Låna 20.000 kr

Låna 20.000 kr

Låna 20.000 kronor går hos de flesta långivare. Nästan hos alla lån utan Uc och smslån. Smslån och lån utan UC är specialiserade på de mindre lånebeloppen och behöver inte göra en så avancerad kreditprövning vid ansökan om så små belopp som 20 000 kr.

Välj Belopp
Välj Löptid
  • Filtrera
  • Lån utan UC
  • Lån med anmärkning
Visa fler lån

När man behöver låna 20 000 kr

Det kan finnas tillfällen då man behöver låna 20.000 kr. Det kan vara till att reparera bilen, eller köpa en bättre begagnad släpvagn. Att låna 20.000 kr med ett snabblån är betydligt enklare än att låna av banken, oavsett belopp.

Villkor för att låna 20.000 kr

För att låna 20.000 kr krävs att man har svenskt medborgarskap, svenskt bankkonto och svensk adress. Alla snabblån i Sverige lånar ut 20.000 kr, eller större belopp.

Risker med högräntelån

De långivare som ger små, snabba lån på 20.000 kr är högräntelån, även kallat högkostnadskrediter. Det betyder att det finns risker med lånet. De största risken är att få betalningsanmärkningar, ifall att du inte kan betala tillbaka lånet. Eftersom räntan är hög så tillkommer stora kostnader på amorteringen varje månad. Skulden växer sig alltså större beroende på hur mycket du amorterar, det vill säga betalar av.

 

Låna 20.000 kr utan UC

Förutom att det finns flera risker med att ta ett snabblån med hög ränta, så finns det även en del fördelar. 95% av alla svenska snabblån tar inte kreditupplysning från Upplysningscentralen. Så du kan låna pengar av flera långivare, såsom Monetti, Snabbfinans, Flexlimit, m.fl. utan att de gör en UC.

 

Gå uppåt