Viiga lån

Viiga lån
Viiga lån

Villkor

  • 20 år
  • Svensk medborgare
  • Mail
  • Svenskt bankkonto
  • Skriven i Sverige
  • Ränta 6.84-21.6%

Viiga lån

Viiga lån är en nytt privatlån, vi kan även kalla det snabblån men ej ett lån utan UC. Utbetalningstiden är snabb och trots att långivaren tar UC så är de enklare än vanliga bankån. Detta speglar sig även i räntan, vilken är högre än hos traditionella banklån.

Vi tror ändå att Viiga lån kommer att bli ett populärt lån och lika populärt som de andra låneprodukterna under samma varumärke, Klicklån och Thorn, vilka drivs under samma företag.

Viiga kom på marknaden år 2020 och är därmed ett av de nyare lånen vi har just nu.

Viiga Lånevillkor

Viiga är en låneprodukt som inte godkänner betalningsanmärkningar. Du kan låna mellan 10 000 kronor och 40 000 kronor under förutsättning att du har fyllt 20 år. Det är också ett krav att du är skriven i Sverige och har ett svenska bankkonto för utbetalning. Återbetalningstiden ligger på mellan 1-7 år.

Viiga har tydliga lånevillkor och erbjuder lägre lånebelopp än Thorns andra produkter och därmed blir även frånräntan lägre.

Lån med betalningsanmärkningar?

Hos Viiga och alla lån så gäller naturligtvis att man har en inkomst när man vill låna pengar. Viiga har inte angett någon inkomstgräns men din inkomst bör iallafall täcka upp både vanlig utgifter och amortering varje månad. Hos Viiga kan inte låna med betalningsanmärkningar. Eftersom banken tar UC så kan du heller inte låna med misskött kredit.

Pensionärslån

Om du är pensionär kan du låna hos Viiga. Deras övre åldersgräns ligger på 75 år.

Fakta

Årsräntan hos Viiga ligger på 6.84-21.6% och den effektiva räntan mellan 8.09-28.74%. Löptiden är 1-7 år

Gå uppåt