LUMIFY

Lumify webbplats lån

LUMIFY 1000-70.000 kr

Lumify är en av de smslån som erbjuder ”prova-på” kostnadsfritt lån i 30 dagar. Det betyder att första gången du lånar hos Lumify så är lånet ”gratis”. Du betalar bara tillbaka lånebeloppet du har lånat. Lumify har snabbast utbetalning av alla banker på svenska marknaden och betalar ut pengar dygnet runt alla dagar, även helger!

Snabblan-hogkostandskredit

Vilka står bakom Lumify?

Banken ägs av Luma Finans AB.(Org: 56902-7344) Långivaren är ett lån utan UC och gör sina kreditupplysningar från Creditsafe. Du kan låna minst 2000 kr och max låna 70.000 kr. Här görs det blixtsnabb behandlingstid och här får du svar på din låneansökan direkt och utbetalning lika snabbt

Lumify, som drivs av Luma Finans AB, är kända för att snabbt och smidigt hjälpa folk med lån utan att kolla med UC (Upplysningscentralen). Istället kollar de din kreditvärdighet genom Creditsafe. Det är bra för de som inte vill att deras kreditkoll ska påverka deras chanser att låna pengar i framtiden. Hos Lumify kan du låna allt från 2 000 till 70 000 kronor, vilket passar för allt från små akuta behov till större saker du kanske vill köpa eller investera i.

En stor fördel med Lumify är hur snabbt allt går. Du får svar på din låneansökan direkt. Det betyder att om du behöver pengar snabbt, är Lumify ett riktigt bra alternativ.

Lumify har Direktutbetalning

Behöver du pengar snabbt? Upptäck Lumify, din pålitliga partner för snabblån med omedelbar utbetalning. Med vårt unika erbjudande om räntefria lån kan du låna upp till 16 000 kr utan några extra avgifter eller räntor. Vårt löfte till dig är enkelt: snabbhet, transparens och flexibilitet.

Varför Välja Lumify för Ditt Snabblån?

  • Räntefritt Lån: Låna 16 000 kr utan att oroa dig för räntor eller dolda avgifter.
  • Flexibel Återbetalning: Exempelvis kan ett lån på 9 500 kr återbetalas över 10 månader med en total återbetalning på 14 519 kr.
  • Konkurrenskraftig Effektiv Ränta: Trots att vi erbjuder räntefria lån, är det viktigt att notera den effektiva räntan på 190,5% för att ge dig en fullständig bild.
  • Snabb och Enkel Process: Ansök enkelt online och få din utbetalning direkt, tillgängligt 24/7.
  • Inkluderande: Vi välkomnar ansökningar även från de med betalningsanmärkningar.

Lumify, en del av Luma Finans AB, strävar efter att erbjuda en snabb och rättvis lånelösning. Tänk på att våra snabblån klassas som högkostnadskrediter. Vi rekommenderar en noggrann genomgång av villkor och avgifter innan du ansöker.

Låna hos Lymify utan inkomstkrav

Lumify har inget specifikt inkomstkrav. Din återbetalningsförmåga bedöms vid låneansökan. För att kunna betala tillbaka lånet rekommenderar vi ändå inte att ansöka om du inte har någon inkomst. Utan inkomst blir det svårt att betala tillbaka lånet och du riskerar att få betalningsanmärkningar.

Det är viktigt att vara försiktig med snabblån och lån utan inkomst, eftersom de kan vara förknippade med hög risk och höga kostnader. Det är alltid bäst att noggrant överväga dina ekonomiska förhållanden och leta efter lånegivare med ansvarsfulla och transparenta villkor. Att konsultera med en finansiell rådgivare kan också vara till hjälp.

Att få ett lån utan inkomstkrav kan vara en utmaning eftersom långivare vanligtvis vill se en stabil inkomst som en säkerhet för att lånet ska återbetalas. Inkomstkrav är ofta en viktig faktor för att bedöma låntagarens förmåga att betala tillbaka lånet. Utan en inkomst blir risken för långivaren högre.

Låna pengar snabbat hos Lumify

Lumify är ett väldigt snabbt lån. Ansökan är enkel att fylla i och därefter få du besked i stort sett direkt. Om du blir beviljad lån så kommer även pengarna väldigt snabbt. Rättare sagt direkt och det spelar ingen roll vilken dag under veckan du lånar. Lumify har öppet alla dagar .

Utbetalning av beviljat lån hos Lumify

Smslån brukar ha snabba utbetalningar och direktutbetalning till Nordea och Handelsbanken. Lumify har alltid varit snabba,  men nu är de snabbare än någonsin! Lumify har nu direktutbetalning 24/7. Det betyder att du får beviljat lån direkt till kontot när som helst på dygnet, även lån på helgen och under helger som Halloween. Även på natten. Årsräntan ligger på 39,5%

Villkor

Även om du nyss har fyllt 18 eller är pensionär upp till 75 år så har du chans att få låna.

Belopp Min2000 kr
Belopp Max70.000 kr
Löptid Min1 mån
Löptid Max12 mån
Ränta39,5%
Eff. Ränta12.87-236.5%
Ålder18-75
Räntefria lånJa
Inkomstkrav0 kr
Upplägg,avg,495 kr
Admin.avgft60 kr

Lumify Fördelar

Fördelarna med ett Lumify snabblån kan innefatta snabb tillgång till pengar för akuta utgifter, en enkel ansökningsprocess online, och möjligheten att låna pengar även med låg kreditvärdighet. Detta kan vara särskilt användbart för personer i akut behov av finansiering.

lånutanuc.se

Pengarna kommer på kontot direkt! Om du är ny kund får du prova lånet kostnadsfritt i en månad. Låg åldersgräns (18 år). Det är ganska lätt att få lån hos Lumify, de beviljar många lån. De har inget inkomstkrav utan avgör efter individ ifall lånet ska beviljas eller ej.

Lumify Nackdelar

Du kan inte beviljas lån om du har betalningsanmärkningar. Då kan du istället titta på andra smslån som till exempel Fixza, Expresskredit eller Ferratum.

Räkneexempel

Kreditbelopp 5000 kr och 39,5 % nominell ränta med löptid på 11 månader samt 495 kr i uppläggningsavgift för upprättande av kreditlimit, 495 kr i förlängningsavgift samt totala aviavgifter om 660 kr blir det totala beloppet att återbetala 7 809,60 kr och ger en effektiv ränta på totalt 63,76 %. Delbetalningarna fördelas enligt följande; 733,40 kr, 787,90 kr, 770,06 kr, 752,22 kr, 734,38 kr, 716,54 kr, 698,70 kr, 680,86 kr, 663,02 kr, 645,18 kr och 627,34 kr.

Kontakt

Luma Finans AB
Hammarby Allé 93
120 63 Stockholm
Org. nr. 556902-7344
Tel: 08 12 11 11 12
Mail: [email protected]

FAQ

Vad är Lumify?

Lumify snabblån refererar till en finansiell tjänst som erbjuder kunder snabba och lättillgängliga krediter eller lån utan behovet av traditionella kreditkontroller eller långa handläggningsprocesser. Dessa lån är ofta avsedda för kortfristiga finansiella behov och kan snabbt tillhandahållas till låntagaren.

Kan man låna utan ränta hos Lumify?

Det stämmer bra. Lumify har räntefria lån till nya kunder.

Vilken ränta måste jag betala för lånet?

39,5%

Jag är pensionär. Får jag låna hos Lumify?

Ja, långivaren har åldergräns på 75 år och inkomstkravet bedöms individuellt. Så även den som är pensionär kan få låna pengar.

Ekonom at LÅN UTAN UC | Website | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse och kunskap inom snabblån och smslån. Han skribent hos LånutanUC.se sedan år 2018

Gå upp