BANK NORWEGIAN

Bank Norwegian lån löser smslån

Låna pengar av Bank Norwegian

Bank Norwegian-lånet är otroligt populärt. Här ska du ansöka lån för stor chans att bli beviljad lånet. Det går bra att samla lån genom en skuldfinansiering och du kan amortera lånet i upp till 15 år! Bank Norwegian har inte borgensman krav.

Ansök Bank Norwegian lån

Denna långivare är ett blancolån som tar UC.

Enklare att få lån

Skillnaden mellan att ansöka Bank Norwegian direkt eller via förmedlare är att om du istället lämnar in din låneansökan via låneförmedlare ”Enkelfinans”, så kommer flera banker att ta emot din ansökan och om Norergian skulle neka lån, så kommer du istället automatiskt få erbjudande från en annan bank om de godkänner ditt kreditbetyg. Oavsett om du ansöker direkt via Bank Norwegian eller via låneförmedlare så kommer det bara att tas 1 st UC, men det är enklare att ansöka 1 gång till flera banker än fylla i 40 ansökningar.

Bank Norwegian med svag kreditvärdighet?

Det är många som får låna pengar med svag kreditvärdighet och som har chansen att lösa sin snabblån. Bank Norwegian tar kreditupplysningen från UC, men ändå beviljas många lån hos långivare Norwegian har en relativt hög beviljandegrad. Det är nog en av anledningarna till att banken är så pass populär som den är.

Om du tvekar mellan flera långivare, är ett tips att istället göra en låneansökan till förmedlaren ”Enkeldinans” och på så sätt spara på kreditförfrågningarna hos UC. Banke Norwegian är samarbetspartner med ”Enkelfinans”, vilket innebär att både Norwegian och 37 andra långivare kommer att få din låneansökan om du istället ansöker därifrån. Istället för att du ansöker direkt till varje bank och 38 st kreditupplysningar görs, så tas då enbart 1 UC.

Det har dock ingen betydelse för chansen att bli beviljad lån om du ansöker direkt till Norwegian, eller via Enklare.

Bank Norwegian har flera banktjänster

Bank Norwegian är en långivare som erbjuder olika tjänster inom både lån och spara. Det går att använda banken som din ordinarie bank då de har sparkonto, kreditkort, lån och Internetbank.

Du kanske har undrat, vilken bank är bäst? Bank Norwegian är en av de bättre.

BankNorwegian samlar och löser sms lån och små lån

Om du vill låna pengar för att lösa dyrare mikrolån, snabblån och lån utan UC, så kan den här långivaren hjälpa dig. Till och med sms lån. Du anger du dessa lån direkt i ansökan. Norwegian tar faktiskt till och med hand om inbetalningen till de lån som ska lösas och betalar ut resterande del av lånebeloppet till ditt konto.

Snabbt besked

När du ansöker om privatlånet hos Bank Norwegian så kommer du att få besked direkt. Innan ansökan beviljas så signerar du avtalet med BankID och kan lugnt invänta att pengarna med direktutbetalning dyker upp på kontot. I och med att du skickade in ansökan så togs en UC, vilket är brukligt vid stora lån utan säkerhet och blancolån över 30.000 kronor. Att det skulle vara svårare att få lån som tar UC stämmer inte här, då Norwegian-banken faktiskt är ett av de flest beviljade lånen hos oss.

Vanliga frågor om Bank Norwegians lån

Bank Norwegian lån löser smslån
Måste man lösa lån med lånet från Bank Norwegian?

Absolut inte. Du kan låna mellan 5.000 kr och 600.000 utan säkerhet och göra vad du vill med pengarna.

Är Bank Norwegian ett bra lån?

Bank Norwegian är ett av de bästa lånen i vår jämförelse och beviljar flest lån utan säkerhet.

Är Bank Norwegian ett sms lån?

Det är ett vanligt privatlån men med skillnaden att du kan låna ner till så litet belopp som 5000 kr. Det är inte vanligt att bankerna lånar ut så lite pengar men det är ändock ett privatlån och inte ett sms lån.

Tar Bank Norwegian kreditupplysning?

Ja alla långivare tar kreditupplysning

Bank Norwegian´s lånevillkor

Belopp Min5 000 kr
Belopp Max600 000 kr
Löptid Min12 mån
Löptid Max180 mån
Ränta Min4.99%
Ränta Max22.99%
Effektiv ränta7.2 – 29.27 %
Ålder23 – 70 år
Anmärkningar okNej
Inkomst0 SEK
Uppläggavgift399 SEK
Admavgift19 SEK

Åldergränsen för att låna pengar är 23 år. Den är alltså aningen högre än hos de flesta andra långivare.

  • Bank Norwegian erbjuder låneskydd
  • Som hos alla andra lån är praxis att man ska ha bott i Sverige i minst 3 år
  • Varit folkbokförd i landet lika länge
  • Bank Norwegian godkänner inte lån med betalningsanmärkningar.

Flytta fram lånet med betalningsfri månad

Om man har varit i fas med sina betalningar under en tid, så går det att begära betalningsfri månad. Då slipper du betala amortering och ränta, ifall att du känner att en månad känns tuff. Du flyttar fram betalningen under ”Mina sidor” i inloggningen. När du flyttar fram lånet, så ”slipper” du inte den betalningen, utan lånets löptid ökar istället med ytterligare en månad. Lånet går självfallet att lösa när man vill.

Har du ekonomiska problem så bör du inte fundera på att låna pengar. Istället finns det bättre lösningar. Börja med att försöka skära ner på onödiga kostnader och utgifter.

Bank Norwegian´s Låneränta och kostnader

Bank Norwegian privatlån

Bank Norwegian har privatlån, renoveringslån, sparkonto och kreditkort. Räntan på Bank Norwegians blancolån är individuell och rörlig och anpassas efter den lånesökandes ekonomiska förutsättningar att återbetala lånet.

Just nu ligger räntan i ett spann mellan 6,99%-22,99%. Vi försenad återbetalning så är dröjsmålsränta 24%, förseningsavgiften 95 kr och påminnelseavgiften 60 kr.

Kontakt & Kundtjänst

banklogga norwegian

Bank Norwegian´s kundtjänst håller öppet alla vardagar. De är behjälpliga med alla frågor som rör deras bankpridukter. Bankens telefonlinje öppnar klockan 8 och stänger klockan 16.

Det går inte att ansöka lån via telefon, men man kan få svar på frågor och guidning till hur man fyller i ansökan. För frågor om befintligt lånhänvisas till inloggningen på ”mina sidor”.

Ansökningsformuläret för att ansöka lån, är alltid öppet och behandlas under kundservice öppettider. Bank Norwegian kan kontaktas via mail, telefon och formulär på hemsidan.

Bank Norwegian
https://www.banknorwegian.se
Snarøyveien 36
1364 Fornebu
Norge

Öppettider

Måndag-Fredag 8-16

Representativt räkneexempel

Om du lånar 65.000 kr så kan du välja att betala tillbaka lånet i upp till 15 år. Låt säga att du vill ha amortering på lånet under 5 år. Den nominella räntan blir då 13,99% och den effektiva räntan 15,88%. Under avtalets längd betalar du 1531 kronor varje månad.

Det totala beloppet att betala tillbaka till Bank Norwegian blir 91.866 under förutsättning att du sköter alla avbetalningar och inte har utnyttjat någon av de betalningsfria månaderna.
Banken tillhör kategorin ”låna pengar”

Räntan är individuell f n 6,99% – 22,99% och villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett lån på 65 000 kr upplagt på fem år med exempelräntan 13,99% (effektiv ränta på 15,88%), blir det totala beloppet att betala 91 866 kr, vilket motsvarar 1 531 kr/mån. Lånetid 1-15 år. Max. effektiv ränta 29,27%

Söker du mindre lån?

LÅN UTAN UC | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse för det svenska näringslivet. Vid sidan om sina studier är han skribent hos LånutanUC.se.

Gå upp