Lån som har öppet på nyårsafton år 2019

Dessa har öppet och ger lån nyårsafton år 2019!

Lån nyårsafton? Året börjar närma sig slut och många slipar på sina nyårslöften. Själv har jag lovat mig att bli mer ekonomisk, vilket vi alla har nytta av att vara.

Låna pengar årets sista dag – Lån Nyår

Tyvärr så räcker inte inkomsten till alla och man tvingas ta till lån. Det finns några högkostnadskrediter och långivare som beviljar lån utan kreditupplysning från Upplysningscentralen, vilka har så kallade helglån. Under nyårsafton och nyårsdagen kan du ansöka lån hos ett antal långivare. Vilket lån är bäst?

 1. Mobillån
 2. Fairlo
 3. Daypay
 4. Meddelandelån
 5. Ferratum
 6. Expresskredit
 7. Flexlimit
 8. GF Money
 9. Slantar
 10. Kontantfinans
 11. Smspengar
 12. Kundfinans

Akut att ta lån under nyårsafton

Du kan låna pengar för att antingen köpa någonting innan du hunnit spara till det. Eller så lånar du pengar för att inkomsten inte räcker till det du behöver. Om man lånar av den andra anledningen så slutar det oftast inte bra. Att låna pengar för att täcka upp vardagen slutar i de flesta fall hos Kronofogden.

Många lån under år 2019, hur blir år 2020?

År 2019 var ett år då många lånade pengar. Högskostnadskrediter och lån utan UC är populära produkter som fortsätter öka. Att dessa krediter, tillsammans med smslån fick räntetak och kostnadstak var till oss konsumenters fördel. Och att alla små lån skulle förses med varningstriangel skrämde inte många.

Det absolut bästa är om man kan köpa julklappar utan att låna pengar.

Så hur blir år 2020, kommer du att låna mer pengar, eller dra åt svångremmen?

Gå uppåt