Smslån som beviljar alla

Smslån som beviljar alla?

Smslån som beviljar alla finns inte. Men det finns flera jämförelsesajter som vill få dig att tro det. Om en långivare skulle bevilja alla lån så skulle de gå i konkurs på grund av obetalda lån.

Däremot finns det långivare som beviljar MÅNGA och även ger lån trots att man har svag kreditvärdighet. Dessa smslån har låga grundkrav och flertalet beviljar lån med betalningsanmärkningar. Flest krediterna tar heller inte kreditupplysning från UC, vilket kan vara en orsak till att fler beviljas lån.

Alla svenska smslån

Välj Belopp
Välj Löptid
  • Filtrera
  • Lån utan UC
  • Lån med anmärkning
Visa fler lån

Omöjligt att få lån?

Det finns flera andledingar till att det kan vara svårt att få lån. Det kan till exempel bero på betalningsanmärkningar, många kreditförfrågningar hos UC, skuldsaldo hos Kronofogden, för låg ålder. Många vänder sig till en pantbank då det varit omöjligt att få lån. Många gånger har detta resulterat i att man inte kunnat lösa ut sitt föremål.

Istället för att gå till pantbanken vid akut behov av lån, så kan du vända dig till smslån. Ränta är inte låg, men det är den heller inte hos Pantbanken, där du riskerar tappa dina grejer.

Smslån ingår i lagen om räntetak och kostnadstak och beviljar inte alla, men många. Om du lånar smslån så får kostnaderna och räntan inte uppgå till mer än 39,5% (2020-06-13)

Banker med många beviljade lån ger större chans

Hur en bank bedömer dig som lånesökande kan vara helt olika. Den ena banken kan bevilja lån till alla som har betalningsanmärkningar (om inkomst) medan en annan bank kanske inte ens godkänner lån om tillräckligt hög inkomst saknas.

Förutom grundkraven, så skiljer sig beviljandegraden från bank till bank.

Några av de långivare som beviljar många lån, flest beviljade smslån är

Alla dessa är inte lån utan UC, men det hindrar inte långivaren från att vara snällare i sin bedömning.

Gå uppåt