Lån med högst beviljandegrad

lån med högst beviljandegrad

Lån med hög beviljandegrad och långivare som beviljar flest lån. Här kan du ansöka och låna pengar av de banker som har högsta beviljandregraden och har beviljat flest lån.

Hitta lån med bäst beviljandegrad 2024

Belopp:
Villkor:
 • Välj kreditupplysning:
 • Alla som beviljar många
 • UC
 • Ej UC
Visa alla lån

Flest ansökta och beviljade lån

BANKBELOPPRÄNTA
NORTHMILL1000 – 50 000 kr7,9-21.9%
VIACONTO1000 – 20 000 kr39.5%
LUMIFY2000 – 70 000 kr0 – 39%
VIVUS2000 – 50 000 kr39%
Lån med högst beviljandegrad – Uppdaterad 2023-02-12

Vad innebär lån med högst beviljandegrad

Ett lån med högst beviljandegrad innebär att långivaren har en hög andel av godkända låneansökningar jämfört med andra långivare. Detta kan bero på flera saker, t.e.x flexibla kreditbedömningskriterier, en bredare acceptans av olika typer av inkomster, eller en villighet att acceptera ansökningar även från de med lägre kreditvärdighet, betalningsanmärkningar, eller den som saknar fast inkomst.

I praktiken betyder detta att långivare med hög beviljandegrad ofta riktar sig till en bredare grupp av låntagare, inklusive de som kanske har svårt att få lån beviljade från mer traditionella banker och finansinstitut. Dessa långivare kan använda alternativa metoder för att bedöma låntagares återbetalningsförmåga, som inte enbart fokuserar på traditionella kreditupplysningar från Upplysningscentralen (UC).

Det är viktigt att notera att även om ett lån med hög beviljandegrad kan verka lockande för de som behöver tillgång till krediter snabbt, kan dessa lån ofta komma med högre räntor eller avgifter för att kompensera för den ökade risken långivaren tar.

Fördelar med lån som beviljar flest

Lån som beviljar flest, ofta kända för sin höga beviljandegrad, erbjuder flera fördelar dig som vill låna:

 1. Tillgänglighet för en bredare grupp av låntagare
  Eftersom dessa långivare ofta har mindre strikta kriterier, blir de tillgängliga för personer med varierande ekonomiska bakgrunder, inklusive de med lägre kreditvärdighet eller med betalningsanmärkningar.
 2. Snabb ansöknings- och utbetalningsprocess
  Många av dessa långivare använder automatiserade system för att bedöma ansökningar, vilket kan resultera i snabbare beslut och utbetalningar, ofta inom samma dag som ansökan lämnas in.
 3. Flexibilitet i lånevillkor
  Vissa långivare med hög beviljandegrad erbjuder flexibla återbetalningsplaner, vilket kan hjälpa låntagare att anpassa lånet efter sin egen betalningsförmåga.
 4. Möjlighet att förbättra din kreditvärdighet
  För låntagare som återbetalar lånet i tid, kan dessa lån fungera som ett verktyg för att bygga upp eller förbättra deras kreditvärdighet över tid.
 5. Ingen säkerhet krävs
  De flesta lån med hög beviljandegrad kräver inte att låntagaren ställer säkerhet, vilket gör dem tillgängliga även för de som inte har tillgångar att erbjuda som säkerhet.

Snabblån, smslån och blancolån med högst beviljandegrad

Här har vi listat och graderat alla långivare i Sverige med hög beviljandegrad men även de som har låg beviljadegrad. Poängen är dels beräknad efter de kunder som har ansökt lån via oss och hur många som har blivit beviljade respektive lån.

Lån som har högst beviljandegrad är lån som beviljar flest.

Snabblån som har högst beviljandegrad hittar du ovan. Om du behöver låna pengar snabbt, få pengarna redan idag så är det snabblån du ska ansöka.

Men du behöver inte nödvändigtvis ansöka ett litet lån till hög ränta, eller lån utan UC, för att ha större chans att få låna pengar och du kanske har hört att smslån beviljar alla? Inte riktigt så är det. Men de beviljar många och har hög beviljandegrad!

Beviljar flest lån oavsett betalningsanmärkningar, utan inkomst, många kreditförfrågningar och låg kreditvärdighet

Det finns faktiskt större lån utan säkerhet som betalar ut en hel del pengar, trots att man har svag kreditvärdighet eller betalningsanmärkningar. Ta till exempel Klicklån, som beviljar lån till många trots att de tar UC.

Det är ju kreditbetyget som avgör om du får låna pengar. Det som avgör om du får låna och hur mycket du får låna är dels:

 • Har du betalningsanmärkningar?
 • Saknar du  inkomst?
 • Finns det många kreditförfrågningar registrerade hos UC?
 • Är kreditvärdigheten låg?

Även om du svarar ja på en eller flera av faktorer som gör kreditvärdigheten svag, så kan du faktiskt få låna pengar med svag kreditvärdighet. Det gäller bara att veta vart du ska leta. Och det visar vi här.

Att en långivare är snällare eller enklare är ingen garanti för att du ska få låna. Dock är snabba lån ofta dyra lån. Ditt besked på låneansökan kan bedömas av flera andra faktorer än de vi visar här. Och har du redan befintliga obetalda lån, så är det en bra ide att först avsluta dessa innan du börjar på nya snabblån.

Lånutanuc.se

Relaterade inlägg: Flest beviljade lån denna vecka

Frågor och svar om lån med hög beviljandegrad

Ger lån med hög beviljandegrad fler lån?

Ja de beviljar fler lån än andra

Vad betyder det att ett lån har hög beviljandgrad?

Att långivaren nekat färre lån än andra banker

Vilken typ av långivare beviljar flest lån?

Smslån, snabblån och konsumtionlån, i den ordningen har högst beviljandegrad

Beviljar lånen med högst beviljandegrad alla ansökningar?

Nej, men de beviljar flera lån än genomsnittet

LÅN UTAN UC | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse för det svenska näringslivet. Vid sidan om sina studier är han skribent hos LånutanUC.se.

Gå upp