FAIRLO

Fairlo lÄn

FAIRLO 2000-50.000 kr

Fairlo Àr ett nytt lÄn utan UC dÀr du kan lÄna 2000-50.000 kr. Kreditupplysning via Bisnode.

OM FAIRLO

Fairlo Àr en ny bank, ett nytt finansiellt institut frÄn företaget Fairlo AB i Stockholm. LÄngivaren vÀnder sig till privatpersoner som Àr i behov att ett snabblÄn samma dag. Du kan lÄna mellan 2000 och 50.000 kr och fÄ pengarna pÄ kontot samma dag som ansökan beviljas. Fairlo tar inte kreditupplysning frÄn UC.

SNABB UTBETALNING

Direktutbetalning kan göras till Danske Bank, Swedbank, SEB, Handelsbanken och Nordea. Utbetalningen görs automatiskt direkt vid beviljat lÄn, oavsett dag eller tid pÄ dygnet.

Detta lÄn frÄn Fairlo och Ferratum kan nog vara de lÄn som har snabbast utbetalning pÄ marknaden.

HÀr gÄr det att ansöka lÄn med betalningsanmÀrkningar, men du fÄr inte ha ett aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden. LÄngivaren krÀver inte att du har en fast inkomst och det gÄr bra att ansöka lÄn om man Àr student eller sjukskriven.

FAIRLO KRAV

  • 20 Ă„r
  • Inkomst 120 000 kr/Ă„r
  • Svensk personnummer
  • BankID
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden
  • Nominell rĂ€nta 13,18% – 17,52%

Om lÄnet inte Äterbetalas i tid sÄ tillkommer en pÄminnelseavgift pÄ 60 kr. Förseningsavgiften ligger pÄ 120 kr.

ÅNGRAT LÅNET?

Hos Fairlo kan du nÀr som helt Äberopa ÄngerrÀtt och betalar du enbart tillbaka ÄterstÄende lÄn tillsammans med rÀnta. Inga avgifter tillkommer.

FAIRLO ÄR ETT NYTT SNABBLÅN UTAN UC

Fairlo Àr ett nytt lÄn som Àr generösa i sina kriterier och kommer att bli en stark konkurrent till liknade lÄn som exempelvis Frogtail. Det Àr ok att ansöka lÄn Àven om du har betalningsanmÀrkningar och det gÄr att lÄna pengar med svag kreditvÀrdighet. LÄnet tar inte UC och du kan ansöka lÄn dygnet runt, alla dagar i veckan.

REPRESENTATIVT RÄKNEEXEMPEL

Effektiv rÀnta 18,00%, 2 000 kr, över 1 Är. Kostnad 186 kr i mÄnaden, totalt: 2 233 kr.

GĂ„ upp