BANK NORWEGIAN

Bank Norwegian privatlån

Bank Norwegian är en långivare som erbjuder olika tjänster inom både lån och spara. Det går att använda banken som din ordinarie bank då de har sparkonto, kreditkort, lån och Internetbank.

Du kanske har undrat, vilken bank är bäst? Bank Norwegian är en av de bättre.

Om Bank Norwegian

Banken har agerat långivare under många år och har närmare 1,5 miljoner kunder. Inom lån kan du för det första, välja att ansöka om ett nytt blancolån och låna 100.000 kr utan säkerhet. Till och med upp till 600.000 kr.  Det går även bra att samla sina lån genom en skuldfinansiering och du kan amortera lånet i upp till 15 år! Du behöver ingen borgensman, då denna långivare är ett lån utan säkerhet.

Samla och lös dyra lån

Om du vill låna pengar för att lösa dyrare mikrolån, snabblån och lån utan UC, så anger du dessa lån direkt i ansökan. Norwegian tar faktiskt hand om inbetalningen till de lån som ska lösas och betalar ut resterande del av lånebeloppet till ditt konto.

När du ansöker om privatlån hos Bank Norwegian så kommer du att få besked direkt. Om ansökan beviljas så signerar du avtalet med BankID och kan lugnt invänta att pengarna med direktutbetalning dyker upp på kontot. I och med att du skickade in ansökan så togs en UC, vilket är brukligt vid stora lån utan säkerhet och blancolån över 30.000 kronor.

Bank Norwegian lånevillkor

Åldergränsen för att låna pengar är 23 år. Den är alltså aningen högre än hos de flesta andra långivare.

  • Som hos alla andra lån är praxis att man ska ha bott i Sverige i minst 3 år
  • Varit folkbokförd i landet lika länge
  • Bank Norwegian godkänner inte lån med betalningsanmärkningar.

Flytta fram lånet med betalningsfri månad

Om man har varit i fas med sina betalningar under en tid, så går det att begära betalningsfri månad. Då slipper du betala amortering och ränta, ifall att du känner att en månad känns tuff. Du flyttar fram betalningen under ”Mina sidor” i inloggningen. När du flyttar fram lånet, så ”slipper” du inte den betalningen, utan lånets löptid ökar istället med ytterligare en månad. Lånet går självfallet att lösa när man vill.

Har du ekonomiska problem så bör du inte fundera på att låna pengar. Istället finns det bättre lösningar. Börja med att försöka skära ner på onödiga kostnader och utgifter.

Bank Norwegians Ränta och kostnader

Bank Norwegian har lån, sparkonto och kreditkort. Räntan på Bank Norwegians blancolån är individuell och rörlig och anpassas efter den lånesökandes ekonomiska förutsättningar att återbetala lånet.

Just nu ligger räntan i ett spann mellan 6,99%-22,99%. Vi försenad återbetalning så är dröjsmålsränta 24%, förseningsavgiften 95 kr och påminnelseavgiften 60 kr.

Kundtjänst

Bank Norwegian´s kundtjänst håller öppet alla vardagar. De är behjälpliga med alla frågor som rör deras bankpridukter. Bankens telefonlinje öppnar klockan 8 och stänger klockan 16.

Det går inte att ansöka lån via telefon, men man kan få svar på frågor och guidning till hur man fyller i ansökan. För frågor om befintligt lånhänvisas till inloggningen på ”mina sidor”.

Ansökningsformuläret för att ansöka lån, är alltid öppet och behandlas under kundservice öppettider. Bank Norwegian kan kontaktas via mail, telefon och formulär på hemsidan.

Prisexempel

Om du lånar 65.000 kr så kan du välja att betala tillbaka lånet i upp till 15 år. Låt säga att du vill ha amortering på lånet under 5 år. Den nominella räntan blir då 13,99% och den effektiva räntan 15,88%. Under avtalets längd betalar du 1531 kronor varje månad.

Det totala beloppet att betala tillbaka till Bank Norwegian blir 91.866 under förutsättning att du sköter alla avbetalningar och inte har utnyttjat någon av de betalningsfria månaderna.
Banken tillhör kategorin ”låna pengar”

Snabba fakta om Bank Norwegian

Belopp 5,000 – 600,000 SEK
Amortering 1 – 15 år
Ränta 6.99 – 22.99 %
Effektiv ränta 7.2 – 29.27 %
Ålderskrav 23 – 70
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Nej
Inkomstkrav 0 SEK
Uppläggningsavgift 399 SEK
Administrationsavgift 19 SEK
Räkneexempel: Räntan är individuell f n 6,99% – 22,99% och villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett lån på 65 000 kr upplagt på fem år med exempelräntan 13,99% (effektiv ränta på 15,88%), blir det totala beloppet att betala 91 866 kr, vilket motsvarar 1 531 kr/mån. Lånetid 1-15 år. Max. effektiv ränta 29,27%
Bank Norwegian - Låna pengar utan säkerhet - Lös och samla lån! 5000-600000
  • Snabb utbetalning
    (4.4)
Gå uppåt