Goodcash

Goodcash lån

Goodcash är inte ett lån utan UC men beviljar trots detta många lån, även till den som har svag kreditvärdighet. Här kan du ansöka att låna pengar, även om andra långivare har nekat dig lån. Du kan låna mellan 5000 och 50.000 kr och får svar direkt på skärmen.

Ansök Goodcash direkt

GOODCASH lån med anmärkning

Goodcash erbjuder lån trots att du har betalningsanmärkningar. Du kan låna 10.000, 20.000, 30,000, 40.000 kr och 50.000 kr. Trots en dåligt kreditbetyg så kan du få låna pengar med svag kreditvärdighet..

Det viktigaste vid ansökan om lån är inte hur din ekonomi sett ut tidigare, Det viktigaste är har den ser ut nu och framöver. För att låna pengar med Goodcash.se behöver du uppfylla kraven och visa på en framtida inkomst.

Uppgifter till Goodcash låneansökan

  • Namn
  • Personnummer
  • Mail
  • Adress
  • Sysselsättning
  • Månadsinkomst
  • Boendekostnad
  • Antal barn
  • Övriga lån och krediter

Lånets villkor

Ett lån ska återbetalas inom 8 år och ju fortare desto bättre. Detta är inte ett snabblån utan ränta och utan kreditupplysning från UC. Eftersom att räntan tickar på för varje dag, och Goodcash är ett snabblån så är kortare återbetalningstid att föredra. Den minsta återbetalningstid som finns att välja är 12 månader.

Snabblånet har inga uppstartsavgifter, inga årsavgifter och du kan lösa lånet i förtid om du skulle vilja.

Om du inte får ett snabblån beviljat hos Goodcash så kan du även prova andra lån som godkänner betalningsanmärkningar såsom Monetti eller Loanstep.

Utbetalning

Efter godkänd låneansökan så betalar Goodcash ut pengarna till kontot inom 2 dagar.

Vanligaste frågorna till Goodcash

Kan jag låna pengar hos Goodcash utan inkomst?

Banken ser på din kreditförmåga och bedömer inkomstkraven efter en sedvanlig kreditupplysning.

Hur snabbt får jag besked på min låneansökan?

Goodcash är ett snabblån så de jobbar snabbt med hanteringen av lån. Du kan räkna med ett svar samma dag om inte oklarheter uppstår som gör att banken måste reda ut med dig först.

Kan jag bli beviljad lån hos Goodcash om jag har fått en betalningsanmärkning?

Ja, långivaren ser till din nuvarande betalningsförmåga och inte till det gamla som har varit.

Prisexempel

Låna 15.000 kr i 1 år kostar: Effektiv ränta 29 %. Årsränta 25,.4 %. Månadskostnad 1431 kr. Totalt att återbetala 17.173 kr. Total kostnad 2173 kr.

Om företaget bakom Goodcash

GoodCash, som etablerades 2014, är ett dotterbolag inom Prioritet Finans-gruppen. Deras huvudsakliga erbjudande består av privatlån för mindre summor, som varierar från 5 000 till 50 000 kronor. Dessa lån är särskilt utformade för att tillgodose behoven hos individer som har betalningsanmärkningar, vilket ofta gör det utmanande för dem att erhålla finansiering från traditionella kreditgivare.

Läs: Mer om Goodcash

Kontakt

Mail: [email protected]
Tel: 031-755 41 00

Gå upp