Lån som har öppet på nyårsafton år 2019

Lån som har öppet på nyårsafton år 2019Lån som har öppet på nyårsafton år 2019

Året börjar närma sig slut och många slipar på sina nyårlöften. Själv har jag lovat mig att bli mer ekonomisk, vilket vi alla har nytta av att vara.

Låna pengar årets sista dag Nyår 2019

Tyvärr så räcker inte inkomsten till alla och man tvingas ta till lån. Det finns några högkostnadskrediter och långivare som beviljar lån utan kreditupplysning från Upplysningscentralen, vilka har så kallade helglån. Under nyårsafton och nyårsdagen kan du ansöka lån hos:

 1. Mobillån
 2. Fairlo
 3. Daypay
 4. Meddelandelån
 5. Snabbfinans
 6. Ferratum
 7. Expresskredit
 8. Säkerfinans
 9. Flexlimit
 10. Credway
 11. GF Money
 12. Slantar
 13. Kontantfinans
 14. Smspengar
 15. Kundfinans
 16. Tryggkredit

 

Lån är ett akut hjälpmedel

Du kan låna pengar för att antingen köpa någonting innan du hunnit spara till det. Eller så lånar du pengar för att inkomsten inte räcker till det du behöver. Om man lånar av den andra anledningen så slutar det oftast inte bra. Att låna pengar för att täcka upp vardagen slutar i de flesta fall hos Kronofogden.

Många lån år 2019, hur blir 2020?

År 2019 var ett år då många lånade pengar. Högskostnadskrediter och lån utan UC är populära produkter som fortsätter öka. Att dessa krediter, tillsammans med sms-lån fick räntetak och kostnadstak var till oss konsumenters fördel. Och att alla små lån skulle förses med varningstriangel skrämde inte många.

Så hur blir år 2020, kommer du att låna mer pengar, eller dra åt svångremmen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gå uppåt