CASHBUDDY

cashbuddy lån

Cashbuddy

Cashbuddy kredit med betalningsanmärkningar. Du kan som ny kund, få lån upp till 25.00 kronor från 749 kr/mån. Sköter du betalningarna till Cashbuddy så kan beloppsgränsen utökas till en kredit på 45.000 kr.

Låna 5000-45.000 kr av Cashbuddy direkt

Cashbuddy tar inte UC utan Bisnode!

Om du har betalat dina senaste 4 månadsamorteringar i tid, så kan du ansöka om att höja lånet. Minsta lånebelopp är 5000 kr och högsta 45000 kr. Detta är ett ett privatlån, ett lån utan säkerhet, fast ett mindre sådant. Det tillkommer inga extra avgifter än vad som anges och månadskostnaden är fast.

0 kr i avgifter

  • Månadsavgift 0 kr
  • Uppläggningsavgift 0 kr
  • Påminnelseavgift 60 kr
  • Förseningsavgift 0 kr

Snabbfakta om Cash Buddy

Belopp5000-45.000 kr
Löptid1 – 5 år
Ränta26.05 %
Effektiv ränta29.4 %
Åldersgräns20 – 75
BetalningsanmärkningarOK
Inkomstkrav0 SEK
Uppläggavgift0 SEK
Adminavgift0 SEK

Cashbuddy & Kreditupplysning

Banken godkänner betalningsanmärkningar och kommer inte att göra en kreditupplysning från UC.

Eftersom det här är en bank som kan se förbi anmärkningar, så ökar chansen att få låna. Du kan alltså få låna pengar med svag kreditvärdighet även med UC. Du kommer inte att få en registrerad förfrågning hos UC.

Naturligtvis blir inte alla som ansöker beviljade lån för att man har betalningsanmärkningar, även om de kan vara generösa och ofta även godkänner lån med många förfrågningar.

LånutanUC.se

Öppettider

Det går att låna pengar varje dag, dygnet runt. Kundtjänst håller öppet alla dagar 8-17. Om du har betalningsanmärkningar och ansöker lån, så måste ditt skuldsaldo vara betalt och ligga på 0 kr sedan en tid tillbaka. En låneansökan hanteras automatiskt, så ett beviljat lån kan snabbt vara dig tillhanda.

Företaget bakom Cashbuddy


Cashbuddy AB är ett svenskt företag som ger ut snabbån. De fokuserar på att göra det enkelt och rakt på sak för folk att låna pengar när de behöver, utan krångel. Deras lån är utformade för att passa de flesta, även de som kanske inte har den bästa kreditvärdigheten. Det är enkelt att ansöka, och du behöver inte ha någon säkerhet, som till exempel ett hus eller en bil.

Det som är bra med Cashbuddy är att de är väldigt öppna med hur mycket allt kostar. De berättar tydligt om räntor och avgifter, så du vet exakt vad du förbinder dig till. Detta gör dem till ett bra val för dig som behöver pengar snabbt men vill hålla koll på kostnaderna.

Cashbuddy erbjuder lån för alla möjliga tillfällen – kanske har du en oväntad utgift eller behöver pengar för ett speciellt köp. Tack vare deras digitala ansökningsprocess är det snabbt och enkelt att få ett lånebesked, och pengarna kan sättas in direkt på ditt konto.

Kontakta Cashbuddy

Cashbuddy AB
Orgnr: 556686-9938
Box 1061
432 14 Varberg
0340-62 77 40
[email protected]

Lånevillkor

  • Långivaren godkänner betalningsanmärkningar
  • Ränta fast 26,05%
  • lån utan UC
  • Effektiv ränta 29,40%
  • Åldersgräns 20 år

Representativt pris/räkneexempel:
Låna 25.000 kr i 5 år. Den fasta årsräntan är 26.05 %. Månadskostnaden för detta lån blir 749 kronor per månad och totalt återbetalningsbelopp blir 44.955 kr. Kreditkostnad 19.955 kr.

Fler liknande lån som också godkänner lågt kreditbetyg och anmärkningar:

Frågor och svar om lånet

Vilken ränta tar Cashbuddy ut på sina lån?

I dagsläget ligger låneräntan på 29,55% (Med reservation för ändringar)

Hur mycket kan man låna?

Du kan ansöka lån upp till 30.000 kr.

Är Cashbuddy ett lån utan UC?

Ja, det är ett Lån utan UC och det går att låna med betalningsanmärkningar

Godkänns betalningsanmärkningar?

Ja du kan låna med betalningsanmärkningar. Banken tittar på din betalningsförmåga, före din kredithistorik och kan därför godkänna lån även om du har betalningsanmärkningar

Cashbuddy är ett ovanligt lån som vanligen inte finns med i lånejämförelselistorna på nätet. Men faktum är att Cashbuddy är en av de äldsta långivare på lånemarknaden och en pålitlig sådan.

Gå upp