Swishlån

Swishlån

Swishlån

Lån via swish är nu möjligt! Swish är nu ett av de mest använda betalningsmetoderna och det har redan swishats över 1 miljard betalningar. Med swish man skicka och ta emot pengar och lån direkt i mobilen. Du kan utan fördröjning, få ett beviljat lån utbetalt direkt till bankkontot via swish Detta sker direkt oavsett vilken bank mottagaren och avsändaren har.

Välj lånebelopp
Välj löptid
  • Filtrera
  • Lån med anmärkning
  • Swishutbetalning
Visa fler

Swish-utbetalning

Det finns nu långivare som gör swishutbetalning, vilket innebär att swislån kan utbetalas när som helst dygnet runt. Samtliga dessa är dessutom lån utan UC. Glöm smslån som utbetalas inom 15 minuter. År 2019 har wi swhishlånet som utbetalas inom 1 minut! Snabbt, smidigt, enkelt. Det är vanligast att låna 25.000 kr via swish, men möjligheten finns att låna upp till 50000 kr.

Insättning med swish

Att det går att få lånet utbetalt med swish förenklar för dens om vill låna pengar snabbt. Men det är också väldigt smidigt att kunna göra sina insättningar via swish. Genom att betala fakturan med swish så blir så snabbt av med det tickande problemet. För visst känns det litet lättare och roligare att betala med swish, än att logga in på Internetbanken? Modernt i tiden, år 2019, eller hur?

Jämför lån och låna pengar med swish-utbetalning – De mest populära och snabbaste swishlån just nu

Alla lån som utbetalar beviljat lån med SWISH

Låna pengar med SWISH

swishlån - låna pengar med swishNär du ska låna pengar så finns det som sagt några långivare som skickar utbetalningen via swish. Detta för att göra det enklare, snabbare och smidigare för den som får beviljat lån och vill ha det direkt. Eftersom swishlån och snabblån har lägre krav än privatlån så kan det även gå att låna pengar med svag kreditvärdighet.

Vill du läsa mer, så kolla gärna in vår låneblogg!

Fakta om Swish

Många av oss är glada att GetSwish AB finns. Det föreklar vardagen, låneutbetalningar, fakturabetalningar, överöringar, och mycket mer. Visste du att swish är en 10 år gammal ide som varit live i 7 år? Och att swish ägs av flera banker? GetSwish AB ägs av:

Swish saknar betaltjänsttillstånd

Trots att Swish nu funnit i ganska många år så har det ännu inte något betaltjänsttillstånd. Detta betyder att Swih inte har något inrapporteringskrav eller krav på översyn över de pengar som swishas fram och tillbaka. Genom att kräva att Swish registreras hos Finansinspektionen skulle översynen över pengarnas flöde kunna lagföras. Så länge Swish saknas inrappoteeringskrav så skulle tjänsten kunna användas i olagliga syften, som till exempel penningtvätt. Att swish idag har en maxgräns per dag på 150.000 kr är lätt att frångå genom att slå av/på knappen några gånger. Och vips så kan du swisha obegränsat med pengar dagligen.

Skaffa swish

Att skaffa swish är inte svårt. För att kunna an använda tjänsten och skicka/ta emot pengar så behövs

  • Swishappen (laddas ned på Play store)
  • Bank ID
  • Internetbank i valfri bank
  • Mobilabbonemang
  • Mobiltelefon

 

Frågor & Svar om lån swishlån

-Kan jag få lånet utbetalt via swish?

Svar
Det finns flera snabblån som har swishutbetalning. Filtera i jämförelsetabellen ovan för att se vilka lån som betalar ut lånet via swish.

-HUr lång tid tar det att få ett lån utbetalt via swish?

Svar
Om banken har swishlån så får du pengarna inom några minuter efter att lånet beviljats.

-Kostar det extra att få sitt lån utbetalt via swish?

Svar
Det är gratis att få en swishutbetalning av sitt beviljade lån.

-Kan någon se att jag har ansökt ett swishlån?

Svar
De lån som betalar ut pengarna via swish är snabblån och smslån och dessa lån syns inte i en UC.

 

Gå uppåt