Lån som har öppet på nyårsafton

låna pengar nyår

Dessa banker har öppet och ger lån nyårsafton

Låna pengar på nyårsafton? Det går att få lån utan säkerhet. Året börjar närma sig slut och många slipar på sina nyårslöften. Själv har jag lovat mig att bli mer ekonomisk, vilket vi alla har nytta av att vara.

Ansök och låna direkt på nyårsafton

Belopp:
Villkor:
 • Filtrera
 • Lån utan UC
 • Låna med anmärkning
Visa fler lån

Låna pengar årets sista dag – Lån Nyår

Tyvärr så räcker inte inkomsten till alla och man tvingas ta till lån vid speciella tillfällen. Det finns tillfällen på året då vi göra av med mer pengar än vanligt. Till exempel vid sportlov, sommar lov, jullov och nyår. Det finns några högkostnadskrediter och långivare som beviljar lån utan kreditupplysning från Upplysningscentralen, vilka har så kallade helglån. Under nyårsafton och nyårsdagen kan du ansöka lån hos ett antal långivare. Vilket lån är bäst?

 1. Fairlo
 2. Viaconto
 3. Daypay
 4. Expresskredit
 5. Slantar
 6. Loanstep
 7. Ferratum
 8. Vivus

Akut att ta lån under nyårsafton

Du kan låna pengar för att antingen köpa någonting innan du hunnit spara till det. Eller så lånar du pengar för att inkomsten inte räcker till det du behöver. Om man lånar av den andra anledningen så slutar det oftast inte bra. Att låna pengar för att täcka upp vardagen slutar i de flesta fall hos Kronofogden.

Många lån under år 2019, hur blir år 2020?

År 2019 var ett år då många lånade pengar. Högskostnadskrediter och lån utan UC är populära produkter som fortsätter öka. Att dessa krediter, tillsammans med smslån fick räntetak och kostnadstak var till oss konsumenters fördel. Och att alla små lån skulle förses med varningstriangel skrämde inte många.

Det absolut bästa är om man kan köpa julklappar utan att låna pengar.

Så hur blir år 2020, kommer du att låna mer pengar, eller dra åt svångremmen?

Relaterat: Lördagslån

LÅN UTAN UC | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse för det svenska näringslivet. Vid sidan om sina studier är han skribent hos LånutanUC.se.

Gå upp