Kontantfinans höjer krediten

kontantfinans höjer

Kontantfinans höjer krediten

Kontantfinans är ett flexibelt lånealternativ som inte tar UC? Med Kontantfinans kontokredit, kan du numera låna mellan 3.000 kr och 15.000 kr utan att en kreditupplysning tas via UC. Du kan även ansöka med betalningsanmärkningar.

Istället för UC använder Kontantfinans Bisnode för kreditupplysning. Det är inte enbart flexibilitet i hur mycket du kan låna, men också i hur du tar ut dina pengar. Med utbetalning via Swish eller banköverföring, kan du låna pengar och ha tillgång till pengar samma dag.

Villkor

För att kunna ansöka kontokredit utan UC, måste du vara minst 18 år gammal och ha en årlig inkomst på minst 180 000 kr. Det krävs även att du innehar ett svenskt bankkonto samt BankID.

Utbetalning direkt

Utbetalning sker via Swish eller banköverföring. Banköverföring kommer fram samma dag eller senast bankdagen efter. Framtida uttag begärs därefter på ”Mina Sidor” på Kontantfinans hemsida.

Flexibla återbetalningar

Till skillnad mot snabblån, så kan du med kontokrediten göra flexibla månadsbetalningar. Det lägsta beloppet du behöver återbetala är antingen 5 % av din totala skulden eller 250 kr, beroende på vilket som är högst. Räntan beräknas endast på det belopp du faktiskt använder.

Utöka kreditgränsen ytterligare efter 2 månader

Besök Mina Sidor för att enkelt begära uttag upp till din tillgängliga kreditgräns. Efter att ha använt tjänsten i två månader har du möjlighet att ansöka om en ökning av din kreditgräns direkt genom Mina Sidor.

Du kan välja kreditskydd

Att välja att lägga till ett kreditskydd innebär en extra säkerhet om någonting oförutsett händer. Denna försäkring erbjuder kompensation till dig, oavsett om du är fast anställd eller driver eget företag, om du skulle hamna i situationer som ofrivillig arbetslöshet eller fullständig arbetsoförmåga på grund av olyckshändelse eller sjukdom.

Finansiell rådgivare, Skribent at LånutanUC | Website | + posts

Johanna har en lång och bred erfarenhet inom bank och finans. Hon har arbetat som finansiell rådgivare och med lån sedan år 2009 och är författare hos LånutanUC.se sedan år 2021.
Johannas främsta intressen är aktier och valutor.

Gå upp