SÄKERFINANS

Säkerfinans lån ej UC

För att ansöka lån hos Säkerfinans så ska du ha en årsinkomst på minst 150.000 kr och ha varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år. Ingen UC görs vid låneansökan. Säkerfinans anser att det ska vara enkelt att låna pengar och att du ska kunna återbetala lånet när du själv vill. Säkerfinans tar ingen UC.

Ansök 5000-30.000 kr

Obs – Säkerfinans är inte tillgängligt just nu. Vi rekommenderar istället snabblånet Credifi nedan som du kan ansöka nedan helt kostnadsfritt utan ränta om du är ny kund. Ingen UC tas!

Villkor Säkerfinans

Långivaren är ett lån utan UC utan och använder sig istället av Bisnode för kreditupplysningar, vilket är bättre för den som vill låna en mindre kredit utan att samla på sig många UC-förfrågningar. Det är ett mindre blancolån – ett lån som inte kräver säkerhet.

Låneansökan

Lånet kan ansökas på Säkerfinans hemsida dygnet runt. Du kan välja att ansöka kontokredit upp till 30.000 kronor utan att få fler förfrågningar hos Upplysningscentralen.

LånutanUC.se

Om du stöter på problem med din ansökan eller har frågor om lånet så håller Kundtjänst öppet under vardagar kl. 8-18 och även lördagar mellan kl. 10-15.

Säkerfinans prisexempel

Låna 15.000 kr i 12 månader. Effektiv ränta 61,2% och rörlig ränta 39% per år. Betala 1604 kronor per månad. Totalt belopp att betala blir 19.242 kronor.

Egna valfria uttag

Eftersom detta är en kredit och inte ett lån (även om det även kallas smslån) så innebär det att du tar ut pengar när du vill. Vid beviljad kredit tilldelas du ett kreditkonto och det beviljade lånebeloppet kan nyttjas valfri tid på dygnet 24/7 med egna valfria uttag. När du tagit ut pengar, så betalar du ränta på använt belopp och betalar tillbaka i din egen takt. När du har ”fyllt på” kreditkontot är det fritt fram att använda pengarna igen.

Vi på Säker Finans erbjuder alltid möjligheten att skräddarsy återbetalning efter dina personliga förutsättningar. Även om vi aviserar dig en minsta summa månatligen så bestämmer du själv om du vill delbetala mer. Naturligtvis betalar du också bara för det utnyttjade beloppet. Om din ekonomi tillåter det så kan du när som helst göra en extra insättning för att minska din räntekostnad eller helt återbetala din kontokredit. 

Snabbfinans.se

Lån översikt

Belopp5000-30.000 kr
Löptid1 – 72 mån
Årsränta39%
Effektiv ränta48-83%
Räntefria lånNej
Anmärkning okNej
Inkomst150000 kr
Uppläggavgift395 SEK
Admiiavgift35 SEK

Liknande lån är till exempel Ferratum, Credifi och Snabbfinans.

Tid som behövs: 5 minuter

 1. Besök Säkerfinans webbplats

  Gå till https://www.säkerfinans.se och läs igenom villkoren för lånet

 2. Väl lånebelopp

  Du drar lånereglaget till det belopp du önskar. Ingen återbetalningstid väljs eftersom det är en kredit med flexibel återbetalningstid.

 3. Ange personuppgifter

  Fyll i personnummer och mobilnummer

 4. Ansök

  Klicka på Ansök och du kommer vidare till signering av din låneansökan med Bank-ID

Säkerfinans är medlem i SKEF

Som medlem i SKEF verkar Säkerfinans för sund kreditgivning. Smslån som är medlem i Svenska Konsumentkreditföretagen EF samarbetar för att följa lagar och regler för utlåning av små krediter som smslån.

Frågor och svar om Säkerfinans

Hur stor kontolimit kan jag få?

Du kan låna mellan 5000 och 30.000 kr.

Hur gammal måste jag vara för att få låna hos Säkerfinans?

Du ska ha fyllt 20 år

När ska krediten återbetalas?

Säkerfinans tillämpas flexibel återbetalning

Kontakt Säkerfinans

Bliq AB
Drottninggatan 68
111 21 Stockholm

Tel: 08-644 20 10
Mail: info@säkerfinans.se

LÅN UTAN UC | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse för det svenska näringslivet. Vid sidan om sina studier är han skribent hos LånutanUC.se.

Gå upp