Northmill

northmill kontokredit

NORTHMILL LÅN 1000-50.000 KR

Northmill och betalningsanmärkningar inget hinder. Du kan få låna pengar med svag kreditvärdighet om de beror på många kreditförfrågningar och låna med betalningsanmärkningar. Northmill har heller inget inkomstkrav, så du kan ansöka lån utan större inkomst. Långivaren som lånar ut pengar heter Nortmill Bank AB och har över 200.000 kunder. En mycket populär långivare som tar både Creditsfe och UC.

Ansök Northmill – Omgående besked

Långivaren erbjuder kontokredit och om du har betalningsanmärkningar är det dock inget hinder för att få låna pengar. Du får låna med betalningsanmärkningar om du uppfyller Northmills andra krav, har fyllt 20 år och är folkbokförd i Sverige. Northmill har inget krav på inkomst för att få låna.

Om Northmill lån/kredit

Nortmill kallar sig inte längre snabblån utan har numera samlingslån och en kontokredit, vilket betyder att du får använda pengarna till vad du själv vill. Du gör med kontokrediten uttag i din egen takt och betalar endast för de pengar du använder.

Väljer du samlingslånet, som heter Reduce, så kan du lösa dina befintliga dyra krediter och få en lägre ränta. Nortmills kontokredit är fritt tillgänglig dygnet runt och kan även kopplas till ett kort för enklare uttag. Minsta kredit 1000 kr och högsta 50.000 kr. Numera är Nortmill ett lån utan UC och ett lån som tar UC (De gör även Creditsafe)

Kreditlånet kan liknas vid ett blancolån, alltså ett lån utan säkerhet så du behöver varken ha en medlåntagare eller annan säkerhet.

Snabb fakta – Northmill lån

Kreditbelopp1000 – 50000 kr
Amorteringstid5-72 mån
Ränta7.9-21.9%
Eff ränta9.22-27.41%
DirektutbetalningJa
Anmärkning OKJa
Inkomstkrav0 SEK
Uppläggn.avg0 SEK
Adm.avg19 SEK

Flera snabblån blev istället en kontokredit

Nortmill är numera en komplett bank och erbjuder både sparkonto, försäkringar och olika kreditlösningar. Tidigare handhöll Northmill sms-lån och snabblån under produkterna Credigo, Easycredit och Credway, men är numera en enda bank som helhetslösning.

Individuell ränta

Satsar du på att ansöka kontokrediten så gäller individuell räntesättning 7,9 % – 21,9 % (Effektiv ränta 9,22 % – 27,41 %) och för samlinglånet som finns mellan 10.000-300.000 kr garanteras lägre ränta än den du har idag. Du betalar varje månad 3% av den skulden du har utnyttjat på din kredit.

Krav för att få låna pengar hos Northmill

Vill du låna pengar via Reduce eller ansöka om kontokredit hos Northmill så ska du uppfylla följande grundvillkor:

 • 20 år
 • Svensk medborgare
 • Anmärkningar godkänns
 • Ej ha skuldsaldo hos KF
 • Lån till arbetslösa kan godkännas

  Öppettider

 • Månd-Fred 7-21 Lör-Sön 10-18

Kontakt

Northmill Bank AB
Org: 556709-4866
Regeringsgatan 20
111 53 Stockholm

Representativt prisexempel Northmill kontokredit

 • Räkneexempel: Vid en kredit om 50.000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.

Observera att du betalar bara för de pengar du använder av krediten.

Tid som behövs: 3 minuter

Så här ansöker du krediten hos Northmill

 1. Välj hur mycket du vill låna

  Genom att dra reglaget till önskat belopp anger du hur mycket du vill låna. Du ser då direkt vad din månadskostnad blir vid utnyttjad kredit

 2. Gå vidare

  Klicka på knappen ”Gå vidare med ansökan”

 3. Ange personuppgifter

  I nästa steg är det dags att ange dina uppgifter. Det räcker med att du fyller i personnummer, mail och telefonnummer

 4. Bedömning & signering

  En bedömning av din kreditvärdighet görs och om du väljer att acceptera erbjuden kredit signerar du din ansökan med ditt Bank-Id.

 5. Beviljad kredit utbetalas till ditt kreditkonto

  När krediten har utbetalats till ditt personliga kreditkonto väljer du själv om och när du vill plocka ut pengar. Du betar ränta för det belopp du tar ut.

Relaterade inlägg: Nytt lån – Northmill Nortmill äger även Credigo

Vad är Northmill?

Northmill är ett fintech-företag som erbjuder en rad digitala finansiella tjänster och produkter, inklusive lån, sparande och betalningslösningar. Företaget använder modern teknologi för att göra finansiella tjänster mer tillgängliga, effektiva och anpassningsbara för konsumenternas behov.

Vilka tjänster erbjuder Northmill?

Northmill erbjuder flera finansiella tjänster, däribland personliga lån, refinansiering, sparandekonton, betalkort och verktyg för budgethantering. Deras mål är att erbjuda användarvänliga och innovativa lösningar som kan hjälpa individer att hantera sin ekonomi mer effektivt.

Hur skiljer sig Northmill från andra traditionella banker?

Northmill skiljer sig från traditionella banker genom sitt fokus på teknik och innovation för att erbjuda finansiella tjänster. De använder dataanalys, artificiell intelligens och en mobil första strategi för att skapa mer personliga och tillgängliga finansiella lösningar. Detta gör dem mer flexibla och ofta snabbare i att anpassa sina tjänster efter kundens behov jämfört med traditionella banker.

Hur kan man ansöka ett lån eller kredit hos Northmill?

För att ansöka om ett lån hos Northmill kan man vanligtvis göra det direkt på deras webbplats eller via deras mobilapp. Processen innebär att fylla i en ansökningsformulär med personlig och ekonomisk information. Northmill kommer sedan att genomföra en kreditbedömning innan de fattar ett beslut om låneansökan.

Administratör och skribent at LånutanUC | Website | + posts

Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.

Gå upp