HELGLÅN

helglÄn och utbetalning pÄ helger

HelglÄn Àr lÄn som gör helgutbetalning dygnet runt

HelglÄn Àr enkla lÄn som gör direktutbetalning under helger bÄde lördagslÄn och utbetalning söndag och röda dagar som ju och nyÄr! Det Àr snabblÄn, sms lÄn och lÄn utan UC som gör helgutbetalning betalar ut beviljat lÄn direkt under helgerna!

Belopp:
Villkor:
VĂ€lj:
Visa fler lÄn

LÄna pengar med helglÄn 

Dessa helglÄn har öppet lördag och söndag, alltsÄ lördagslÄn och söndagslÄn. De hÄller Àven öppet alla röda dagar och tar ingen kreditupplysning frÄn Upplysningcentralen. IstÀllet anvÀnds Bisnode och Creditsafe. Genom helgutbetalning sÄ fÄr du tillgÄng till beviljat lÄn direkt under helgen och slipper vÀnta till mÄndag. 

HelglÄn och banker med helgutbetalning

  • SnabblĂ„n som inte tar UC Ă€r ofta helglĂ„n
  • SwishlĂ„n betalar ofta ut helger
  • BlancolĂ„n med direktutbetalning kan ofta göra utbetalning under helger

Helgutbetalning av helglÄn julafton, juldagen och annandagen

HelglÄn Àr de lÄngivare som trots att det Àr helg betalar ut pengarna direkt. Det gÀller bÄde vanliga helger och lÄn till nyÄr. NÀr det gÀller just de mindre krediterna, sÄ Àr just helglÄn det mest populÀra, kanske beror det pÄ att lÄnet gÄr Ät till nöjen och konsumtion?

Om man stÄr inne pÄ krogen och kÀnner att pengarna inte rÀcker, sÄ Àr det enkelt att med nÄgra online-tryck pÄ mobilen fÄ in ett par tusen extra pÄ Visa-kortet. 

LĂ„na pengar under helgen till sista-minuten-resa?

Det har kanske Àven hÀnt nÄgon gÄng, att nÄgon har stÄtt pÄ flygplatsen och tittat pÄ sista-minuten-resor  under en helg eller kvÀll och bestÀmt sig för att lÄna pengar till resa?

Vi rekommenderar inte att ta helglÄn som konsumtionslÄn. Att man anvÀnder sms lÄn för att snabbt fÄ pengar Àr förstÄeligt, men att anvÀnda pengarna till att köpa drinkar under helgen, kÀnns vÀldigt onödigt och dumt.

SÄ funkar helgutbetalning av smslÄn och snabblÄn

helglÄn och helgutbetalning lördag och söndagAtt lÄna pengar under kvÀllar och helger skiljer sig inte stort gentemot om man skulle lÄna pengar under en vardag. Ansökningsförfarandet Àr exakt likadant och lÄnen Àr densamma. De helglÄn som finns, Àr i stort sett all de befintliga snabblÄn och smslÄn som existerar. Med ett fÄtal i undantag.

Bankkontor som erbjuder blancolÄn online har inte möjlighet att göra en helgutbetalning. Anledningen kan vara att mÄnga stora lÄn samarbetar med UC. Men de flesta mindre lÄn gör dygnet-runtutbetalning och utbetalar lÄn pÄ helger och kvÀllar.

HelglÄn beviljas snabbt med BankID

Du ansöker pÄ bankens eller lÄngivarens hemsida, fyller i personuppgifter och signerar lÄneansökan med ett BankID tillhörande ditt personnummer. Systemet kommer dÀrefter att jobba en stund.

Efter upp till 30 sekunder innan beskedet kommer beskedet. Beviljat eller nekat helglÄn dyker upp pÄ skÀrmen. Om lÄnet beviljas sÄ Àr allt klart och inga flera uppgifter behövs. Pengarna Àr pÄ vÀg!

Tips! HelglÄn har ofta ocksÄ öppet under jul och nyÄr.

LÀs ocksÄ: LÄna pengar till att köpa mÀrkesklÀder

FrÄgor och svar om helglÄn

Fler artiklar om jullÄn: Behöver du lÄna pengar till julklappar?

GĂ„ upp