SMSLÅN

Ansök bäst och flest beviljade smslån direkt upp till 40.000 kr.

Smslån 1000-40.000 kr

I artiklar om lån kan man läsa, att smslån det var det lån som man med mobiltelefonen snabbt och enkelt kan ansöka och få besked direkt. Vanligast var lånebelopp mellan 500 och 3000 kronor. Idag kan man fortfarande ta lån lån via betydligt större belopp, Smslån och snabblån har istället för att försvinna ökat utlåningen och minskat räntorna, så lånet har blivit mer legitimt och lagenligt. Idag erbjuder långivare för smslån högre belopp, längre återbetalningstid och lägre ränta än tidigare.

Välj Belopp
Välj Löptid
  • Endast lån utan UC
  • Endast lån med betalningsanmärkning
  • Utbetalning helger
Visa fler lån

Smslån – på gott och ont

När smslån började marknadsföras, så var det verkligen pang-bom på telefonen. För att ansöka om lån skickades ett smslån med önskat belopp, via mobiltelefonen. Pengar insatta på kontot inom 15 minuter var den största dragplåstret och det lånades väldigt mycket av både gamla och unga. För att låna var det bara att skicka ett sms som löd: ”Låna 3000” och några minter senare var pengarna på kontot. Långivarna glömde dock något viktigt – kreditprövning. Även om någon typ av kreditprövning gjordes, så var den bristfällig och kändes kanske inte viktig eftersom att lånebeloppen var så små, max 3000 kr.

Idag tas alltid en kreditupplysning vid ansökan om lån, oavsett belopp men de små lån utan uc som reklamen jinglar om, är lån som tar alternativ kreditupplysning än UC. Detta är dock helt i sin ordning.

Gå uppåt