Låna pengar med direktutbetalning

Direktlån - lån direkt till kontot

Direktutbetalning av lån

Direktutbetalning av konsumtionslån och snabblån samma dag. Du kan låna upp till 80.000 kr via snabblån och 700.000 kr med blancolån och större privat lån utan säkerhet. De utbetalar pengarna direkt samma dag som beviljat lån. Från vissa lån kan du till och med få pengarna på kontot inom 5 minuter (!)

Hitta lån för direktutbetalning

Belopp:
Villkor:
Visa fler lån

Så får du direktutbetalning av ditt lån

Till att börja med så behöver du en e-legitimation för att kunna låna pengar. Antingen Mobilt bank id eller ett bankID på pc-n, det spelar ingen roll. Det viktiga är att det är någon form av elektronisk legitimation, med vilken du kan bevisa att du är du.

Nästa förutsättning för att få ett lån direkt utbetalat, det är att du ansöker lånet under långivarnas öppettider. Alla långivare har inte helgöppet.

Du kan ju omöjligen veta vilken bank varje långivare har om det inte står angivet på dens hemsida. Men du kan ta reda på vilken bank de har direktutbetalning av lånet till. Om det inte står på långivarens hemsida så kan du hitta det här på vår sajt.

Om du har samma bank som lånet utbetalas från så kommer pengarna till ditt bankkonto väldigt snabbt, redan inom några minuter.

Samma bank ger snabbare direktutbetalning

Om du inte har samma bank som långivaren, måste du oftast få lånet beviljat före vissa tider för att kunna få pengarna samma dag. Den vanligaste tiden är kl. 13.00 för att få pengarna insatta på kontot i en annan bank samma dag. Det är alltså de vanliga överföringstiderna mellan olika banker som gäller.

Det finns ganska många långivare, så kallade snabblån, som har direktutbetalning av lån. Genom att ansöka ett lån utan Uc med direktutbetalning, så kan du faktiskt ha möjlighet att få lånet direktutbetalat på några minuter. De snabbaste lånen är Ferratum och Loanstep.

Handläggning och utbetalning av direktlån går relativt snabbt. Pengarna direktutbetalas samma dag, samma stund och oftast inom endast några minuter. (Direktlån är även ofta kallat snabblån.)

Exempel på direktubetalning till olika banker

Du kan välja bland både gamla och nylanserade lån.

Flexkontot har direktutbetalning till Nordea och Handelsbanken. Vid ansökan under Flexkontot´s öppettider, som är vardagar 8-21, lördagar 10-17  och söndagar 13-16, så sätts pengarna in på kontot direkt till dessa banker. (Långivaren har lån utan UC 2000-20.000 kr)

Loanstep har direktutbetalning till ovanligt många banker. Om man ansöker under öppettiderna måndag-fredag kl. 8-18, lördag 10-15 så betalas lånet ut direkt till SEB, Swedbank, Nordea, SHB, Danske Bank. Loanstep är ett flexibelt lån utan UC, som även erbjuder räntefritt lån till nya kunder.

Det är möjligt att låna dessa lån, även om man har svag kreditvärdighet

Långivare som har direktutbetalning har oftast även helglån och kvällslån. Det betyder att direktlån utbetalas dygnet runt, alla dagar i veckan. Exempelvis högkostnadskrediter är kända för direktlån.

Det är vanligast att det är lån utan UC som har direktutbetalning och ett vanligt belopp som enkelt går att ansöka snabbt är lån 25.000 kr.

Jämför och Ansök direktlån för omedelbar utbetalning

Välj bank – Fyll i ansökan – Få besked – Pengar direkt till bankkkonto. Hela processen från ansökan till utbetalning kan vara avklarad på bara några minuter, ifall du har någon av Sveriges mest ”vanliga” banker. Det vill säga: Handelsbanken, Swedbank, SEB, Nordea, Ikano Banken eller Danske Bank.

Vad är villkoren?

Direktlån fungerar på samma sätt som andra lån med skillanden att lånebeloppet har en maxgräns på lånebelopp 30.000 kr/lån. Det ställs därmed heller inte lika stora krav på att få ett direktutbetalt lån beviljat, som om du ansöker ett blancolån.

Genom att jämföra direktlån kan du enkelt se om det finns ett lån som passar dig och på så sätt även hitta lånen med lägst ränta. Du är möjligt att ansöka lån med betalningsanmärkningar. Eftersom det inte ställs lika stora krav vid ansökan om dessa lån, så kan det innebära en risk att låna.

FAQ

Utbetalas direktlån verkligen direkt?

En godkänd ansökan utbetalas direkt. När du får pengarna beror på vilken bank du har,

Är alla smslån och snabblån direktlån?

Inte alla men de flesta

Får jag låna med betalningsanmärkningar?

Ja hos vissa långivare är det ok att låna med betalningsanmärkningar, upp till 10 st.

Vad är den effektiva räntan?

Effektiv ränta kan uppgå till flera hundra procent ifall att det är ett lån med kort löptid

Direktlån är högkostnadskrediter

högkostnadskredit

Man brukar säga att ”man får vad man betalar för. Det kan tillämpas vid direktlån. Räntan är högre, men lånet utbetalas snabbare. Tänk på att det kan medföra en risk att ta ett snabbt lån utan att tänka igenom det först.

Eftersom snabblån är högkostnadskrediter så kan det medföra att du får betalningsanmärkningar och hamnar i en skuldfälla som är svår att ta sig ur. Gör inga förhastade beslut och se till att endast ansöka lån hos seriösa långivare.

Även om det finns tillfällen då du känner dig i akut behov av pengar, så kasta dig inte över en låneansökan utan att kolla andra alternativ först. Större banker som till exempel Swedbank och Bank Norwegian är inte direktlån och är därför billigare lån. Om dina kriterier uppfyller villkoren för ett billigare lån, är det alternativet oftast bättre än snabblån.

Villkor vid direktlån

  • Lånen utbetalas direkt
  • Direktlån kostar mer än privatlån
  • Du måste vara myndig för att låna
  • Du kan låna pengar med betalningsanmärkningar
  • Du bör ha en inkomst
  • Om lånet inte återbetalas i tid blir det dyrt
  • Direktlånen är ibland smslån
  • Den effektiva räntan för direktlån är ofta hög
Gå upp