FAIRLO

Fairlo lån

FAIRLO 2000-100.000 kr

Fairlo är ett lån utan UC där du kan låna 2000-100.000 kr. Kreditupplysningen inhämtas från Bisnode.
Fairlolånet är en dessutom långivare som lånar ut pengar till privatpersoner och konsumenter. Det går att ansöka kredit mellan 2000 kr och 50.000 kr och du kan välja att återbetala krediten i upp till 72 månader.

Låna här

OM FAIRLO lån

Fairlo´s lån är en ny bank, ett nytt finansiellt institut från företaget Fairlo AB i Stockholm.


Fairlo AB är ett nytt företag från Stockholm som gör det enklare och rättvisare för folk att låna pengar. De har tänkt om helt när det gäller lån och vill att allt ska vara så tydligt och enkelt som möjligt för alla som lånar. Med hjälp av smart teknik kan du snabbt ansöka om ett lån direkt från din dator eller mobil, få besked på nolltid och sedan även hålla koll på ditt lån online.

En bra grej med Fairlo är att de är väldigt öppna med vad allt kostar. Det finns inga konstiga extraavgifter som dyker upp senare. De vill att du ska veta exakt vad du betalar från start. Det gör att du kan lita på dem och känna dig trygg.

Fairlo handlar inte bara om att låna ut pengar. De vill också hjälpa folk att ta smarta beslut kring pengar och att inte låna mer än vad de kan betala tillbaka. De ger tips och råd för hur du kan hantera din ekonomi på bästa sätt.

Företaget ligger bakom allt detta är Fairlo AB, och deras organisationsnummer är 559084-1101. Det betyder att de är ett riktigt registrerat företag i Sverige och att du kan känna dig extra säker när du använder deras tjänster.

Med Fairlo får du en partner som bryr sig om din ekonomi, inte bara ett företag som vill låna ut pengar.

Långivaren vänder sig till privatpersoner som är i behov att ett snabblån samma dag. Du kan låna mellan 2000 och 100.000 kr och få pengarna på kontot samma dag som ansökan beviljas. Det tas INTE kreditupplysning från UC.

När du lånar så tillkommer ränta på lånet. Den effektiva räntan ligger mellan 14-19% och årsräntan 13.18-17.52%. För att låna krävs att du har fyllt 20 år och har en årsinkomst på minst 120.000 kr per år eller 10.000 kr i månaden.

Fairlo är en långivare som godkänner lån med betalningsanmärkningar så du kan låna pengar med låg kreditvärdighet.

Utbetalning Fairlo

Direktutbetalning kan göras till Danske Bank, Swedbank, SEB, Handelsbanken och Nordea. Utbetalningen görs automatiskt direkt vid beviljat lån, oavsett dag eller tid på dygnet.

Detta lån och Ferratum kan nog vara de lån som har snabbast utbetalning på marknaden.

Här går det att ansöka lån med betalningsanmärkningar, men du får inte ha ett aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden. Långivaren kräver inte att du har en fast inkomst och det går bra att ansöka lån om man är student eller sjukskriven.

FAIRLO KRAV

  • 20 år
  • Inkomst 120 000 kr/år
  • Svensk personnummer
  • BankID
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden
  • Nominell ränta 13,18% – 17,52%

Om lånet inte återbetalas i tid så tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr. Förseningsavgiften ligger på 120 kr.

ÅNGRAT LÅNET?

Hos banken kan du när som helt åberopa ångerrätt och betalar du enbart tillbaka återstående lån tillsammans med ränta. Inga avgifter tillkommer.

FAIRLO SNABBLÅN

Fairlo är ett nytt lån som är generösa i sina kriterier och kommer att bli en stark konkurrent till liknade lån som exempelvis Frogtail. Det är ok att ansöka lån även om du har betalningsanmärkningar och det går att låna pengar med svag kreditvärdighet. Lånet tar inte UC och du kan ansöka lån dygnet runt, alla dagar i veckan.

Lånevillkor Fairlo

LånBelopp2000 – 100000 Kr
Avbetalas1-72 mån
Ränta13.18-17.52%
Effektiv ränta12-19%
Ålder20-75
Räntefritt Nej
Anmärkningar okNej
Inkomstkrav120000 Kr
Uppläggningsavgift0 SEK
Administrationsavgift0 SEK

REPRESENTATIVT RÄKNEEXEMPEL

Effektiv ränta 18,00%, 2 000 kr, över 1 år. Kostnad 186 kr i månaden, totalt: 2 233 kr.

Frågor & Svar

Tas kreditupplysning via UC?

Nej banken använder Bisnode

Gör det att amortera via autogiro?

Ja, även via Trustly

Hur mycket kan jag låna hos Fairlo

Fairlo har snabblån mellan 2000-100.000 kr

KONTAKT: GAMLA BROGATAN 11, 111 20 STOCKHOLM

Liknande lån: DaypayBrixo

Ekonom at LÅN UTAN UC | Website | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse och kunskap inom snabblån och smslån. Han skribent hos LånutanUC.se sedan år 2018

Gå upp