Kreditlån

kreditlån

Kreditlån är ett flexibelt lån

Ett kreditlån ansöker du precis som ett vanligt snabblån. Skillnaden är den att du endast betalar ränta då du använder din kredit. Krediten har vanligen samma villkor som lån utan UC vilket innebär att du ofta kan låna trots svag kreditvärdighet. Att ansöka kreditlån går snabbt, är enkelt och du har tillgång till din kredit när du behöver den.

Om du har slut på pengar kanske du blir tvungen att ta ett lån. Du kan jämföra mindre lån här för att hitta lägsta ränta och bäst lån för dina förutsättningar.

Hitta lån och ansök idag

Belopp:
Villkor:
Visa mer resultat

Kreditlån via Upplysningscentralen

Undvik att ta ett kreditlån genom Upplysningscentralen om möjligt. Då behåller du din kreditvärdighet längre, vilket kan behövas om du blir i behov av att låna ett större lån. Det finns flera alternativ till andra kreditupplysningar och de flesta använder inte UC.

Villkor

  • Ålder 18-70 år
  • Deklarerad inkomst
  • Ha ett svenskt bankkonto
  • Endast för svenska medborgare

Ett kreditlån kostar ingenting så länge du inte utnyttjar den. Du betalar enbart ränta på utnyttjad kredit när du tar ut av din kredit.

Banker som erbjuder kreditlån

Flera av de banker som erbjuder lån har även kreditlån. Ibland är produkten till och med densamma. Säkerfinans är ett exempel där man snabbt och enkelt kan få en tillgänglig kredit ifall man blir godkänd i en kreditprövning. Här kan du låna pengar med direktutbetalning alla dagar i veckan. Maxbelopp är 50.000 kr och räntan är fast på 25.95%.

Ett annat kreditlån är Flexkontot. Du kan ansöka mellan 5000 kr och 20.000 kr och får besked direkt. Minsta åldersgräns är 20 år. Flexlimit godkänner inte betalningsanmärkningar. Extralånet är ytterligare ett lån som du kan använda som en bankkredit. Det här lånet kan bevilja kredit upp till 50.000 kr. Du betalar ingen årsavgift och får besked direkt.

Genom att logga in på ”mina sidor” kan du enkelt kontrollera din kredit, begära uttag och se hur mycket du ska betala varje månad.

Räkneexempel

Lånexempel Du gör ett uttag på 15.000 kr = 12 mån/12 aviseringar/Uppl.avg. 280 kr/Mån(Avi).avg. 45 kr (540 kr(45×12))/Uttag.avg 95 kr/Månadsbelopp 1 786 kr (snitt)/Totalbelopp 21 430 kr/. Rörlig ränta 39,8 %/ Effektiv ränta 58,51 %.

Det finns fler kontokrediter och de flesta är som sagt utan UC. Du hittar alla Kreditlån här och kan enkelt jämföra och filtrera för att hitta den kredit eller lån som passar din kreditmall. Vill du låna pengar, men får inte av olika anledningar?

Titta på de lån som erbjuder trots betalningsanmärkningar och många kreditförfrågningar.

Kreditlån vid behov

Krediten kan ses som en buffert, även om det är ett lån. Genom att ha en kredit tillgängligt i nödsituationer så kanske du kan undvika en betalningsanmärkning. Det bästa är naturligtvis att ha ett sparkonto, men om du saknar sparade pengar så kan ett kreditlån komma väl till hands.

Kreditlån utan kostnad

En kredit kostar oftast ingenting så länge den inte används. Det betyder att du kan ha ett kreditlån tillgängligt att ta ut och untyjjta närhelst du önskar och under tiden kostar det ingenting.

Att ansöka ett lån eller en kredit betyder en ansökningsprocess som kan ta alltifrån 10 minuter till 3 dagar. Är du i akut behov av ett lån så kanske du inte har möjlighet att vänta i 3 dagar. Då kan det kännas tryggt att krediten redan är beviljad och finns tillgänglig på kontot.

Ska jag ansöka kreditlånet utan säkerhet?

Om du ska kunna få ett svenska lån och krediter, så måste vissa krav uppfyllas.

  • Ha en inkomst
  • Svenskt bankkonto dit kreditlånet kan överföras
  • Vara bosatt i Sverige sedan 3 och haft medborgarskap lika länge

Kreditlånen med betalningsanmärkning

I många fall kan betalningsanmärkningar godkännas för att bli beviljad kredit. Det kan också gå att få en kredit beviljad trots svag kreditvärdighet. Det kan finnas många anledningar till varför man har ett lågt kreditbetyg. En av anledningarna brukar vara att man har eller har haft betalningsanmärkningar.

Har skulderna som medfört anmärkningarna blivit betalda och inget aktivt skuldsaldo finns hos Kronofogden? Då är chansen att få ett kreditlån ändå ganska stor. Även om banken tar kreditupplysning från UC. Men om du har skulder hos fogden kanske det är bättre att rensa bort krediterna med ett samlingslån?

Få Kreditlån med många förfrågningar hos UC

När det kommer till för många UC-förfrågningar/kreditförfrågningar så blir det en helt annan femma. Då kommer du kanske inte att få låna pengar av banker som använder UC. Då måste du vända dig till snabblån.

De större bankerna är tyvärr benhårda då det gäller förfrågningar och anser dessa mycket värre än anmärkningar. Storbanker beviljar inte lån till den med många förfrågningar.

Kreditlånen

Att ansöka kreditlån är inte svårt, rättare sagt så är det mycket enklare än att ansöka vanligt kreditlån. Anledningen till att det är enklare är att inga krångliga frågar ställs. Du kan därför enklare få ett kreditlån som inte tar upplysningen från UC.

Läs mer om alla våra inlägg relaterade till kreditlån.

Vanligaste frågorna

Vad är skillnaden på kreditlån och lån?

Vid kreditlån betalar du bara ränta då du utnyttjar krediten, det vill säga tar ut pengar och använder dem.

Kan man få kreditlån med många förfrågningar hos UC?

Det finns kreditlån som inte tar UC så ja det är möjligt.

Är kreditlån eller snabblån ett bättre val?

Det är upp till var och en och ens förutsättningar för att få låna.

Gå upp
Optimized with PageSpeed Ninja