Få lån utbetalt till bankkontot idag

Direktlån - lån direkt till kontot

Du kan få enkla lån utbetalt direkt om du ansöker snabblån och sms lån utan UC. Vissa långivare skickar din utbetalning direkt till bankkonto oavsett tidpunkt på dagen du ansöker lånet. En del långivare behöver lite mer tid på sig och vill ha låneansökan signerad innan lunchtid för att du ska hinna få lån idag.

Ansök innan 12 och få pengar samma dag. Eller ansök när du vill och få lån direkt

Faktum är att det finns fler långivare som utbetalar lånet direkt än någonsin. Du behöver inte vänta i flera dagar, om du har akut behov av lån, utan kan få ett direktlån. Och trots att snabblånen ofta är dyrare än blancolån så är kunderna många och lånen mycket populära. Det beror självklart på att snabblån är de flest beviljade lånen vi har i Sverige, precis som smslån = ”Pieni Lania” i Finland och Danmark är mycket populära.

Populära banker med små lån, som Loanstep, Kontantfinans och Goodcash är väldigt populära, men det finns även större privatlån och samlingslån som betalar ut lånet direkt, som exempelvis:

Så du behöver inte ha panik om du inte ansöker lån online, innan kl. 12 då flera banker ändå hinner göra din låneutbetalning samma dag!

Snabba låneutbetalningar uppskattas

Visst vill vi ha pengar snabbt istället för att vänta 2-3 dagar. Det är den främsta anledningen till att vi tar dyra högkostnadskrediter, istället för stora lån till lägre räntor. Maxgränsen för räntor på lån är oavsett låntyp numera 39%. Det betyder att ingen bank får ta ut högre ränta än 39% oavsett om det är ett privatlån eller snabblån.

Vi rekommenderar dock att du alltid i första hand tittar på och jämför alla lågivare som har lägsta möjliga ränta för lånet och inte tar förhastade beslut. Kanske har du möjlighet att vänta några timmar extra för att få ett billigare lån?

Gå upp