LENDO

Lendo låneförmedlare

Lendo 5000-600.000 kr

Lendo är en låneförmedlare och ett alternativ till dig som vill lösa bort de lån utan Uc eller dyra lån som ligger och tickar ränta. Att Låna med betalningsanmärkningar går bra. Men måste ha varit fri från registrerade skulder hos Kronofogden sedan 6 månader tillbaka.

Lånevillkor

För att få låna pengar hos Lendo ska du

  1. Vara mellan 18 och 64 år
  2. Ha en deklarerad inkomst. Det är ju egentligen inga konstigheter.
  3. Du ska ha tjänat och skattat (så att det syns på UC) på en inkomst om minst 100.000 kr per år.
    Om du ansöker om lån större än 30.000 så gäller 110.000 kr som nedre inkomstgräns och om du dessutom har betalningsanmärkningar, så måste din inkomst vara ytterligare lite högre, d.v.s 120.000 kr per år.
  4. Du ska ha varit skriven och folkbokförd i Sverige i minst 12 månader vilket är ett lägre krav än hos de flesta andra långivare, vilka tillämpar 3 år.

Lendo ger flera lån – men tar bara 1 UC

Lendo låneförmedlare
Lendo låneförmedlare

Det här är en sådan långivare eller låneförmedlare där man kan spara på sina kreditförfrågningar. Lendo är en central skulle man kunna säga, där flera banker samlas och slåss om att få ge dig ett lån. Genom att du skickar in din ansökan så tar Lendo 1 UC. Kreditbedömning som görs i denna UC, skickas vidare till alla de banker om samarbetar. Även perfekt alternativ vid omstartslån.

Redan efter några minuter kommer den första låneofferten under förutsättning att kreditbedömning håller. Och efter 24 timmar har alla svarat. Man kan när som helst inom dessa 24 timmar välja ett erbjudet lån, utan att vänta på resten. Ansökan stängs då, så man kan bara välja 1 av dessa lån.

Lendo är ett av de bästa alternativen

Om du står i valet att ansöka ett blancolån så är Lendo ett av de bästa lånen, eller låneförmedlare som ser till att du får ett lån till bra villkor. Tillsammans med andra låneförmedlare som Freedom Finance och Zmarta så ligger Lendo i toppen av väletablerade kreditgivare på både den svenska marknaden och ytterligare 5 länder.

Kontakta Lendo

Mail: [email protected]

Telefon: 0771 – 13 13 10

Öppettider

Måndag – Torsdag 8-20

Fredag 8-17

Lördag-Söndag 10-14

Frågor om Lendo

Man får låna pengar hos Lendo med betalningsanmärkningar men inte skuldsaldo, vad är skillnaden?

Att ha ett skuldsaldo hos Kronofogden betyder att man har en obetald skuld. En betalningsanmärkning betyder att man har haft en skuld. Man får låna pengar hos Lendo om skulden är betald.

Vilka är de minsta kraven för att då samla sina lån hos Lendo?

Minst 18 år gammal och ha en inkomst på 110.000 kr per år. Du måste också ha varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år för att få låna pengar.

Gå upp