Lös ditt berg av skulder

lösa skulder via direkto banker

Var inte feg för att be banken betala bort dina skulder

Det går att göra sig av med sina skulder och dyra smålån och snabblån genom att låta banken lösa bort dina skulder. Genom samlingslån får du chansen att lösa dina ekonomiska problem och börja om med lägre utgifter varje månad.

Bort med snabblån, lån utan UC, smslån, kreditkortsskulder

Att ligga ute med tusentals kronor varje månad, ränta, amorteringar tär på ekonomin och till slut blir det naturligtvis en ohållbar situation. Därför erbjuder flera banker sig att ge dig ett lån för att lösa dina skulder. Har du inte tidigare testat samlingslån, så kan vi rekommendera detta just för att samla lån.

Ränta mellan 2.95-19,9%

Genom att ansöka lånet via låneförmedlare kommer du att bli erbjuden ränta på mellan 2,95%-19,9%. Det är garanterat mycket lägre ränta än vad du betalar på dina snabblån idag. Och du kan ansöka lån med betalningsanmärkningar.

Även små lån kan lösas

Du kan lösa skulder från 10.000 kronor upp till 600.000 kr och skuldfri från smslån. Det är faktiskt inte bara de lätta lånen som gör oss skuldsatta, så även ett stort lån kan få dig i klistret. Men om du till exempel väljer att låna 10.000 kr och amortera i 1 år så skulle din månadskostnad bli 858 kr. Väljer du den maximala amorteringstiden som är 18 år så betalar du endast 73 kronor i månaden.

Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 425 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 205 200 kr. 5,37% nominell årsränta. 5,5% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Nominell ränta 2,95% – 19,90%.

En ansökan, En UC, Många långivare

När du ansöker lån så får du väldigt många banker att välja på. Det kommer att tas en UC vid ansökan men denna kreditupplysning delas då med massor av banker, bland annat:

  • Ikano Bank
  • Coop
  • Marginalen
  • BraBank
  • Forex
  • Brocc
  • MoneyGo

Skulle du istället ansöka lån själv hos var och en av dessa banker så tas istället en kreditupplysning från varje bank och då blir dit kreditbetyg snart väldigt dåligt. Vill man sedan ansöka lån med svag kreditvärdighet så måste man vända sig till lån utan UC och då är du uppe i de höga räntorna igen.

Gå upp