LÄna 7000 kr via smslÄn

lÄna 7000 kr

Behöver du lÄna 7000 kr via sms lÄn?

Vissa mÄnader kanske inte lönen rÀcker till, ifall ovÀntade utgifter dyker upp. Du kanske har varit pÄ synundersökning och fÄtt veta att du behöver köpa glasögon för 7000 kr. Priset för glasögon Àr ingenting som Landstinget stÄr för, utan du mÄste betala dem sjÀlv.

Förutom kostnaden för synundersökning pÄ 600 kr sÄ tillkommer kostnad för glas och bÄgar och det Àr lÀtt att summan kommer upp i omkring 7000 kr för kompletta glasögon.

JÀmför lÄn

Belopp:
LĂ„nevillkor:
Filtrera lÄn
Visa alla lÄn

Ett lÄn pÄ 7000 kr kan tÀcka kostnaden för glasögon

Ett par glasögon kostar mellan 3000-15,000 kr, beroende av vilket synfel du har och vilka glas som behöver sÀttas in. Om man har en normallön, sÄ finns oftast inte utrymme för en sÄ stor utgift som nya glasögon. DÀrför brukar optikern kunna erbjuda avbetalning pÄ köpet.

7000 kr som investering

Att köpa glasögon kan ses som en investering i sig sjÀlv. Utan glasögon ser du inte tillrÀckligt bra för att kunna prestera pÄ topp. Om du presterar bra sÄ har du möjlighet att tjÀna mer pengar. SÄ ett lÄnebelopp pÄ 7000 kr för att köpa glasögon kan ses som en investering för framtiden.

LÄna 7000 kr via smslÄn eller avbetalning

FrÄgan Àr om du ska bekosta glasögonen med en avbetalningsplan eller ta ett litet och enklare lÄn utan sÀkerhet. LÄnet som krÀvs Àr inte stort och de flesta vanliga banker lÄnar inte ut sÄ pass smÄ summor utan hÀnvisar dÄ istÀllet till en kredit eller ett kreditkort. RÀntorna för bÄda dessa Àr vanligtvis oerhört höga. MÄnga tittar dÀrför istÀllet pÄ smslÄn.

Det kan lÄta dumt att ta ett smslÄn för att köpa glasögon. SmslÄnet har under mÄnga Är varit omkrivet och diskuterats som negativt. Och rÀntan pÄ smslÄn kan mÄnga gÄnger vara lika hög som vid avbetalning.

FrĂ„gan Ă€r om det inte Ă€ndĂ„ kan vara ett bĂ€ttre alternativ Ă€n avbetalning? Om du vet att du kan betala av skulden inom kort sĂ„ kommer du, genom att ta ett smslĂ„n vara kvitt skulden ganska snart. LĂ€gger du dĂ€remot upp en avbetalningplan pĂ„ 1–3 Ă„r sĂ„ dras du med en skuld som ska amorteras varje mĂ„nad.

JÀmför kostnaderna för avbetalning vs smslÄn 7000 kr

Enda sÀttet att fÄ reda pÄ hur du bÀst skaffar 7000 kr pÄ bÀsta sÀtt, Àr naturligtvis att jÀmföra de olika alternativen. JÀmför kostnaden för att lÄna 7000 kr via smslÄn, vs att avbetala 7000 kr. MÄnga gÄnger Àr det ditt kreditbetyg som styr om du fÄr göra en avbetalning. Du kan fÄ lÄna pengar med svag kreditvÀrdighet, men du kommer inte att bli godkÀnd i en kreditprövning om avbetalningsplan ifall du har betalningsanmÀrkningar.

Avbetalningsplan pÄ 7000 kr med mÄnga förfrÄgningar

I de flesta fall sÄ anvÀnds UC vid ansökan om avbetalningsplan hos optikerna. Du kommer dÄ troligen att bli nekad en avbetalningsplan, ifall att du har ett lÄgt kreditbetyg, betalningsanmÀrkningar och mÄnga registrerade förfrÄgningar. I sÄdana fall har du inte sÄ mÄnga alternativ att vÀlja pÄ annat Àn att titta pÄ lÄn utan UC, som smslÄn och snabblÄn eftersom lÄn som tar UC inte godkÀnner mÄnga förfrÄgningar.

  • Banken lĂ„nar inte ut sĂ„ smĂ„ belopp
  • Kortkrediter Ă€r dyra
  • SmslĂ„n Ă€r dyra
  • Avbetalningsplaner kommer inte att godkĂ€nnas

SÄ vad ska man dÄ vÀlja för att fÄ lÄna 7000 kr till nya glasögon?

GĂ„ upp