Låneförmedlare

samla lånen med låneförmedlare

Låneförmedlare

Samlingslån från 2.95% ränta

Samlingslån eller omstartslån kan lösa lån och krediter till lägre ränta. Samlar du ihop alla dina lån så betalar du bara en amortering i månaden för alla lån. Här hittar du alla Låneförmedlare. Genom att samla lån får du pengar över till annat och lägre utgifter. Banken hjälper dig direkt att lösa dyra lån och krediter och samla skulder och lån till bättre ränta från 2.95%. Ansök direkt med endast 1 UC och få erbjudande av upp till 50 st banker per låneförmedlare. (Naturligtvis kan du även teckna nytt lån via låneförmedlare utan att samla gamla lån)

Ansök att samla lån direkt:

Belopp:
Villkor:
Filtrera
Visa fler

Ett perfekt ställe att hitta saneringslån och samlingslån är via låneförmedlarna. Du kan bli av med inkassoskulderna genom att samla dina skulder och lån och baka ihop lånen till ett större lån.

Samla lån och starta om din ekonomi

Vill inte banken bevilja dig lån? Frågan du ställer dig är: Kan jag låna pengar? Du kan lösa dina krediter, lån utan UC, kreditkortsskulder och starta om din ekonomi. Det är bättre att samla gamla lån än att ta nytt lån. Välj ”samla och lösa lån” i menyn nedan och få direkt svar om du kan få låna eller ej.

Hur fungerar låneförmedlare för samlingslån?

Så här fungerar samlingslån: Du kan låna till bilköp eller till vad som helst. Först besöker du låneförmedlarens webbplats och möts av ett ansökningsformulär. När du fyller i denna ansökan så förbinder du dig inte till att ta ett lån. Du fyller i dina personuppgifter och den storleken på lån som du är i behov av för tillfället.

Samla lån direkt via flera banker för billigast ränta

När du skickar iväg din ansökan på en låneförmedlares webbplats, så blir ansökan inte låneförmedlare tillhanda. Flera ansökningar omvandlas istället och hamnar direkt hos ett antal långivare. Precis som att du hade skickat dem en ansökan direkt.

Låneförmedlare tar enbart 1 kreditupplysning oavsett antal banker

I samma sekund som ansökan görs, så kommer EN kreditupplysning att tas på dig. Här blir en stor skillnad mellan låneförmedlare och vanliga låneansökningar. Du kommer bara att få EN kreditförfrågning. Observera att det kommer endast att tas en kreditupplysning, vanligen UC. Informationen från kreditupplysningen går sedan iväg till alla långivare som låneförmedlaren samarbetar med. Så det spelar ingen roll om låneförmedlaren samarbetar med 5 eller 50 st banker. Det tas ändå bara en kreditupplysning.

Se dina låneerbjudanden och samlingslån via egen inloggning

Var och en av långivarna som har tagit emot din ansökan, tittar på den och behandlar den och beslutar om du ska få lån beviljat eller avslag. Vid beviljat lån så återkommer långivaren, via låneförmedlaren om besked och du får pengar direkt. Det vanligast är att du får en egen inloggning hos t.e.x Lendo.

Där kan du under de närmsta 24 timmarna följa hur många som har erbjudit dig lån och välja om du vill acceptera låneerbjudandet. Om du är kreditvärdig så har du nu säkert flera ”ja” från olika banker. Nu är det upp till dig att välja vilken av lånen du vill tacka ja till. Lånet kan till exempel användas till skuldfinansiering.

Populära samlingslån

Lånförmedlare företag

Om du som företagare ansöker om företagslån hos låneförmedlare så tas många gånger ingen UC alls. De flesta företagslån är numera precis som privata lån skonade från Upplysningscentralen. Istället för att banken gör en prövning med hjälp av din deklarerade inkomst, så tittar de på företagets bokslut och omsättning de senaste 3-6 månaderna.

Samla lån med Omstartslån via Låneförmedlare

Många gånger kan det vara svårt att få låna med svag kreditvärdighet, men genom att ansöka ett omstartslån som bara tar en UC till flera banker så är du rädd om din kreditvärdighet. Du kan lösa och samla lån med ett omstartslån.

Lånutanuc.se

Starta om din ekonomi, ditt liv med ett omstartslån via låneförmedlare

Omstartslån är densamma som samlingslån och betyder att du startar om din ekonomi, genom att betala bort befintliga lån med ett nytt lån. Dessa lån kallas ofta omstartslån eller just samlingslån. Exempel på omstartslån är exempelvis Axo Finans, Lendo och Bank Norwegian, vilka du säkert har hört talas om.

Via omstartslån kan du låna större belopp, kanske för att lösa bort snabblån som kostar mycket pengar?

Du kan låna mellan 1000-600.000 kr utan säkerhet eller borgensman och det sätter inga käppar i hjulet ifall du har betalningsanmärkningar.

Samlingslån och Omstartslån = Nystart

Samlingslån
Lendo är exempel på ett välkänt samlingslån där du kan samla lån via en låneförmedlare

Genom att bli beviljad ett samlingslån så kan du få en nystart på livet. Att starta om ekonomin med låg % ränta i utgångspunkt är för många är lättnad. Istället för flera amorteringar om tusentals kronor i månader, kan man med ett samlingslån sänka lånekostnaderna. Du kan även sänka låneräntan och få pengar över till annat. Räntan du betalar får du dessutom dra av i deklarationen.

Ansökan hos flera långivare ger sämre kreditvärdighet – Om du inte väljer lån utan UC!

Innan du ansöker samlingslånet så kanske du har ansökt många lån hos flera långivare. Du har säkert blivit nekad lån gång på gång, eller hur? Det beror på att du inte längre är kreditvärdig. Delvis på grund av att du har gjort så många låneansökningar och samlat på dig kreditförfrågningar. Men det kan även bero på att du redan har så många lån registrerade i din UC.

Omstartslån – Samlar dina lån med endast 1 UC

Den största fördelen med samlingslån och omstartslån är att den låneförmedlaren endast tar 1 UC. Det spelar liksom ingen roll hur många banker de samarbetar med, 1 eller 100. De lånen som deltar i jämförelsen tar inga egna kreditupplysningar från UC. Detta är bra för ditt kreditbetyg, ger dig större chans att bli bevisad lån och sparar på miljön. Många flugor i samma smäll.

Villkor för samlingslån och omstartslån

  • 18 år
  • Betalningsanmärkningar är inget hinder
  • Endast 1 kreditupplysning från UC
  • Svensk medborgare
  • Bank ID

Samlingslån med betalningsanmärkningar

Det är inte ovanligt att den som ansöker ett samlingslån, redan har drag på sig betalningsanmärkningar. Det behöver inte vara ett automatiskt nej vid beviljande av lån. Flera av de långivare som samarbetar med omstartslån har redan detta med betalningsanmärkning i åtanke.

Banken reagerar lite olika på situationen med anmärkningar men många är tillmötesgående och ser detta inte som ett hinder. Det viktiga att tänka på om du redan har betalninganmärkningar och ansöker samlingslån, är att räntan kommer att bli högre på de offterter du erhåller från lånen.

Starta om med ett omstartslån med eller utan borgensman

De allra flesta lån kräver ingen säkerhet. Eller egentligen så gör ju inget privatlån det. Men det finns en väg att gå ifall att man testat alla andra alternativ. Om du avser låna pengar men inte kommer någon vart. Nej gång på gång. Då kan du ansöka lånet tillsammans med en medlåntagare eller borgensman. Så söker då billigaste lånet ska du titta på ett omstartslån via låneförmedlare.

Skuldfinansiering med samlingslån

Om man har lånat pengar till hög ränta och inte klarar av sina amorteringar så kan det vara värt att fundera på skuldfinansiering med samlingslån.

Samlingslånen är bra för att minska utgifterna

Snabblån och lån utan UC har höga räntekostnader, även om vi nu har ett räntetak i Sverige som reglerar hur hög räntan på ett lån får vara. Genom ett samlingslån skulle du kunna sänka din ränta och samtidigt minska på kostnaderna.

Vissa banker kräver att du inte har betalningsanmärkningar men det finns några undantag. Så fungerar skuldfinansering. Att ansöka ett skuldfinansiering med ett omstartslån, skiljer sig lite från ett ”vanligt” blancolån. Banken kommer att vilka veta lite mer om dig och bakgrunden för att kunna bevilja lånet och detta tar lite längre tid.

Detta går inte att göra via en automatisk process, utan kräver kontakt med en bankman som går igenom din ekonomi. Det gäller att vara ute i god tid med att ansöka om ett samlingslån som finansieringsalternativ. Tänk därför på att skicka ansökan innan skulderna närmar sig Kronofogden!

Jämför lös av lån – Exempel

LåneförmedlareBeloppRänta
freedom-finance lån5000-600.000 kr2,95-26,05%
lendo lån10.000-600.000 kr2,95-29,95%
zmarta lån5000-600.000 kr2,95-26,05%

Låna pengar via skuldfinansiering

När du ska låna pengar via skuldfinansiering måste du ha fyllt 18 år och en inkomst. Hur stor inkomst som krävs varierar med de olika långivare som finns och erbjuder samlingslån i dagsläget. Det är ingen mening att ansöka om att låna ett högre belopp för att få ”pengar över”, eftersom att du aldrig kommer att få dina pengar till bankkontot.

Beviljas du lån för skuldfinansiering så är det handläggaren på baken som tar hand om att lösa lånet och betala in amorteringen på detta. Det högsta belopp som går att använda vid refinansiering i dagsläget är 700.000 kr. Om du har en medlåntagare eller borgens så ökar chanserna till att bli beviljat ett högt belopp.

Detta kommer att krävas ifall att lånet redan hamnat hos Kronofogden. Skuldsfinansiering ska inte förväxlas med skuldsanering och saneringslån, vilket är en åtgärdsplan via Kronofogden.

Saneringslån för att finansiera skulder

Saneringslån kan vara lösningen när pengarna inte längre räcker till. Genom att samla skulder och krediter i ett hopbakslån så finns möjligheten att sanera sin ekonomi. Du kan samla lån utan UC och snabblån upp till 600.000 kr med lån utan säkerhet.

Skuldfinansiering med betalningsanmärkningar

Många gånger söker man sig till ett saneringslån för att reda ut sin ekonomi innan betalningsanmärkningar uppstår. Så länge det inte finns ett skuldsaldo hos Kronofogden och man har en inkomst så finns det chans att kunna samla sina lån med ett saneringslån. Att låna pengar som arbetslös kan vara lite svårare om man inte vänder sig till snabblån. Och nu var vi ju ute efter att bli kvitt de dyra utgifterna.

Lägre månadskostnad med samlingslån

Att sanera sin ekonomi, betyder att man går igenom sina skulder och månadsutgifter och försöker sänka utgifterna för att få mer pengar över. Att ta ett saneringslån för att betala skulder och krediter med hög ränta kan vara lösningen. Ett hopbakslån ”bakar ihop” de höga utgifterna och samlar summan av dessa i ett saneringslån. På så sätt kan man sänka månadsavgifterna från flera tusenlappar, ner till en betydligt lägre summa med lägre ränta.

Vad krävs för en skuldfinansiering  med hopbakslån?

Det finns flera långivare som kan hjälpa dig att lösa dina nuvarande snabblån, smslån och lån utan UC. Ett vanligt samlingslån som har funnits i många år och har hjälpt tusentals kunder är låneförmedlaren Freedom Finance. Freedom Finance är inte en egen långivare, utan en låneförmedlare som genom unikt samarbete med bankerna kan erbjuda lån med:

  • Låg ränta
  • Endast 1 UC
  • Egen kundtjänst
  • Personlig rådgivning

Det finns flera av dessa låneförmedlare som fungerar på liknande sätt, t.e.x Lendo. För att få ett hopbakslån så krävs att du är minst 18 år och har en inkomst. Om skulden du vill lösa är väldigt stor eller om du vill låna med betalningsanmärkningar så kan en borgensman eller medlåntagare ibland krävas.

Frågor och svar om samlingslån

Är samlingslån svåra att få?

Samlingslån via låneförmedlare är till för den som behöver sanera sin ekonomi och är inte svårare än andra lån. Däremot kan det var lättare att hitta lån eftersom flera banker ”slåss” om dig.

Tar banken UC om jag vill samla lån utan UC?

Det bästa med att samla lån hos låneförmedlare är att en UC, men endast 1 UC tas, oavsett hur många banker och beviljar som behandlar din låneansökan.

Kan jag få ett samlingslån via en låneförmedlare med betalningsanmärkningar?

Ja, du kan samla och lösa skulder med betalningsanmärkningar, Aanmärkningar hindrar inte dig från att få samlingslån. Detta gäller hos de allra flesta långivare.

Är omstartslån detsamma som samlingslån?

Omtartslån, samlingslån, hopbakslån. Alla är begrepp för samma tjänst via Sveriges låneförmedlare

Vad gör en låneförmedlare?

En låneförmedlare agerar som en mellanhand mellan låntagare och långivare. Deras huvudsakliga uppgift är att hjälpa låntagare att hitta och jämföra olika låneerbjudanden från olika långivare. Genom att samla in information om låntagarens ekonomiska situation och preferenser kan låneförmedlaren förmedla ansökningar till lämpliga långivare och förhandla om bästa möjliga villkor för lånet. De kan erbjuda tjänster för olika typer av lån, inklusive bolån, privatlån och kreditkonsolidering. Låneförmedlare tar oftast ut en avgift för sina tjänster, antingen från låntagaren, långivaren eller båda parterna

Hur kan jag samla mina lån med dålig kreditvärdighet?

Du kan samla dina lån med dålig kreditvärdighet genom att använda en låneförmedlare som specialiserat sig på att matcha låntagare med dålig kredit till lämpliga långivare som erbjuder kreditkonsolideringslån med rimliga villkor.

Relaterat: Bank som ger ut flest lån, Freedom Finance

Ekonom at LÅN UTAN UC | Website | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse och kunskap inom snabblån och smslån. Han skribent hos LånutanUC.se sedan år 2018

Gå upp