LÅNA UTAN RÄNTA › Gratis första lånet. Låna kostnadsfritt!

Lån utan ränta

lån utan UC´s kostnader och ränta

Lån utan ränta

Lån utan ränta, går det? Många långivare erbjuder att låna utan ränta – räntefritt lån. Banker där du kan låna pengar räntefritt. Lån utan ränta vid första lånetillfället, för att du ska kunna testa lånet. Nedan kan du jämföra att låna utan ränta och hitta ett lån där du kan låna pengar kostnadsfritt. Alla lån som erbjuder kostnadsfria lån utan ränta är lån utan UC och smslån.

I dagsläget är det enbart Loanstep som erbjuder räntefritt lån. Du hittar alla lån utan UC i listan nedan.

Varför lån utan ränta?

Bankerna erbjuder dig som ny kund att prova deras lån kostnadsfritt utan ränta som ett medel att locka dig som kund. Dra nytta av det! Att låna till exempel 5000 kr hos ett snabblån som Loanstep innebär att du inte behöver betala några som helst kostnader eller ränta om du inte har testat lånet tidigare.

Frågor och svar om räntefria lån

Hur kan man få låna utan ränta, vad tjänar banken på det?

När man erbjuds ett lån utan ränta, så är det för att locka in dig som kund till banken. Genom att prova på ett räntefritt lån så får du en uppfattning om hur lånet fungerar. Om du är nöjd är sannolikheten stör att du återkommer som kund efter att ha återbetalat det första lånet

Vilka långivare ger räntefria lån utan ränta?

I dagsläget kan man låna räntefritt hos Lumify och Loanstep.

Hur kan jag låna utan ränta?

Att få lånet utbetalt och fakturerat kostnadsfritt är inte krångligt på något vis. Du ansöker lånet som vanligt på långivarens hemsida och när du identifierar dig som BankID så känner systemet att du är ny kund. Du får då valmöjligheten om du vill testa att låna gratis i 14 dagar eller om du hellre vill ha en längre återbetalningstid

  • Observera att om du väljer längre amortering än 14 dagar så tillkommer en kostnad. Lånet blir då inte längre gratis.

När det gäller räntefria prova-på-lån så är det extra viktigt att du betalar tillbaka lånet i tid. Ifall du missar att återbetala lånet i rätt tid så förfaller det kostnadsfria erbjudandet. Det innebär att lånet inte längre är gratis, utan ränta och kostnader tillkommer på lånets kostnader.

Om du inte betalar det räntefria lånet

Ett lån ska alltid återbetalas, annars tillkommer höga kostnader för påminnelse, Inkasso och utmätning. Dessutom riskerar du att få en betalningsanmärkning. Det är extra viktigt att undvika betalningsanmärkningar och komma ihåg sin återbetalning. Då det gäller lån man UC, har dessa lån många gånger höga kostnader. (Därav namnet högkostnadskredit). Det kan bli en dyr historia.

Jämför alla lån direkt

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån

Relaterade inlägg:

Räntefria lån till muslimer

Vart låna utan ränta

Gå upp