Söndagslån

söndagslån

Söndagslån – Låna 500-150.000 kr

Söndagslån finns hos snabblån som har direktutbetalning på helger och söndagar.

Belopp:
Villkor:
  • Filtrera
  • Lån utan UC
  • Låna med anmärkning
Visa fler lån

Söndagsutbetalning av lån allt vanligare

För inte allt för längre sedan så nöjde vi oss med att tjänster endast skulle ha öppet under kontorstid, det vill säga 7-16, Men tiden förändras, vi utvecklas allt mer och framför allt förändras arbetetstiderna mer och mer. Det är inte lika vanligt att man åker till arbetet kl. 7 och hem kl. 16. Tiderna är ofta flexibla och det är inte ovanligt att jobbet sträcker sig över helgerna.

Eftersom helgerna inte längre är ”heliga” så ökas behovet av ”kontorstjänster” till att nyttjas alla dagar, dygnet runt. Så även helglån. Därför kanske du behöver ett lördagslån eller söndagslån, det vill säga hitta en bank som gör utbetalningar på söndagar och helger, alla dagar. Och det finns!

Storbankerna är mer omoderna

Storbankerna som även har fysiska kontor i city. Som Handelsbanken, SEB och Nordea, håller sig fortfarande till kontorstider då det gäller handläggning av lån. Det är lite förvånande eftersom deras lån ansöks online och är en automatiserad process. Vad hindrar då dem från att gör en utbetalning av helglån på söndag?

Behöver vi ett söndagslån?

Man kan ju bara tala för sig själv, men behöver vi ett söndagslån? Behöver du ett lån tillgängligt på söndagar? Varför inte säger jag, eftersom inga dagar längre är heliga vilodagar, som det var förr, så har det egentligen ingen betydelse vilken dag man får pengar utbetalda då. Det ska vara om det handlar om religiösa skäl då. Kanske muslimernas lån inte får utbetalas på vissa dagar, då de har så många egna regler på saker man får och inte får göra?

Snabblån exempel

Det finns ca 40 snabblån i Sverige, detta är ett exempel och alla är lån utan UC!

Söndagslån med svag kreditvärdighet

Snabblån är enklare lån än blancolån. Och eftersom söndag och lån som betalar ut under helgen är snabblån, så är det även ett lån som du med svag kreditvärdighet har chans att få. Snabblån är som bekant lite enklar att få beviljat än större lån. Därav den högre ränta som tillkommer snabblånet.

Gå upp