SNABBLÅN | Få 70.000 kr idag med ett litet snabbt lån

SNABBLÅN

snabblån - låna pengar snabbt

SNABBLÅN IDAG

Snabblån är det enda alternativet om du behöver låna pengar snabbt. Med snabblånen får du utbetalningen på en gång. Det liknar alltså lite det som vi tidigare kallade för smslån. Banker som lånar ut pengar via snabblån och smslån, kräver liksom blancolån ingen säkerhet för lånet. Det är vanligt att dessa lån är lån utan UC och att du kan låna pengar trots många förfrågningar.

Här ansöker du snabblån direkt

Belopp:
Villkor:
Filtrera
Visa fler
snabblån - när du behöver låna pengar snabbt

Det här är snabblån

 • Snabblånet är alternativet då du snabbt och enkelt behöver likvida medel
 • Ingen ställer svåra frågor. Du kan låna till vad du vill
 • Pengar samma dag, ofta inom några minuter
 • Snabblån är inte samma som smslån

Snabblånen följer Finansinspektionens regler

 • Ferratum
 • Thorn
 • Leasy
 • Mobillån
 • Monetti

Vill du ha Snabblån utan kreditupplysning?

Det blir allt vanligare att snabblån utan kreditupplysning efterfrågas. Det som menas är då egentligen snabba, små lån utan kreditupplysning från Upplysningscentralen. Det är en typ av lån som är enklare att få. Snabblån är de bankkrediter och lån som inte ger dig ett lägre kreditbetyg för att du ansöker många lån. Då vi pratar om snabblån utan kreditupplysning, så menar vi krediter som tar Bisnode och Creditsafe och alltså inte Upplysningscentralen.

Farorna med små, snabba lån

Den som ger ut pengar vill självklart veta ifall att du kommer att kunna återbetala de pengarna du får och då är det väldigt viktigt att snabblånet betalas tillbaka i tid. Lånet har ju en väldigt hög effektiv ränta. På så sätt undviker du betalningsanmärkningar.

Det är viktigt att du tillbaka hela skulden, annars riskerar du en betalningsanmärkning. Du kan vända dig till skuldrådgivningen i din kommun om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Budget och skuldrådgivningen kan hjälpa dig att gå igenom din ekonomi och ge dig råd hur du kan lösa en svår ekonomisk situation, helt kostnadsfritt.

Fördelen med att snabba lån

Räntetak på högkostnadskredit och de snabba lånen

Att snabblån har en hög ränta känner du säkert till, men vet du att det nu även är ett räntetak på lånet? Det betyder alltså att snabblånet är på väg att ta plats vid privatlånets sida. Än så länge är dock privatlånen mer fördelaktiga. Genom att jämför alla snabblån innan du tar del av långivarnas erbjudanden har du stor chans att få lån till ett hyfsat bra pris. Ett snabblån kostar X antal kronor per månad i form av ränta och kostnader och det är bra att ha koll på vad det kommer att kosta innan du lånar.

Vanliga frågor om snabblån

Vad är snabblån?

Snabblån kan vara densamma som smslån, mikrolån eller telefonlån men behöver inte vara det. Snabblån kännetecknas av att ansökningen går snabbt och pengarna kommer samma dag. Snabblån har en kort återbetalningstid mellan 30 dagar och 90 dagar. Ofta är de totala kostnaden för ett snabblån hög och den effektiva räntan mycket högre än blancolån.

Är snabblån och smslån samma sak?

Ja smslån är ett förlegat namn men är egentligen samma sak som snabblån. Man kan inte längre få lån via ett sms på 5 minuter, men dock utbetalning samma dag.

Kan jag bli beviljad lånen om jag nyss har flyttat till Sverige?

Nej du måste ha varit svensk medborgare i 3 år för att få låna pengar av en svensk bank

Finns det snabblån som tar UC?

Jo det finns absolut snabblån som tar UC, men det är ovanligt. Det vanligaste är att snabblån använder Bisnode och Creditsafe.

Kan inte storbanker som t.e.x Swedbank erbjuda mig mindre lån snabbt?

Nej storbankernas lån utbetalas inom 1-3 dagar och räknas inte som snabblån.

Bästa och snabbaste lånet vid många kreditförfrågningar

Få snabblån med betalningsanmärkningar

Att få snabblån med betalningsanmärkningar, är i många fall enklare än att få privatlån med anmärkningar i historiken. En betalningsanmärkningar ligger kvar i 3 år och kan sätta stopp för ett lån hos storbanken. Men de små lånen ställs inte samma krav på låntagaren och lån med betalningsanmärkningar kan i många fall beviljas ändå.

Snabblånen är populära krediter med hög beviljandegrad

Grundkrav för lånen

 • Du ska vara 18 år fyllda. Dock har några långivare har en åldersgräns på 20, 21 och till och med 23 årsgräns.
 • Man ska ha deklarerat en årsinkomst på minst 100.000 kronor.
 • Alltid, inga undantag ska du vara folkbokförd i Sverige, och även ha ett svenskt medborgarskap.
 • skuldsaldo
 • Snabblån kräver inte att du ställer upp med en säkerhet som borgen, medan bolån, företagslån och billån oftast gör det. Det är alltså enkelt och smidigt. Och det är snabbt och enkelt avklarat, med några knapptryck och ett BankID.

Om du har en låg kreditpoäng så hindrar detta inte att du ansöker lån. Du får vara beredd på att även om banken inte gör sin kreditprövning hos UC, så är du inte garanterad lån med låg inkomst.

Tas inga kreditförfrågningar när man lånar?

 • villalån
 • billån
 • tecknande av abbonemang.

  Många förknippar snabblån med akuta lån. Att ta snabblån går snabbt ja, men man behöver inte ha ett akut behov att få låna pengar för att ansökan.

  Just snabblån ansöks ofta av den som har många registrerade kreditförfrågningar, av anledningen att de inte får låna via andra lån.

Läs mer om snabblån

Gå upp