Låna med betalningsanmärkningar

Låna med betalningsanmärkningar
Väl belopp 123
Välj löptid 123
  • Visa endast:
  • Lån utan UC
Fler lån

Lån med betalningsanmärkningar. Så marknadsför sig lån som är nischade på kunder som inte kan få låna pengar på vanligt sätt. Dessa finns även som swishlån.

Låna med betalningsanmärkning med bottenbetyg?

Då kreditbetyget nått botten på grund av en betalningsanmärkning är det nästan omöjligt att få en varken smslån eller privatlån. Men det finns blancolån och lån utan UC, som godkänner betalningsanmärkningar. Dessa kan även godkänna smslån direkt och privatlån upp till 700.000 kr. Om man inte har råd till det man behöver och har anmärkningar så kan detta vara ett alternativ även om det inte är den bästa iden att lösa sina ekonomiska problem med lån.

Det spelar ingen roll om man har en hög deklarerad inkomst, eftersom anmärkningen förstört alla möjligher till att låna pengar med vanliga lån. Varje betalningsanmärkning ligger kvar i kreditupplysningsregistret i 3 år.

  • Det är inte Kronofogden som utfärdar anmärkningarna
  • Det är ingen mening att ringa Kronofognde och fråga när betalningsanmärkningen försvinner
  • Det finns heller inget sätt att få bort betalningsanmärkningen från sitt personnummer (annat än att byta identitet och få ett nytt personnummer)

Är betalningsanmärkningar eller många kreditförfrågningar ”värre”

Precis om betalningsanmärkningar förstör sin kredithistorik och kreditpoäng, så gör även gjorda kreditförfrågningar det. En kreditförfrågning registreras när någon tar en kreditupplysning på ditt personnummer.

På frågan vilken av dem som är värre att besitta, så måste vi nog svara att betalningsanmärkningen är ”bättre” att ha. Anledningen till att vi tycker att det är bättre med betalningsanmärkning än kreditförfrågan, är för att det finns långivare som erbjuder lån med betalningsanmärkningar i väskan. Det enda som är värre än många kreditförfrågningar är nog skuldsaldo.

 

Men det finns inga banker eller långivare som ger lån till den som har många kreditförfrågningar. Hur kan det komma sig? Varför dyker det inte upp lån nischade för även detta kan man undra.

Gå uppåt