 100.000 kr snabbt utan säkerhet. Svar direkt

SNABBLÅN

SNABBLÅN - När du vill låna pengar snabbt

SNABBLÅN

Snabblån för dig som behöver låna pengar snabbt. De nya snabblånen ger dig utbetalning på en gång. Vad är då snabblån? Jo, Snabblånet liknar det som vi tidigare kallade för smslån. Att få de snabba lånen och sms lån, kräver liksom blancolån ingen säkerhet. Det är vanligt att dessa lån är lån utan UC och du kan ansöka lånet och få pengar utbetalda inom några minuter. Jämför alla snabblån hos LånutanUc.se och få utbetalt inom 5-15 minuter.

Här ansöker du nytt snabblån direkt

Lån:
Villkor:
Sortera efter:
Visa fler lån
Utbetalningstider5-15 minuter
Kreditprövning Creditsafe, Bisnode eller UC
Har ÅngerrättJa
Reg. hos FinansinspektionenJa
Låna utan säkerhetJa
SNABBLÅN - När du vill låna pengar snabbt
SNABBLÅN – När du vill låna pengar snabbt

Det här är snabblån

 • Alternativet då du snabbt och enkelt behöver likvida medel
 • Ingen ställer svåra frågor. Du kan låna till vad du vill
 • Pengar samma dag, ofta inom några minuter
 • Är inte samma som smslån

Vanliga frågor om att ta snabblån

Vad är snabblån?

Snabblån kan vara densamma som smslån, mikrolån eller telefonlån men behöver inte vara det. Lånet kännetecknas av att ansökningen går snabbt och pengarna kommer samma dag. Lånet har en kort återbetalningstid mellan 30 dagar och 90 dagar. Ofta är de totala kostnaden hög och den effektiva räntan mycket högre än blancolån.

Vad innebär snabblån. Är snabblån och smslån samma sak?

Ja smslån är ett förlegat namn men är egentligen samma sak som snabblån. Det heter inte längre att man får lån via ett sms på 5 minuter, men snabblånen betalar ut lika snabbt.

Kan jag bli beviljad lån direkt om jag nyss har flyttat till Sverige?

Nej du måste ha varit svensk medborgare i 3 år för att få låna pengar av en svensk bank. Det gäller både snabblån, blancolån och alla banker där man vill låna pengar.

Finns det snabblån som tar UC?

Jo det finns absolut snabblån som tar UC, men det är ovanligt. Det vanligaste är att snabblån använder Bisnode och Creditsafe.

Kan inte storbanker som t.e.x Swedbank erbjuda mig mindre lån snabbt?

Nej storbankernas lån utbetalas inom 1-3 dagar.

Exempel på snabba lån som följer Finansinspektionens regelverk

 • Ferratum
 • Thorn
 • Leasy
 • Mobillån
 • Monetti (F.d Folkia)

Vill du ha billigaste snabblånet utan kreditupplysning?

Det blir allt vanligare att ta snabblån direkt utan kreditupplysning efterfrågas. Det som menas är då egentligen snabba, små lån utan kreditupplysning från Upplysningscentralen. Det är en typ av lån som är enklare att få. Dessa lån är de bankkrediter och lån som inte ger dig ett lägre kreditbetyg för att du ansöker många lån. Då vi pratar om lån utan kreditupplysning, så menar vi krediter som tar Bisnode och Creditsafe och alltså inte Upplysningscentralen. Det finns billigare, snabba lån men de flesta är högkostnadskrediter. Gemensamt är att de flesta är utan kreditupplysning.

Farorna med små, snabba lån

Den som ger ut pengar vill självklart veta ifall att du kommer att kunna återbetala de pengarna du får och då är det väldigt viktigt att lånet betalas tillbaka i tid. Lånet har ju en väldigt hög effektiv ränta, även om det finns räntefria snabblån. Farorna med snabblån är att de ibland tas impulsivt och det är enkelt att ansöka snabblån på Internet.

LånutanUC.se

Undvik att betalningsanmärkningar uppstår

Du riskerar att få en betalningsanmärkning. Du kan vända dig till skuldrådgivningen i din kommun om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Budget och skuldrådgivningen kan hjälpa dig att gå igenom din ekonomi och ge dig råd hur du kan lösa en svår ekonomisk situation, helt kostnadsfritt.

Räntetak på högkostnadskredit och de snabba lånen

Att snabblån har en hög ränta känner du säkert till, men vet du att det nu även är ett räntetak på lånet? Det betyder alltså att lånet är på väg att ta plats vid privatlånets sida. Än så länge är dock privatlånen mer fördelaktiga. Genom att jämför alla smslån och lån innan du tar del av långivarnas erbjudanden har du stor chans att få lån till ett hyfsat bra pris. Ett mindre lån kostar X antal kronor per månad i form av ränta och kostnader och det är bra att ha koll på vad det kommer att kosta innan du lånar.

Bästa snabblånet och snabbast lån vid många kreditförfrågningar

Jämför snabblån med betalningsanmärkningar

Att få snabblån med betalningsanmärkningar, är i många fall enklare än att få privatlån med anmärkningar i historiken. En betalningsanmärkningar ligger kvar i 3 år och kan sätta stopp för ett lån hos storbanken. Men de små lånen ställs inte samma krav på låntagaren och lån med betalningsanmärkningar kan i många fall beviljas ändå. Du kan jämför snabblån som beviljar trots betalningsanmärkningar, men tänk på att snabblånet även kan vara en bidragande faktor till att få ny anmärkningar.

Populära krediter med hög beviljandegrad

Grundkrav för lånen

 • Du ska vara 18 år fyllda. Dock har några långivare har en åldersgräns på 20, 21 och till och med 23 årsgräns.
 • Man ska ha deklarerat en årsinkomst på minst 100.000 kronor.
 • Alltid, inga undantag ska du vara folkbokförd i Sverige, och även ha ett svenskt medborgarskap.
 • skuldsaldo
 • Kräver inte att du ställer upp med en säkerhet som borgen, medan bolån, företagslån och billån oftast gör det. Det är alltså enkelt och smidigt. Och det är snabbt och enkelt avklarat, med några knapptryck och ett BankID.

Om du har en låg kreditpoäng så hindrar detta inte att du får ta lån. Du får vara beredd på att även om banken inte gör sin kreditprövning hos UC, så är du inte garanterad lån med låg inkomst.

LånutanUC.se

Tas inga kreditförfrågningar när man lånar?

Många förknippar snabblån med akuta lån. Att ta låna går snabbt ja, men man behöver inte ha ett akut behov att få låna pengar för att ansökan. Just de små snabba lånen ansöks ofta av den som har många registrerade kreditförfrågningar, av anledningen att de inte får låna via andra lån.

Läs mer om snabblån

Gå upp