Cashbuddy

Cashbuddy lån utan UC
Cashbuddy - Låna 25.000 kr med betalningsanmärkningar
  • Beviljandegrad
  • Snabb utbetalning

CASHBUDDY

Cashbuddy ger ut lån med betalningsanmärkningar upp till 25.00 kronor. Eller rättare sagt 45.000 kr ifall att t du är duktig på att betala i tid.

Kreditupplysning hos Cashbuddy

Det är lätt att tro att alla blir beviljade lån här. Detta naturligtvis lika sant som att alla har rätt att ta gratis glass på ICA och att inga lån tar kreditupplysningar. Nej, Cashbuddy godkänner betalningsanmärkningar men tar kreditupplysning från UC. Och naturligtvis blir inte att som ansöker, beviljade lån, även om de kan vara generösa.

Cashbuddy Öppettider

Det går att låna pengar av Cashbuddy varje dag, dygnet runt. Kundtjänst håller öppet alla dagar 8-17. Om du har betalningsanmärkningar och ansöker lån hos Cashbuddy, så måste ditt skuldsaldo vara betalt och ligga på 0 kr sedan en tid tillbaka.

Lånevillkor

  • Cashbuddy godkänner betalningsanmärkningar
  • Ej lån utan UC
  • Ränta fast 26,05%
  • Effektiv ränta 29,40%
  • Åldersgräns 20 år

Prisexempel:
Låna 25.000 kr i 5 år. Den fasta årsräntan är 26.05 %. Månadskostnaden för detta lån blir 749 kronor per månad och totalt återbetalningsbelopp blir 44.955 kr. Kreditkostnad 19.955 kr.Frågor och svar om Cashbuddy lån

– Godkänner Cashbuddy lån med betalningsanmärkningar?

Cashbuddy tittar på din betalningsförmåga, hellre än din kredithistorik och kan därför godkänna lån även om du har betalningsanmärkningar

– Är Cashbuddy ett lån utan UC?

Nej, Cashbuddy är inte ett Lån utan UC.

– Hur mycket kan låna maxbelopp hos Cashbuddy?

Du kan ansöka lån upp till 30.000 kr.

– Vilken ränta tar Cashbuddy ut på sina lån?

I dagsläget ligger Cashbuddys låneränta på 26,05% (Med reservation för ändringar)


Gå uppåt