Direktutbetalning - Låna 80.000 kr direkt

Låna pengar med direktutbetalning

Direktlån - lån direkt till kontot

Direktutbetalning av lån

Direktutbetalning av konsumtionslån samma dag. Du kan Låna 80.000 kr som snabblån och 700.000 kr med BankID
blancolån och privatlån utan säkerhet. De utbetalar pengarna direkt samma dag som beviljat lån. Från vissa lån kan du till och med få pengarna på kontot inom 5 minuter (!)

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån

Så får du direktutbetalning av ditt lån

Till att börja med så behöver du en e-legitimation för att kunna låna pengar. Antingen Mobilt bank id eller ett bankID på pc-n, det spelar ingen roll. Det viktiga är att det är någon form av elektronisk legitimation, med vilken du kan bevisa att du är du.

Nästa förutsättning för att få ett lån direkt utbetalat, det är att du ansöker lånet under långivarnas öppettider. Alla långivare har inte helgöppet.

Du kan ju omöjligen veta vilken bank varje långivare har om det inte står angivet på dens hemsida. Men du kan ta reda på vilken bank de har direktutbetalning av lånet till. Om det inte står på långivarens hemsida så kan du hitta det här på vår sajt. Om du har samma bank som lånet utbetalas från så kommer pengarna till ditt bankkonto väldigt snabbt, redan inom några minuter.

Samma bank ger snabbare direktutbetalning

Om du inte har samma bank som långivaren, måste du oftast få lånet beviljat före vissa tider för att kunna få pengarna samma dag. Den vanligaste tiden är kl. 13.00 för att få pengarna insatta på kontot i en annan bank samma dag. Det är alltså de vanliga överföringstiderna mellan olika banker som gäller.

Det finns ganska många långivare som har direktutbetalning av lån. Genom att ansöka ett lån utan Uc med direktutbetalning, så kan du faktiskt ha möjlighet att få lånet direktutbetalat på några minuter. De snabbaste lånen är Ferratum och Meddelandelån

Exempel på direktubetalning till olika banker

Du kan välja bland både gamla och nylanserade lån.

Flexkontot har direktutbetalning till Nordea och Handelsbanken. Vid ansökan under Flexkontot´s öppettider, som är vardagar 8-21, lördagar 10-17  och söndagar 13-16, så sätts pengarna in på kontot direkt till dessa banker. (Långivaren har lån utan UC 2000-20.000 kr)

Mobillån har direktutbetalning till ovanligt många banker. Om man ansöker under öppettiderna måndag-fredag kl. 8-18, lördag 10-15 så betalas lånet ut direkt till SEB, Swedbank, Nordea, SHB, Danske Bank. Mobillån är ett flexibelt lån utan UC, utan bestämda återbetalningstider.

Det är möjligt att låna dessa lån, även om man har svag kreditvärdighet

Gå upp