Lättare och enklare lån trots UC

lättare lån

Långivare som erbjuder lån som är lättast att få

Lättast lån som tar UC låter kanske konstigt? Är du trött på att bli nekad lån? Det finns många svenska lån och krediter som är lättare att få än andra. När man ansöker lån så vill man att det ska gå snabbt och vara enkelt och det finns relativt ”lätta lån”. Det är alltså lån som har hög beviljandegrad. Alla angivna banker är blancolån, där man inte behöver lämna säkerhet för lånet. OBS, Cashbuddy har numera slutat med UC.

LÄTTASTE LÅNEN (UC)

BELOPP

BANK NORWEGIAN600.000 kr
GOODCASH5000 kr
KLICKLÅN40.000 kr
LEASY50.000 kr
THORN100.000 kr

Enklaste och lättaste lån trots att banken tar UC

Idag efterfrågar många lån utan UC, då dessa anses enklare. Man förstör heller inte sitt kreditbetyg när man ansöker lånet. Man brukar ofta säga att det är lite mer lätta lån och krediter då de inte tar UC-upplysning. Trots det så finns det faktiskt även ”enklare” lån bland de som tar UC. Detta är högkostnadskrediter och har högre ränta. Du hittar de lättaste lånen som beviljar flest lån här och några är direktlån:

Att låna pengar ska vara enkelt och när man ansöker så vill man bli beviljad. Därför ska du inte ödsla tid på att ansöka hos långivare som har låg beviljandregrad. Satsa på de lättaste lånen, som faktisk också går att få trots UC.

Lättare lån som tar UC

Lättast lån - enklaste lånen

”Lättare lån som tar UC”, dessa är alltså lån som faktist TAR UC, men som ändå beviljar fler lån än traditionella bankerna. Några av dem godkänner även lån med betalningsanmärkningar. Trots att det finns lättare lån, så är det alltid lättast att få lån utan UC. Oavsett vad du behöver låna pengar till så är det kreditbetyget som styr om du blir beviljad lån.

Det funkar tyvärr inte att du ringer eller går in på banken och försöker ”övertala” bankpersonalen om att ge dig ett lån, om du har en svag kreditvärdighet. Den som jobbar på banken har inte ens mandat att bevilja dig lån ifall att du har en väldigt dålig ekonomi.

Internetlån Online beviljar fler lån med betalningsanmärkning

Det är inte så lätt att få ett lån om man till exempel har betalningsanmärkningar. Iallfall inte hos den vanliga banken. Men däremot hos Internetlån kan det vara lättare att få ett lån, ifall man ansöker rätt lån. Så är du trött på att bli nekad lån, bör du börja med att se över vad det beror på och om du kan göra någonting åt det. Beror det på inkomsten, lågt kreditscore eller betalningsanmärkningar? För att ha störst chans att hitta ett lån, kan du börja med att titta på de banker som har flest beviljade lån. Det finns även bland lån som tar UC.

Betalningsanmärkning inget hinder för lån

Har du en eller flera betalningsanmärkningar som finns registrerade hos kronofogden, trots att du betalt skulden, kan vi godkänna din låneansökan i alla fall. Vi ser mer till din framtida betalningsförmåga än till hur din situation varit förut. Alla kan hamna i ekonomiska svårigheter och vi tror på din och andra människors förmåga att lösa situationen. Ibland kan vi alla behöva lite hjälp på vägen.

Källa: Cashbuddy | https://www.cashbuddy.se/lana/fragor–svar/

Om ingen bank vill bevilja dig lån, inte ens snabblån och lånen som normalt är enklare att få, så måste du göra någonting åt ditt kreditbetyg. Du kan förbättra ditt kreditbetyg på olika sätt, men det går inte att fixa på dagen. Att bygga upp sin kreditvärdighet hos banken kräver lite tid och planering.

  • Betala alla skulder
  • Ansök inga lån under en tid
  • Betala räkningar i tid
  • Skaffa ett sparkonto
  • Undvik att handla på faktura

Vanliga frågor om lättaste och enklaste lånen

Hur ansöker jag enklast lån?

Genom att fylla i låneansökan med lånebelopp, återbetalningstid och personnummer så ansöker du enkelt ett lån. Signera sedan med Bank-ID och invänta besked på skärmen.

Hur kan lån som inte använder Upplysningscentralen vara lättast att få?

Vissa långivare som tar UC-upplysning har lägre krav, men istället ofta högre ränta och kan då vara snällare i bedömningen av lån.

Kostar ett lättare lån mer?

Generellt så kostar enklare lån mer i form av högre ränta, då banken tar en risk som lånar ut pengar till den som har svårt att låna i vanliga fall

Gå upp