Sommartävling – Vinn pengar!

thumbnail

Tävla och vinn pengar!

Vinn pengar! Tävlingen slutar snart.. Nu är det bara några dagar kvar av vår tävling där du kan vinna semesterpengar!

Många har blivit arbetslösa i och med Coronavirusets framfart och har inte råd unna sig något extra under sommaren. Oavsett om du är arbetslös eller inte har de där extra slantarna för att unna dig en stunds avkoppling under semestern, så har du chansen här!

Tävla och vinn pengar – 3000 kronor kontant

Istället för att låna pengar till semestern så kan du tävla och vinna pengar. Vinn pengarvinna 3000 kronor kontant. Så här gör du för att ha chansen att vinna 3000 kronor. Följ Lån utan UC´s instagram och tagga minst 3 personer i inlägget om tävlingen. That´s it! Vinnaren avgörs 1 juli 2020.

Fakta om LånutanUC.se

Lån utan UC är en jämförelsesajt för lån. Här jämför förutom alla långivare som inte gör kreditupplysning från UC, även privatlån, blancolån, bolån, snabblån, företagslån, pensionärslån och konsumtionslån.

Det är helst kostnadsfritt att jämför och ansöka lån. Förutom prisjämförelser hittar du nyttig information och fakta om aktuella räntor och regler för svenska krediter. Har du slut på pengar, så testa i första hand  och behöver ett mindre lån?

Lån som inte tar UC

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån
Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.
Gå upp