Lånebelopp

lånebelopp

Man vill att lånebeloppen ska vara snabbt och enkelt tillgängliga och lätt att jämföra lån när man vill låna pengar. Vi har valt att dela upp varje lånebelopp för sig. På så sätt kan du enkelt och åskådligt ska kunna jämföra det lånebelopp som passar dina behov.

Därför ska du välja lånebelopp

Att välja lånebelopp i förväg och jämför långivarna med varandra ger dig bättre förutsättningar till att hitta ett billigt lån med låg ränta som passar dina behov. Och du bör vara uppmärksam på alla lånets kostnader, inte bara räntan. Kanske tillkommer det uppläggningsavgift och aviavgifter? Räkna med alla kostnader för att se helheten i det lånebelopp du förväntas återbetala efter låneperiodens slut.

Låna 1000 kr, låna 2000 kr, låna 10 000 kr, låna 100 000 kr, låna 700 000 kr, etc

Vi har valt att lägga lånebeloppen under egna flikar, för att du ska kunna ta dig en funderare på vad man kan få/göra med respektive lånebelopp. Du kanske hade tänkt låna 10 000 kr men efter att ha funderat och jämför lånekostnaderna, kommit fram till att de egentligen räcker med att låna 7000 kronor. Eller att du funderade på att låna 300 000 kronor till att köpa en ny bil. Men till sist, slutligen kom fram till att det skulle vara mer förmånligt att strunta i att låna 300 000 kr via blancolån och istället välja att köpa en bil till högre pris och och ta den på leasing.

Jämför alla lån innan du ansöker lån

Som sagt, det lönar sig alltid till 100% att jämföra lån innan man ansöker. Att jämföra olika lånebelopp gentemot varandra, kostar absolut ingenting!

De lånebelopp du kan jämföra är inom alla lånekategorier ”lån utan säkerhet”, d.v.s. lån utan uc, blancolån och privatlån.

Gå uppåt