<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Libre+Franklin%3A400%7CRoboto%3A400%7CLora%3A400%2C700%7CRoboto%3A300%2C400%2C400i%2C500%2C700">Helglån - Låna pengar som utbetalas på helgerna

HELGLÅN

helglån och utbetalning på helger

Helglån är de långivare som trots att det är helg betalar ut pengarna direkt. När det gäller just de mindre krediterna, så är just helglån det mest populära, kanske beror det på att lånet går åt till nöjen och konsumtion? Om man står inne på krogen och känner att pengarna inte räcker, så är det enkelt att med några online-tryck på mobilen få in ett par tusen extra på kortet.

Det har kanske även hänt någon gång att någon har stått på flygplatsen och tittat på sista-minuten-resor  under en helg och bestämt sig för att låna pengar till resa?

Vi rekommenderar inte att ta helglån till konsumtion. Att man använder smslån för att snabbt få pengar är förståeligt, men att använda pengarna till att köpa drinkar under helgen, känns väldigt onödigt och dumt.

HELGUTBETALNING

ANSÖK LÅN UTAN UC 24/7 BESKED DIREKT

MAXRÄNTA 39% UTBETALNING DIREKT

Välj lånebelopp
Välj löptid
  • Välj enbart lån med anmärkning
Fler lån

Flera långivare för helglån gör direkt utbetalning under helgen

Det finns flera så kallade helglån, vilka gör direkt utbetalning på helgen under lördag och söndag. Det är inte alla lån utan UC som kan betala ut beviljat lån under helgen, men du kan filtrera fram lånen i listan för att hitta ett helglån.

Lån som har helgutbetalning

  • Säkerfinans gör helgutbetalning på lördagar mellan kl. 10 och 15
  • Hos Viaconto kan man ta helglån lördagar 10-16
  • Daypay har öppet både lördag och söndag och betalar ut lån direkt till Swedbank och Handelbanken under dessa dagar. Öppettider 11-18.
  • Meddelandelån har helglån mellan kl. 9-17 på lördagar och söndagar 11-17. Bank: Handelsbanken och Nordea.

Så funkar det

Att låna pengar under kvällar och helger skiljer sig inte gentemot om man skulle låna pengar under en vardag. Ansökningsförfarandet är exakt likadant och lånen är densamma. De helglån som finns, är rättare sagt de befintliga snabblån och smslån som existerar. Bankkontor som erbjuder blancolån online har inte möjlighet att göra en helgutbetalning. Anledningen kan vara att många stora lån samarbetar med UC.

Du ansöker på bankens eller långivarens hemsida, fyller i personuppgifter och signerar låneansökan med ett Bankid tillhörande ditt personnummer. Systemet kommer därefter att jobba en stund, upp till 30 sekunder innan beskedet om beviljat eller nekat lån dyker upp på skärmen. Om lånet beviljas så är allt klart och inga flera uppgifter behövs. Pengarna är på väg!