Cashbuddy har slutat med UC

cashbuddy slutar med uc

Cashbuddy har slutat med UC

Hos Cashbuddy kan du nu få lån utan UC! Långivaren har positionerat sig som en populär aktör på den svenska marknaden för snabblån även tidigare då de tog UC, men nu har Cashbuddy beslutar att inte längre använda UC (Upplysningscentralen) för sina kreditbedömningar, och istället använda Bisnode. Dessutom är Cashbuddy kända för sin förståelse för kundernas behov, inklusive de som har betalningsanmärkningar. Så betalningsanmärkningar är inget hinder för att få låna pengar.

Cashbuddy´s flexibla snabblån

Cashbuddy erbjuder lån från ett par tusen upp till 25,000 SEK för nya kunder (45.000 kr för återkommande), vilket möjliggör att välja ett lånebelopp som passar dina behov. Återbetalningstiden är flexibel och räntan är lägre än för många andra snabblån och högkostnadskrediter.

Kreditupplysning via Bisnode

En av de mest betydande ändringarna i Cashbuddys process är övergången från UC till Bisnode för kreditupplysningar. Detta har flera fördelar för dig som ansöker lån.

  • Mindre Påverkan på Kreditvärdighet
    Användningen av Bisnode istället för UC innebär att förfrågningen inte registreras på samma sätt, vilket kan vara gynnsamt för dig som önskar att undvika för många UC-förfrågningar
  • Fler Chanser till Godkännande
    För dig med färre alternativ på grund av sin kredithistorik kan detta öka chanserna att bli godkänd för ett lån, eftersom Bisnode kan tillämpa andra bedömningskriterier.

Cashbuddy godkänner lån med betalningsanmärkningar

Cashbuddy står ut genom sin villighet attge lån även till den som har betalningsanmärkningar. Detta visar en förståelse för att ekonomiska misstag i det förflutna inte alltid bör hindra någon från att få tillgång till lån idag.

Administratör och skribent at LånutanUC | Website | + posts

Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.

Gå upp