Lån med betalningsanmärkningar

låna med betalningsanmärkningar

Lån med betalningsanmärkningar

Lån med betalningsanmärkningar för den som inte kan få låna pengar hos banken. Om banken säger nej till lån. Dessa lån finns även som swishlån och lån utan UC.

Välj ”Endast lån med betalningsanmärkningar” i jämförelsetabellen nedan, för att se alla lån där du kan låna med betalningsanmärkningar.

Välj Belopp
Välj Löptid
  • Endast lån utan UC
  • Endast lån med betalningsanmärkning
  • Utbetalning helger
Visa fler lån

Lös ekonomiska problem med lån som godkänner betalningsanmärkningar

Det spelar ingen roll om du har en högt deklarerad inkomst, eftersom anmärkningen förstört alla möjligheter till att låna pengar med vanliga lån. Varje betalningsanmärkning ligger kvar i kreditupplysningsregistret i 3 år och ställer under tiden till stora problem att få vardagen att fungera.
Läs mer om att få betalningsanmärkning.

Har du många dyra krediter, kanske du istället ska fundera på att samla dessa i ett omstartslån? Det finns även för den med betalnignsanmärkningar.

Frågor och svar om att låna pengar med betalningsanmärkningar


-Kommer någon att se att jag som har ansökt lån har befintliga betalningsanmärkningar?

Svar

Nej ingen annan än långivaren kan se att du ansökt lånet.

-Bör man ansöka lån med betalningsanmärkning?

Svar

Det är en fråga upp till var och en. Att ansöka lån med betalningsanmärkning är en dyrare historia än andra lån. I gengäld så kanske man kan få ett lån även fast man har anmärkningar, eftersom de allra flesta banker säger nej till den med skulder.Men att dra på sig ytterligare en skuld när man redan har befintliga skulder är heller inte att föredra. Det är en tolkningsfråga som är upp till varje individ att själv besluta. Oftast är ett lån med betalningsanmärkning sista utvägen då alla andra resurser är tömda.

-Är det fel att låna pengar då man har betalningsanmärkningar?

Svar

Det är inte på något sätt ”fel” att ansöka om lån och lyckas du hitta en långivare som är villig att ge dig en chans, så varför inte ta den ifall att du nu verkligen behöver ett lån. Långivare kommer inte att döma dig för att du har betalningsanmärkningar.

-Kronofogden ger inga betalningsanmärkningar, stämmer det?

Svar

Det är inte Kronofogden som utfärdar anmärkningarna
Det är alltså ingen mening att ringa Kronofogden och fråga när betalningsanmärkningen försvinner, då de inte har en aning.
Det finns heller inget sätt att få bort betalningsanmärkningar från sitt personnummer (annat än att byta identitet och få ett nytt personnummer) om anmärkningen har tillkommit av legalt skäl. Det är dock möjligt att försöka ”ta bort” eller sekretessbelägga en felaktigt utfärdad betalningsanmärkning. Detta är mycket tidskrävande och lyckas inte alltid försvinna från samtliga kreditupplysningar.


Skuldsaldo är värre än betalningsanmärkningar

Det enda som är värre än många kreditförfrågningar är nog skuldsaldo
Men det finns inga banker eller långivare som ger lån till den som har många kreditförfrågningar. Hur kan det komma sig? Varför dyker det inte upp lån nischade för även detta kan man undra.

De som är nischade för just anmärkningslån, är ofta mycket förstående och finns där för att hjälpa dig. Dels kan lånehandläggaren hjälpa dig att se över din ekonomi och räkna ut om du har råd att amortera på ett lån. Men sedan kan du även få tips och råd på hur du blir av med din betalningsanmärkning och om det är lönsamt att lösa bort en befintlig skuld med em högkostnadskredit med relativt hög ränta.

Var inte rädd för att fråga lånehandläggaren om sådan som du undrar i samband med att du ansöker om lån med betalningsanmärkning. De är oftast kunnig ekonmer som vill att det ska gå bra med betalningarna både för dem och dig. De satsar ju sina pengar i dig då du lånar.

Viktigast av allt, du ska aldrig låna pengar till att spela på casino!

Gå uppåt