HELGLÅN

helglån och utbetalning på helger

HELGLÅN – Låna 70.000 kr under helg och kväll

Det finns flera så kallade helglån, vilka gör direktutbetalning i helgen under lördag och söndag. Det är snabblån, smslån och lån utan UC som kan betala ut beviljat lån direkt under helgen! Du kan filtrera fram lånen i listan för att hitta ett helglån med eller utan befintliga betalningsanmärkningar.

Belopp:
Villkor:
  • Filter för:
  • Utbetalning helg
  • Lån med anmärkning
  • Lån utan UC
Fler helglån

Direktutbetalning på lördag och söndag

Helglån är de långivare som trots att det är helg betalar ut pengarna direkt. När det gäller just de mindre krediterna, så är just helglån det mest populära, kanske beror det på att lånet går åt till nöjen och konsumtion? Om man står inne på krogen och känner att pengarna inte räcker, så är det enkelt att med några online-tryck på mobilen få in ett par tusen extra på Visa-kortet.

Det har kanske även hänt någon gång, att någon har stått på flygplatsen och tittat på sista-minuten-resor  under en helg eller kväll och bestämt sig för att låna pengar till resa?

Vi rekommenderar inte att ta helglån till konsumtion. Att man använder smslån för att snabbt få pengar är förståeligt, men att använda pengarna till att köpa drinkar under helgen, känns väldigt onödigt och dumt.

Så funkar helgutbetalning

helglån och utbetalning på helgerAtt låna pengar under kvällar och helger skiljer sig inte stort gentemot om man skulle låna pengar under en vardag. Ansökningsförfarandet är exakt likadant och lånen är densamma. De helglån som finns, är i stort sett all de befintliga snabblån och smslån som existerar. Med ett fåtal i undantag.

Bankkontor som erbjuder blancolån online har inte möjlighet att göra en helgutbetalning. Anledningen kan vara att många stora lån samarbetar med UC. Men de festa lån utan UC gör dygnet-runtutbetalning utbetalar lån på helgen och kvällen.

Du ansöker på bankens eller långivarens hemsida, fyller i personuppgifter och signerar låneansökan med ett Bankid tillhörande ditt personnummer. Systemet kommer därefter att jobba en stund.

Efter upp till 30 sekunder innan beskedet kommer beskedet. Beviljat eller nekat lån dyker upp på skärmen. Om lånet beviljas så är allt klart och inga flera uppgifter behövs. Pengarna är på väg!

Tips! Helglån har ofta också öppet under jul och nyår.

 

Frågor och svar om helglån

Gå uppåt