SwishlÄn

SwishlÄn

SWISHLÅN UTAN UC

SwishlÄn, alltsÄ lÄn med supersnabb utbetalning via swish Àr nu möjligt, med snabblÄn och mikrolÄn som har utbetalning dygnet runt! Ansök enklare lÄn med swish utan UC för snabbast ansökningsprocess av lÄn. 

Alla snabba lÄn

Belopp:
Villkor:
VĂ€lj
Visa fler lÄn

LÄna pengar snabbt med swishlÄn

Swish Àr nu ett av de mest anvÀnda betalningsmetoderna och det har redan swishats över 1 miljard betalningar. Det Àr vanligast att lÄna 25.000 kr via swish, men möjligheten finns att lÄna upp till 50000 kr.

Med swish man betala, skicka och ta emot pengar och lÄna direkt i mobilen. Du kan utan fördröjning, fÄ ett beviljat lÄn utbetalt direkt till bankkontot via swish. Detta sker direkt pÄ nÄgra sekunder, oavsett vilken bank mottagaren och avsÀndaren har.

Swish-utbetalning

Det finns nu snabblÄn som gör swishutbetalning, sÄ kallar swishlÄn. Det innebÀr att swishlÄnet kan utbetalas nÀr som helst dygnet runt. Samtliga dessa Àr dessutom lÄn utan UC.

Minns du de smÄ lÄn som utbetalades inom 15 minuter Är 2000? Nu Är 2020 har vi swhishlÄn som utbetalas inom nÄgra sekunder Snabbt, smidigt, enkel lÄneprocess. 

InsÀttning med swish

Att det gÄr att fÄ lÄn utbetalt med swish förenklar för den som vill lÄna pengar snabbt. Men det Àr ocksÄ vÀldigt smidigt att kunna göra sina insÀttningar via swish. Genom att betala fakturan med swish sÄ blir sÄ snabbt av med det tickande problemet. För visst kÀnns det litet lÀttare och roligare att betala med swish, Àn att logga in pÄ Internetbanken? Modernt i tiden, Är 2020, eller hur?

JĂ€mför lĂ„n och lĂ„na pengar med swish-utbetalning – De mest populĂ€ra och snabbaste swishlĂ„n just nu

Vilket lÄn passar mig, tÀnker du? Det finns otroligt mÄnga lÄn, lÄnebelopp och typer av lÄn och Àr inte alltid sÄ lÀtt att veta vilket lÄn som Àr bÀst.

Alla swishlÄn som utbetalar beviljat lÄn med SWISH

LĂ„na pengar med SWISH

swishlÄn - lÄna pengar med swishNÀr du ska lÄna pengar sÄ finns det som sagt nÄgra lÄngivare som skickar utbetalningen via swish. Detta för att göra det enklare, snabbare och smidigare för den som fÄr beviljat lÄn och vill ha det direkt. Eftersom swishlÄn och snabblÄn har lÀgre krav Àn privatlÄn sÄ kan det Àven gÄ att lÄna pengar med svag kreditvÀrdighet.

Vill du lÀsa mer, sÄ kolla gÀrna in vÄr lÄneblogg!

Fakta om SwishlÄn

MÄnga av oss Àr glada att GetSwish AB finns. Det föreklar vardagen, lÄneutbetalningar, fakturabetalningar, överöringar, och mycket mer. Visste du att swish Àr en 10 Är gammal ide som varit live i 7 Är? Och att swish Àgs av flera banker? GetSwish AB Àgs av:

Swish saknar betaltjÀnsttillstÄnd

Trots att Swish nu funnit i ganska mÄnga Är sÄ har det Ànnu inte nÄgot betaltjÀnsttillstÄnd. Detta betyder att Swih inte har nÄgot inrapporteringskrav eller krav pÄ översyn över de pengar som swishas fram och tillbaka. Genom att krÀva att Swish registreras hos Finansinspektionen skulle översynen över pengarnas flöde kunna lagföras. SÄ lÀnge Swish saknas inrappoteeringskrav sÄ skulle tjÀnsten kunna anvÀndas i olagliga syften, som till exempel penningtvÀtt. Att swish idag har en maxgrÀns per dag pÄ 150.000 kr Àr lÀtt att frÄngÄ genom att slÄ av/pÄ knappen nÄgra gÄnger. Och vips sÄ kan du swisha obegrÀnsat med pengar dagligen.

Skaffa swish för att ta emot swishlÄn

Att skaffa swish Àr inte svÄrt. För att kunna an anvÀnda tjÀnsten och skicka/ta emot pengar sÄ behövs

  • Swishappen (laddas ned pĂ„ Play store)
  • Bank ID
  • Internetbank i valfri bank
  • Mobilabbonemang
  • Mobiltelefon

FÄr du inte lÄna pengar hos banken sÄ kan swishlÄn vara ett alternativ, dÄ de har mindre krav.

FrÄgor och svar om att lÄna med swish

Kan nÄgon se att jag har ansökt ett swishlÄn?

De lÄn som betalar ut pengarna via swish Àr banker som inte tar UC och dessa lÄn syns inte i en kreditupplysning UC

Kostar det extra att fÄ sitt lÄn utbetalt via swish?

Det Àr gratis att fÄ en swishutbetalning av sitt beviljade lÄn

Hur lÄng tid tar det att fÄ lÄnet utbetalt via swish?

Om banken har swishlÄn sÄ fÄr du pengarna inom nÄgra minuter efter att lÄnet beviljats

 

Back To Top