Lån utan ränta

lån utan kostnader och ränta

Gratis lån utan ränta

Låna utan ränta 2000-70.000 kr! Långivare och banker som erbjuder oss att låna kostnadsfritt, gratis lån utan ränta. Du kan här låna pengar räntefritt.

Ansök kostnadsfritt lån gratis

Belopp:
Villkor:
Visa fler lån

Första lånet får du låna ”gratis” utan ränta

Att banken ger ett lån till dig utan att du ska betala ränta, är för att de vill ha dig som ny kund. Därför erbjuds du ett nytt lån i hopp om att du stannar kvar som kund och fortsätter låna mer pengar efter att lånet är återbetalt. Undefär som att du lånar hem en bil för provkörning.

Låna utan ränta vid första lånetillfället, för att du ska kunna testa lånet. Här kan du faktiskt få låna pengar utan ränta med lån där du kan låna pengar kostnadsfritt. Dessa banker som erbjuder kostnadsfria lån utan ränta är lån utan UC och smslån.

Varför låna utan ränta?

Bankerna erbjuder dig som ny kund att prova deras lån kostnadsfritt utan ränta som ett sätt att locka dig till att bli kund. Dra nytta av det! Att låna till exempel 5000 kr hos ett snabblån som Loanstep innebär att du inte behöver betala några som helst kostnader eller ränta om du inte har testat lånet tidigare. Detsamma hos Credifi, men hos den långivaren kan du låna större belopp utan varken ränta eller uppläggningsavgift.

LånutanUC.se

Så här gör du för att låna utan ränta

Tid som behövs: 4 minuter

Att få lånet utbetalt och fakturerat kostnadsfritt är inte krångligt på något vis. När du identifierar dig som BankID så känner systemet att du är ny kund. Du får då valmöjligheten om du vill testa att låna gratis i 14 dagar eller om du hellre vill ha en längre återbetalningstid. Dessa är alla lån utan säkerhet.

 1. Du ansöker lånet som vanligt på långivarens hemsida

  Ange persondata, bankkonto och kontaktuppgifter

 2. Signera med Bank ID

  Din signature bevisar att du godkänner bankens lånevillkor

 3. Vilken Amorteringstid?

  Observera att om du väljer längre amortering än 14 dagar så tillkommer en kostnad. Lånet blir då inte längre gratis.

 4. Betala tillbaka lånet i tid

  När det gäller räntefria prova-på-lån så är det extra viktigt att du betalar tillbaka lånet i tid. Ifall du missar att återbetala lånet i rätt tid så förfaller det kostnadsfria erbjudandet. Det innebär att lånet inte längre är gratis, utan ränta och kostnader tillkommer på lånets kostnader.

Om du inte betalar det räntefria lånet

Ett lån ska alltid återbetalas, annars tillkommer höga kostnader för påminnelse, Inkasso och utmätning. Dessutom riskerar du att få en betalningsanmärkning. Det är extra viktigt att undvika betalningsanmärkningar och komma ihåg sin återbetalning. Då det gäller lån man UC, har dessa lån många gånger höga kostnader. (Därav namnet högkostnadskredit). Det kan bli en dyr historia.

Frågor och svar om räntefria lån

Hur kan man få låna utan ränta, vad tjänar banken på det?

När man erbjuds ett lån utan ränta, så är det för att locka in dig som kund till banken. Genom att prova på ett räntefritt lån så får du en uppfattning om hur lånet fungerar. Om du är nöjd är sannolikheten stör att du återkommer som kund efter att ha återbetalat det första lånet

Vilka långivare ger räntefria lån utan ränta?

I dagsläget kan man låna räntefritt hos Credifi, Lumify och Loanstep.

Relaterade inlägg:

Räntefria lån till muslimer

Vart låna utan ränta

Gå upp