Swishlån

Swishlån

Swishlån direkt

Låna pengar med swish? Det finns swishlån, alltså lån med supersnabb utbetalning via swish. Ansökan är möjligt, med sms lån, snabblån och mikrolån som har utbetalning dygnet runt! Ansök enklare lån med swish, lån utan UC för snabbast ansökningsprocess av lån och få pengar idag.

Hitta swishlån och gör ansökan direkt

Ovan långivare gör utbetalning av lån via swish, snabbaste låneutbetalningen på svenska marknaden och pengar samma dag.

De snabbaste lånen betalar ut pengar via swish

Här ovan finns lån med de snabbaste utbetalningar och smslån som faktiskt beviljar dig lån trots lågt kreditbetyg. Snabblån via swish blir allt mer populär i takt med att allt annat mer och mer övergår till swish. Det är nu alltså inte bara möjligt att betala på Ica och tanka med swish, du kan även låna pengar med swish.

Låna pengar snabbt med swishlån

Swish är nu ett av de mest använda betalningsmetoderna och det har redan swishats över 1 miljard betalningar. Det vanligaste är att låna 25.000 kr via swish, men möjligheten finns att låna upp till 50000 kr.

Med swish man betala, skicka och ta emot pengar och låna direkt i mobilen. Du kan utan fördröjning, få ett beviljat lån utbetalt direkt till bankkontot via swish och det sker direkt på några sekunder, oavsett vilken bank mottagaren och avsändaren har.

Alla swishlån som utbetalar beviljat lån med swish

Swish-utbetalning

Det finns snabblån som gör swishutbetalning, så kallade swishlån, vilket betyder att swishlånet kan utbetalas när som helst dygnet runt.

Minns du de små lån som utbetalades inom 15 minuter år 2000? Nu år 2020 har vi swhishlån som utbetalas inom några sekunder Snabbt, smidigt, enkel låneprocess. 

Insättning och uttag med swish enkelt

Att det går att få lån utbetalt med swish förenklar för den som vill låna pengar snabbt. Däremot är det också väldigt smidigt att kunna göra sina insättningar via swish. Genom att betala fakturan med swish så blir så snabbt av med det tickande problemet. För visst känns det litet lättare och roligare att betala med swish, än att logga in på Internetbanken? Modernt i tiden, år 2020, eller hur?

Jämför lån och låna pengar med swishutbetalning genom att hitta det lån som ger dig snabbast pengar med swish

Vilket lån passar mig, tänker du? Det finns otroligt många lån, lånebelopp och typer av lån och är inte alltid så lätt att veta vilket lån som är bäst.

Om att låna pengar med swish

Om du ska låna pengar så finns det som sagt några långivare som skickar utbetalningen via swish. Detta för att göra det enklare, snabbare och smidigare för den som får beviljat lån och vill ha det direkt. Men eftersom swishlånen och snabblånen har lägre krav än privatlån, så kan det även gå att låna pengar med svag kreditvärdighet.

Fakta om swishlån

Många av oss är glada att GetSwish AB finns. Det föreklar vardagen, låneutbetalningar, fakturabetalningar, överöringar, och mycket mer. Visste du att swish är en 10 år gammal ide som varit live i 7 år? Och att swish ägs av flera banker? GetSwish AB ägs av:

 • Danske Bank
 • Handelsbanken
 • Länsförsäkringar
 • Nordea
 • SEB
 • Swedbank och Sparbankerna

Trots att Swish nu funnit i ganska många år så har det ännu inte något betaltjänsttillstånd. Detta betyder att Swih inte har något inrapporteringskrav eller krav på översyn över de pengar som swishas fram och tillbaka. Genom att kräva att Swish registreras hos Finansinspektionen skulle översynen över pengarnas flöde kunna lagföras.

Så länge Swish saknas inrapporteringskrav så skulle tjänsten kunna användas i olagliga syften, som till exempel penningtvätt. Att swish idag har en maxgräns per dag på 150.000 kr är lätt att frångå genom att slå av/på knappen några gånger. Och vips så kan du swisha obegränsat med pengar dagligen.

Skaffa swish för att ta emot swishlån

Att skaffa swish är inte svårt. För att kunna an använda tjänsten och skicka/ta emot pengar så behövs

 • Swishappen (laddas ned på Play store)
 • Bank ID
 • Internetbank i valfri bank
 • Mobilabbonemang
 • Mobiltelefon

Får du inte låna pengar hos banken så kan swishlån vara ett alternativ, då de har mindre krav.

Frågor och svar om att låna med swish

Kan någon se att jag har ansökt ett swishlån?

De lån som betalar ut pengarna via swish är snabblån och smslån och dessa lån syns inte i en kreditupplysning UC

Kostar det extra att få sitt lån utbetalt via swish?

Det är gratis att få en swishutbetalning av sitt beviljade lån

Hur lång tid tar det att få lånet utbetalt via swish?

Om banken har swishlån så får du pengarna inom några minuter efter att lånet beviljats

Gå upp