Leasy hos lånutanuc.se

LEASY – Populärt lån 10.000-50.000 kr

Léasy är en av de äldsta långivarna inom snabblån. Om du behöver låna pengar till exempelvis till en resa, oväntad utgift eller en ny soffa så kan Léasy vara alternativet.

Villkor för lån

L´easy är ett konsumtionslån som använder UC när de gör sina kreditupplysningar. Detta behöver dock inte vara ett hinder även om du har många kreditförfrågningar, då Leasy ser på helheten och är en mycket populär långivare, precis som Cashbuddy och Bank Norwegian som också tar UC men beviljar många lån.

L´easy beviljar många lån. Du ska ha fyllt 21 år och sakna betalningsanmärkningar.

Företaget är i samma koncern som Spargo,  Thorn och Klicklån. Även om det är samma företag bakom deras lån så är det inte samma låneprodukt. Du kan därför låna hos alla 3 lån om du skulle vilja.

Det är inte ett lån utan UC

Det minsta beloppet som går att låna är 10.000 kronor, men du kan låna 30000 kr och ända upp till som mest 50.000 kronor! Det är ett lån utan säkerhet.

Nu rekommenderar vi inte att man lånar mindre belopp hos flera långivare då räntekostnaderna kommer att bli väldigt höga. Men möjligheten finns om behov finns av fler lån.

Frågor och svar om Leasy

Hur mycket kan jag låna hos Leasy?

Upp till 50.000 kr utan säkerhet

Jag har redan ett snabblån hos Leasy, kan jag även ansöka hos deras andra lån, Klicklån?

Ja, om du har skött dina betalningar hos Leasy kan du ansöka fler låneprodukter.

Måste jag ”leasa” produkter för att få låna pengar hos Leasy?

Nej, leasingen och lånen är olika tjänster. Du behöver inte köpa eller leasa produkter för att få låna.

Företaget bakom Leasy är Thorn Svenska AB. Om du vill se dig om efter andra lån utanför Thorn´s koncern så kan du titta på Paymark Finans som har liknande villkor, men inte tar UC.

Kontakta Leasy

THORN
Vretenvägen 13
171 54 Solna
Telefon: 0771 -10 10 10
Mail: [email protected]

Gå upp