Direktutbetalning 1000-50.000 kr

Det finns ganska många långivare som har direktutbetalning av lån. Genom att ansöka ett lån utan Uc med direktutbetalning, så kan du faktiskt ha möjlighet att få lånet direktutbetalat på några minuter.

Väl belopp123
Välj löptid123
  • Visa endast:
  • Lån som godkänner anmärkning
  • Lån utan UC
Sortera efter:
Visa mer resultat

Så får du ditt lån att utbetalas direkt

Till att börja med så behöver du en e-legitimation. Det kan vara Mobilt bank id eller ett bankid på datorn, det spelar ingen roll. Det viktiga är att det är form av elektronisk legitimation, med vilken du kan bevisa att du är du.

Nästa förutsättning för att få ett lån direkt utbetalat är att du ansöker lånet under långivarnas öppettider. Alla lån har inte helgöppet.

Du kan ju omöjligen veta vilken bank varje långivare har, men du kan ta reda på vilken bank de har direktutbetalning av lån till. Om det inte står på långivarens hemsida så kan du hitta det här på vår sajt. Om du har samma bank som lånet utbetalas från så kommer pengarna till ditt konto väldigt snabbt. Om du inte har samma bank som långivaren, måste du oftast få lånet beviljat före vissa tider för att kunna få pengarna samma dag. Den vanligaste tiden är kl. 13.00 för att få pengarna insatta på kontot i en anan bank samma dag.