GOODCASH | Snabblåna 50.000 kr med betalningsanmärkningar

Goodcash

Goodcash lån

Goodcash är inte ett lån utan UC men är för den skull inte omöjliga att få låna pengar hos, även om andra långivare har nekat dig lån. Lånet tillhandahålls av Prioritet Finans.

GOODCASH 5.000-50.000 kr

Goodcash erbjuder lån trots att du har betalningsanmärkningar. Du kan låna 10.000, 20.000, 30,000, 40.000 kr och 50.000 kr. Trots en dåligt kreditbetyg så kan du få låna pengar med svag kreditvärdighet..

Det viktigaste vid ansökan om lån är inte hur din ekonomi sett ut tidigare, Det viktigaste är har den ser ut nu och framöver. För att låna pengar med Goodcash.se behöver du uppfylla kraven och visa på en framtida inkomst.

Goodcash Låneansökan

Ansökan görs enkelt via ett formulär på Goodcash hemsida.  Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid innan du klickar dig vidare i formuläret. Därefter får du ange den vanliga informationen som alla Internetlån efterfrågar till sina onlinelån.

  • Namn
  • Personnummer
  • Mail
  • Adress
  • Sysselsättning
  • Månadsinkomst
  • Boendekostnad
  • Antal barn
  • Övriga lån och krediter

Lånets villkor

Ett lån ska återbetalas inom 8 år och ju fortare desto bättre. Detta är inte ett snabblån utan ränta och utan kreditupplysning från UC. Eftersom att räntan tickar på för varje dag, och Goodcash är ett snabblån så är kortare återbetalningstid att föredra. Den minsta återbetalningstid som finns att välja är 12 månader.

Snabblånet har inga uppstartsavgifter, inga årsavgifter och du kan lösa lånet i förtid om du skulle vilja.

Om du inte får ett snabblån beviljat hos Goodcash så kan du även prova andra lån som godkänner betalningsanmärkningar såsom Monetti eller Loanstep.

Utbetalning

Efter godkänd låneansökan så betalar Goodcash ut pengarna till kontot inom 2 dagar.

Vanligaste frågorna till Goodcash

Kan jag låna pengar hos Goodcash utan inkomst?

Banken ser på din kreditförmåga och bedömer inkomstkraven efter en sedvanlig kreditupplysning.

Hur snabbt får jag besked på min låneansökan?

Goodcash är ett snabblån så de jobbar snabbt med hanteringen av lån. Du kan räkna med ett svar samma dag om inte oklarheter uppstår som gör att banken måste reda ut med dig först.

Kan jag bli beviljad lån hos Goodcash om jag har fått en betalningsanmärkning?

Ja, långivaren ser till din nuvarande betalningsförmåga och inte till det gamla som har varit.

Prisexempel

Låna 15.000 kr i 1 år kostar: Effektiv ränta 29 %. Årsränta 25,.4 %. Månadskostnad 1431 kr. Totalt att återbetala 17.173 kr. Total kostnad 2173 kr.

Kontakt

Mail: [email protected]
Tel: 031-755 41 00

Gå upp