LÖRDAGSLÅN

lördagslån

Lördagslån – 1000-200.000 kr

Banker som har öppet på lördagar finns och de betalar ut pengarna samma dag. För att hitta ett så kallat lördagslån ska du titta på lån utan UC för där är beviljandegraden högst.

Belopp:
Villkor:
Filtrera
Visa mer resultat

De större bankkontoren har inte öppet på helgerna, men det har Internetlån. Alla lån beviljar numera online och det är väldigt sällan man åker till ett bankkontor för att låna pengar.

Lån online möjliggör utbetalning lördagar

Eftersom att hela ansökningsprocessen för dagens konsumtionslån görs online så är även beviljandeprocessen oftast automatiserad. Det betyder att det är möjligt att ansöka lån på lördagar och få lånet utbetalt direkt, trots att det är helg. Helglån går även att använda på söndagarna. SÅ du kan även få söndagslån

Det finns många långivare som betalar ut lån på lördagar. De flesta snabblån och smslån gör det och största delen av dem tar inte kreditupplysning från UC.

Behovet av ett lån på lördag

Du kan bli i behov av ett lån på lördagen och tänker att bankerna har stängt. Det är fullt möjligt att låna pengar på lördagar via lördagslån och du kan enkelt jämför och hitta dessa lån bland mindre lån utan säkerhet.

Kanske är löneutbetalningen den 25-e på en måndag och du är i akut behov av att göra ett inköp under helgen. Då känns det tryggt att veta att det faktiskt finns helglån som kan vara behjälplig.

Lördagslån med högst beviljandegrad

Av de lån som betalar ut pengar på lördagar har just nu Fixza högst beviljandegrad, men det finns även goda chanser att få lån med svag kreditvärdighet hos för banker som exempelvis

  • Ferratum
  • Loanstep
  • Viiga lån
  • Fairlo
  • Smspengar

Oavsett vilket lån du väljer, smslån eller snabblån så kan det vara tryggt att veta att du har rätt att ångra ditt lån. Så ansöker du ett lån på lördag och ångrar dig på måndag, så har du rätt att ångra lånet enligt distansavtalslagen och återbetala lånet direkt.

Martin Svensson
Följ
Senaste inläggen av Martin Svensson (se alla)
Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse för det svenska näringslivet. Vid sidan om sina studier är han skribent hos LånutanUC.se.
Back To Top