Låna pengar direkt

låna pengar direkt upp till 800.000 kr

Låna pengar direkt från mobilen eller skärmen

Att låna pengar direkt och få pengar in på kontot har aldrig varit enklare än år 2020. Allt som krävs för att låna pengar snabbt, är att enkelt ansöka lån online. Du kan låna pengar via mobil, surfplatta eller dator, en internet uppkoppling och ett Bank-ID. Och det gillar i, för vi är less på köer hos banken och lånar gärna online i mobilen, eller hur?

Lån direkt utan UC, med Bisnode, Creditsafe, Safenod, UC, utan säkerhet, med säkerhet

Det finns så många former av lån att det är svårt att inte hitta en långivare som passar ändamålet. Vill du ha ett lite större lån utan säkerhet, så finns konsumtionslån och blancolån. Frågan du ställer är då: Vilket lån passar mig? Passar ett litet och snabbt lån bättre, så kan du välja mellan lån utan UC, snabblån och smslån.

Om du har svag kreditvärdighet så kanske ett lån med säkerhet är bättre. En medlåntagare, borgensman eller ägodel kan utgöra säkerhet för lån om du inte har ett tillräckligt bra kreditbetyg. Likaså en fastighet eller bil såklart.

Den gemensamma nämnaren är att alla går att låna online.

Låna Pengar snabbt och direkt utbetalt till kontot

Att låna pengar med Bisnode och Creditsafe istället för UC är ett taktiskt och smart sätt att få pengarna direkt utbetalt till kontot. De lån som inte gör kreditupplysning har mycket snabbare utbetalningar och du kan därifrån få lånet direkt. Dessutom är lån utan UC enklare att ansöka, då inte lika många uppgifter behöver fyllas i vid låneansökan som via UC. Även lån som tar UC kan vara snabba och ge pengar direkt till kontot, men då endast långivare som går under kategori ”snabblån”.

Snabba lån (UC)

Snabba lån (EJ UC)

Det finns många fler banker där man kan låna pengar direkt! Du hittar alla direktlån här:

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån

Gå upp