Enkelfinans

Enklarefinans

Enkelfinans 5000-600.000 kr

Är detta Sveriges bästa låneförmedlare? För att ansöka lån via Enkelfinans ska du vara minst 18 år, ha en årsinkomst på minst 120.000 kr och ha varit folkbokförd i Sverige i minst ett år. Detta är inte ett lån utan UC, men endast 1 UC kommer att tas och du får svar av upp till 39 anslutna banker. Enkelfinans har fler nya anslutna långivare!

Enkelfinans är en ny låneförmedlare för privatlån och lån utan säkerhet. Det går att ansöka både små och stora lånebelopp och du kan låna upp till 600.000 kr. Amorteringstiden är flexibel mellan 1 – 20 år.


Enklare lån kallar vi de lån som inte tar krångliga stora ansökningsformulär. Att ansöka ett bolån kan vara krångligt men ett snabblån eller konsumtionslån som inte kräver säkerhet är betydligt enklare.

Det absolut enklare sättet att låna pengar är att göra det online och om man inte känner till alla banker vi har i Sverige är det enklast att göra en ansökan via en låneförmedlare som till exempel Zmarta, Lendo, Freedom Finance, Enkelfinans eller Sambla. Då behöver du inte jämföra banker en och en och slipper fylla många låneansökningar utan fyller i en låneansökan och de matchar din ansökan med de banker som vill ge dig lån.

Information om att ansöka enklare

Kan det bli enklare att ansöka lån än så här via Enkelfinans? Ett enklare sätt att bli beviljad lån får man leta efter. Vad menar vi? Jo, du har säkert hört talas om låneförmedlare. Om du planerat att låna pengar så kan det vara svårt att veta vilket lån som är bäst. Då är enklare lån som låneförmedlaren Enkelfinans till stor hjälp, som ordnar din ansökan till flera banker genom endast 1 kreditupplysning från UC. Fyll i låneansökan – Vänta på upp till 40 offerter. Kan det bli enklare?

Via Enklarefinans skickar du in en (1) ansökan, men den behandlas sedan av alla banker som är anslutna till låneförmedlaren. Ju flera anslutna banker, desto fler erbjudanden kan du få. Alla banker har lån utan säkerhet och endast 1 UC kommer att göras.

Freedom Finance, Zmarta och Lendo är exempel på låneförmedlare som har funnit sedan länge och dessa samarbetar med 25-30 banken.

Lånevillkor Enkelfinans

Min belopp5000 kr
Max belopp600.000 kr
Min Löptid1 år
Max Löptid20 år
Ränta2.95-39%
Eff ränta3.01-29.27%
Låna med anmärkningJa
Min Inkomst0 SEK
Uppläggn.avg0 SEK
Adminavg0 SEK

Enkelfinans låneutbud av konsumtionslån

Eftersom låneförmedlaren Enkelfinans har avtal med så många banker, så är chansen att få ett lån beviljat självfallet även större. Det bästa med att göra det enklare via en låneförmedlare är att du inte förstör ditt nuvarande kreditbetyg på samma sätt som att om du ansöker till flera banker själv, vilket man normalt kan göra då man ansöker direkt till flera banker.

Om du istället för att ansöka låneförmedlaren, skulle fylla i en egen låneansökan till var och en av dessa 38 banker och konsumtionslån, så skulle en UC tas från varje bank.

Den största och bästa fördelen är att endast 1 UC kommer att göras, även om din låneansökan behandlas av 38 banker. Ditt kreditbetyg försämras därför inte och chansen att få lån ökar.

LånutanUC.se

Lägre låneränta via Enkelfinans

Att låna pengar via en låneförmedlare handlar inte bara om att man kan vilja lösa dyra snabblån och lån utan UC. Naturligtvis kan man gå via enklare låneförmedlare även då man vill teckna ett helt nytt lån till så låg ränta som möjligt. Det finns lånebelopp mellan 5000 kronor och 600.000 kronor och går även bra att låna med betalningsanmärkningar och få lån med svag kreditvärdighet.

Enklare att samla lån med Enkelfinans

Det som är så bra med det enklare tillvägagångsättet är att det som det låter, är enklare att samla dyra lån. Du kan också använda denna enklare låneförmedlare till att låna pengar som ett renoveringslån. Fyll i önskar lånebelopp och amorteringstid och välj Ja eller Nej om du vill samla lån eller inte. Här kan du dessutom välja om du vill ha pengar över efter att du enklare har samlat dina lån. Så du kan ta ett extra lånebelopp utöver, ifall du behöver kapital till annat.

För att fullfölja låneprocessen fyller du även i mobilnummer och mailadress och klicka på ”påbörja din ansökan”. Du får då signera din låneansökan med Bank-ID och processen startar.

De flesta får ett låneerbjudande från någon av de anslutna bankerna, redan efter några minuter, men det kan dröja upp till 24 timmar innan samtliga banker har godkänt eller avslagit din ansökan.

Du väljer själv om du vill anta något av bankernas låneerbjudande elller hoppa av din ansökan och det kostar ingenting.

Enklare långivare

Några av de långivare som är enklare att göra en ansökan till är bland annat:

Representativt låneexempel

Låneamortering 12 år 600 000:-, rörlig ränta 7.95%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 8,25 %. Totalt belopp att betala blir 932872:-. Månkostn 6479:- under 144 månader. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Eff. ränta 3.01% – 29.27%.

Frågor och svar om Enkelfinans

Vilka samarbetar Enkelfinans med?

De enklare Bankerna samarbetar med 39 banker, bland annat: Resurs Bank, Sevenday, Ikano Bank, Collector Bank, Coop MedMera Bank, Santander Consumer Bank, Marginalen Bank, Bank Norwegian, Lendify och Big Bank.

Är det gratis att ansöka lån hos Enkelfinans?

Ja en låneansökan är alltid gratis.

Får jag låna pengar om jag har betalningsanmärkningar?

Inte alla 39 banker godkänner anmärkningar, men ett flertal gör. Så anmärkningar är inget hinder för att få låna.

Kontakt & Adress

Skeppargatan 26
11452 Stockholm

Administratör och skribent at LånutanUC | Website | + posts

Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.

Gå upp