LÅNA PENGAR – STÖRRE LÅN

Större lån
Välj belopp 123
Välj löptid 123
  • Visa endast:
  • Låna med anmärkning
Sortera efter:
Visa fler lån

Säker du ett större lån? Du kan låna och få pengarna direkt utbetalda utan säkerhet. Vill du ha lånebelopp upp till 700.000 kr så jämför du de större lån som visas här nedan. Kräver ej borgen. Annars hoppar du till Lån utan UC

Större lån – låna 700.000 kr

Du kanske vill låna pengar för att lösa en ekonomisk besvärlig situation? För att få ett större lån ska du vara 18 år och helst ha fast inkomst. Du kan låna pengar upp till 700.000 kr utan borgen. Räntan ligger just nu från 2,9% och betalningsanmärkningar kan godkännas hos vissa lån. Dessa större lån tar UC.

Det är inte bara de som inte har pengar som lånar pengar. Och det finns inte bara snabblån och smslån att välja på. Att låna pengar kan vara ett sätt att behålla sina pengar på kontot ifall att du man vill spara pengar till något speciellt. Så även den som har mycket pengar, lånar ofta pengar.

Företag lånar ofta pengar för att göra en investering eller har kanske en checkkredit. Det är bra för att få tillgång till kontanter, till dess att kunderna betalar sina fakturor. Privatpersoner brukar låna pengar för att klara av månaden, göra en resa eller för att unna sig något. Man kanske låna stora och små beopp men som man ansöker blancolån sjäv utan medlåntagare så kan man oftast låna 300 000 kr

Det är inte alla som får möjligheten att låna pengar. För att kunna ingå ett avtal om lån så krävs för det första att man har åldern inne. Man måste vara myndig. Och därefter att man uppfyller de lånevillkor som långivare har. Att vara myndig och äga ett svenskt bankkonto är gemensamt för alla kreditgivare. Utöver det kan man även begära att låntagaren ska vara folkbokförd i Sverige sedan 3 år, sakna betalningsanmärkningar, sakna skuldsaldo, inte vara i konkurs eller ha skuldsanering, samt ha Bank ID

För att bli beviljad att låna pengar från långivare av blancolån, då krävs det att din ekonomi är bra. Och att din hushållsbudget klarar av att amortera på ett lån. Du kommer med högsta sannolikhet, att få ett nej till lån om du har skuldsaldo.

Villkor för att få låna pengar

För att låna pengar utan säkerhet krävs ofta att du inte har betalningsanmärkningar, men inte allltid. Detta är lättare att få om du ansöker om ett lån utan UC. Att låna pengar utan säkerhet ger högre ränta än ett lån med säkerhet, som till exempel bolån. Vill du låna pengar trots att du har betalningsanmärkningar? Då kommer banken för det första, att kräva en säkerhet av dig. Anledningen till det är att de vill ha en garanti för att de ska få tillbaka sina pengar. Om du inte har någon fast egendom att sätta som pant, då kan du kanske försöka be en vän eller släkting att stå som medlåntagare.

Tidigare hette det då att man hade en borgensman för sitt lån, men numera pratar man om medlåntagare. Medlåntagaren får även hen genomgå en kreditprövning. Det kommer att tas in kreditupplysning på er båda och ni kommer att måste lämna redovisning av er ekonomiska förmåga.

Hen kan självklart inte ha några betalningsanmärkningar heller och ska kunna uppvisa en inkomst och bra betalningsförmåga. Därefter kommer banken att väga upp dina ekonomiska svagheter, eftersom de vill vara säkra på att återfå pengarna. Man måste för det andra, även kunna uppvisa att man har en giltig identifiering, om man vill låna pengar. Och detta görs då enklast med ett BankID.

Låna 5000-700.000 kr

De vanligaste lånebeloppen just nu, år 2019 är blancolån mellan 5000 kr och 700.000 kr. Och med återbetalningstid mellan 1 och 15 år. Slutligen, för att kunna bli beviljad det högre lånebeloppet, det vill säga, över en halv miljon kronor, så krävs det att ens UC kreditbetyg är högt och starkt, så att det väger upp ett lån utan säkerhet.

Man bär fundera igenom noga varför man ska låna pengar och man inte har råd till det man behöver borde det första alternativet vara att försöka öka inkomsterna innan man ansöker ett lån.

Gå uppåt