FERRATUM

ferratum ansök lån

FERRATUM 1000-40.000 kr

Ferratum är det bästa lånet utan UC. Du kan låna upp till 40 000 kr utan kreditupplysning från UC. Ferratum godkänner flest lån och du kan låna med låg kreditvärdighet och betalningsanmärkningar!

Ferratum snabblån är en kredit för akuta behov. Ferratum är ett lån utan UC och gör därför ingen kreditupplysning från Upplysningscentralen. Betalningsanmärkningar är inget hinder. Du kan låna 1000-40.000 kr med 14 dagar ångerrätt och utan uppläggningsavgift. Här är snabbast utbetalning bland små krediter på marknaden just nu.

Eftersom Ferratum beviljar lån upp till en hög ålder så är även pensionärer välkommen att låna pengar.

Lån trots lägre kreditvärdighet

Du kan ansöka lån eller kredit hos Ferratum även med väldigt svag kreditvärdighet som beror på många förfrågningar eller betalningsanmärkningar, eftersom att ingen UC tas. Inga kreditförfrågningar syns eller registreras vid låneansökan. Precis som bland annat Fairlo, så gör Ferratum även Helgutbetalning av lån.

LånutanUC.se

Lånevillkor

 • Åldersgräns 21 år
 • Låna med betalningsanmärkning
 • Lågt inkomstkrav (24.000 kr/år)
 • Ingen UC tas
 • Folkbokförd i Sverige 24 mån
 • Utbetalning helger dygnet runt

Betalningsplan

Belopp

Löptid

Avbetalning

3000 kr12 avbetalningar258-349 kr/mån
4000 kr12 avbetalningar344-465 kr/mån
5000 kr12 avbetalningar430-582 kr/mån
10000 kr12 avbetalningar861-1163 kr/mån
20000 kr12 avbetalningar1722-2327 kr/mån

Ferratum grundvillkor

Precis som hos alla andra svenska långivare så måste du naturligtvis ha ett svenskt medborgarskap för att få en kredit. Du ska även ha  svensk bokföringsadress och ett svenskt bankonto. Lägsta åldersgränsen är lite högre än hos andra långivaren, men i gengäld så beviljas det även lån och krediter högt upp i åldrarna.

Högre åldersgräns innebär lägre risk för banken

Ett drag från Ferratums sida att undvika överskuldsättning hos unga personer. Samtidigt som att det även är svårare att driva in obetalda lån hos 18-åringar som just satt sin fot i arbetslivet.

Ferratum har däremot inte så höga inkomstkrav och kan även fungera som studentlån, bara åldern uppfylls.

Utbetalning dygnet runt med swishutbetalning

Ferratum är en högkostnadskredit men ett av de bättre då de är seriösa och snabba och har funnits med på marknaden under många år. Men det är alltså ett snabblån med hög ränta. Det är även ett så kallat swishlån, så du kan få pengar utbetalda på helger och kvällar, dygnet runt.

Räkneexempel Ferratum

 • Lånebelopp 10.000 kr
 • Effektiv ränta 47.64%
 • Dagsränta 0.1085%
 • Månadsavgift 400:- per månad
 • Månadsränta 3.3%

Frågor och svar

När gör Ferratum utbetalning?

Ferratum betalar ut pengar Direkt vid beviljat lån. Pengar finns på kontot inom några minuter.

Är Ferratum kredit, snabblån eller smslån?

Alla 3 kan man säga. Ferratum erbjuder både kredit och snabblån och var tidigare smslån.

Vilka öppettider har Ferratum för utbetalning av krediter?

Alla dagar, dygnet runt

Om Ferratum

ferratum lån logo

Sedan starten av krediter och smslån har mycket hänt inom området. Sedan smslån kom år 2007 och övergick till snabblån, har idag Ferratum valt att kalla sina tjänster för kreditlån.

Företaget bakom Ferratum och dess snabblån är Multitude SE, tidigare känd som Ferratum. Multitude SE är en europeisk långivare med huvudkontor i Helsingfors, Finland. Företaget grundades 2005 av Jorma Jokela, som har varit dess VD sedan starten. Multitude börsnoterades på Frankfurtbörsen den 6 februari 2015.

Ferratums hemsida är stilren och lätt att hitta vad man letar på. Låneansökan finns på första sidan och har ett skjutreglage där du kan välja lånesumma mellan 1000 och 40.000 kr. Den kräver att du fyller i personnummer, namn, mobiltelefonnummer och mail, för att gå vidare med ansökan.

Du som har betalningsanmärkningar kan beviljas Ferratums´s snabblån

Därefter ska du legitimera dig med BankID. Man kan låna pengar trots betalningsanmärkningar, men de måste då vara äldre än 5 månader gamla. Skuldsaldo hos Kronofogden godtas inte.

Ferratum erbjuder dig som ny kund att låna utan kreditupplysning från uc och utan ränta i 30 dagar, men det är svårt att hitta en prislista för vad du som återkommande kund får betala.  Den fasta räntan ligger på 9,45% och den effektiva räntan 200%. Detta är ett av flest beviljade smslån

Ränta och belopp

Räntan hos banken ligger mellan 9.45% – 200 %. För att låna pengar tillämpas åldersgräns 21 år. Uppläggningsavgiften ligger på 0 kr. Administrationsavgiften har slopats och är numera gratis. Minsta lånebeloppet är 1.000 kr.

Maximalt lånebelopp som går att ansöka är 45.000 kr. Minsta återbetalningstid är 30 dagar och maximal återbetalningstiden 1 år.

Översikt

Belopp1000-40000 kr
Amorteras1-12 mån
Ränta43.9997%
Effektiv ränta53.31%
Ålder21 – 70
RäntefrittNej
Anmärkning OKJa
Inkomstkrav0 SEK
Uppläggningsavgift0 SEK
Administrationsavgift0 SEK

Direktutbetalning av lån och Ferratum gör inte UC

Ferratum har direktutbetalning av sitt snabblån och det går att låna med betalningsanmärkningar registrerade hos Kronofogden. Det är ett lån som inte använder Upplysningscentralen, där du kan låna med svag kreditvärdighet. Kom igång att du behöver BankID/Mobilt Bank ID för att signera ansökan.

Gå upp