Sms Lån som beviljar alla

Smslån eller sms lån?

Söker du smslån som beviljar alla?

Sms lån som beviljar alla med låga grundkrav och beviljar alla lån med lågt kreditbetyg, samt har högst beviljandegrad. Hos många smslån får du även lån med betalningsanmärkningar. Alla smslån tar inte kreditupplysning från UC, vilket kan vara en orsak till att fler beviljas lån.

Belopp:
Villkor:
Filtrera smslån
Visa fler lån

Alla har chansen att låna pengar på olika sätt. Störst chans har du att bli beviljad lån, om du vänder dig till rätt bank. Alla kan beviljas smslån fastän arbetslöshet. Sa banken nej till lån? Om det inte finns skuldsaldo hos Kronofogden så är chanserna ändå goda att många långivare säger ja.

Här är smslån som alla beviljar lån utan att ta kreditupplysning från UC. Alla smslån har en maximal årsränta på 39% och är registrerade hos Finansinpektionen. Lånet har direkt utbetalning.

Kan alla bli beviljade smslån?

Smslån som beviljar alla låter ju helt fantastiskt. Det finns flera jämförelsesajter som vill få dig att tro att smslån är så enkelt att ALLA kan bli beviljade lån. Men om en långivare skulle bevilja alla lån så skulle de gå i konkurs på grund av obetalda lån. 

Så det är naturligtvis inte så enkelt som det låter. 

Däremot finns det långivare som beviljar MÅNGA och även ger lån trots att man har svag kreditvärdighet. Det betyder att det är smslån med hög beviljandegrad och långivare som beviljar flest lån.

Känns det omöjligt att få ett lån beviljat?

Det finns flera andledingar till att det kan vara svårt att få lån, men det är inte alltid så omöjligt som du tror. Du kan kanske ha blivit nekad lån med anledning av

  • betalningsanmärkningar?
  • många kreditförfrågningar hos UC?
  • skuldsaldo hos Kronofogden?
  • för låg ålder?

Är sms-lånet bättre än pantbanken?

Många vänder sig till en pantbank då det varit omöjligt att få lån. Men Många ofta har detta resulterat i att man inte kunnat lösa ut sitt föremål. Pantbanken tar avgift men det gör även långivare. Även om gratislån erbjuds så tillkommer många gånger en uppläggningsavgift på ca 395 kr.

Istället för att gå till pantbanken vid akut behov av lån, så kan du vända dig till rätt ställe för ändamålet. I vissa fall är det smslån som är enda utvägen eftersom de beviljar alla lån utan kreditupplysning från UC. Där är i dagsläget enda chansen att få lån med lågt kreditbetyg. Här kan man också få pengarna utbetalda samma dag.

Viktigt att betala smslånet då räntan är hög

Ränta är inte den lägsta, men det är den heller inte hos Pantbanken eller när du handlar på avbetalning, Och om du har en skuld som hamnar hos Inkasso eller Kronofogden så blir räntan ännu högre. 

Smslån ingår i lagen om räntetak och kostnadstak. Om du blir beviljad smslån så får kostnaderna och räntan inte uppgå till mer än 39,5% (2020-06-13)

Smslån ger större chans att få beviljat lån

Hur en långivare bedömer dig som lånesökande kan vara helt olika. Den ena banken kan bevilja smslån till alla, även den som har betalningsanmärkningar, medan en annan bank kanske inte ens godkänner lån om tillräckligt hög inkomst saknas. Då kanske man blir nekad lån på grund av för många förfrågningar hos UC.

Förutom grundkrav så skiljer sig beviljandegraden från bank till bank

Några av de långivare som all beviljar många lån, som ger flest beviljade smslån är

Alla dessa är inte lån utan UC, men det hindrar inte långivaren från att vara snällare i sin bedömning. Även om kreditupplysningen UC många gånger är orsaken till att en bank nekar lån, så finns det även snabblån som tar UC och förbiser många förfrågningar och svag kreditvärdighet. Du kan många gånger låna sms lån på 20.000 kr trots att storbankerna nekat lån.

Läs också: Dessa banker beviljar flest lån.

Frågor & Svar om ”Smslån som beviljar Alla”

Jag har blivit nekat lån hos många långivare. Finns det egentligen någonstans jag kan bli beviljad lån. Beviljas alla lån?

Det är svårt att svara på varför just du inte fått låna. Kolla upp varför du blivit nekad och fråga vad som krävs hos de långivare som nekad för att bli beviljad lån.

Beviljar alla smslån till den med bra kreditvärdighet?

En bra kreditvärdighet är ingen garanti för att bli beviljad lån, men chanserna ökar naturligtvis. Om du ansöker ett lån som inte tar UC så ökar chansen att få låna pengar.

Var hittar jag sms lån som beviljar alla ansökanden med betalningsanmärkningar?

Filtrera på låna med betalningsanmärkning bland alla lån, så är du på god väg.

OBS – Sms lån är högkostnadskrediter vilket kan leda till betalningsanmärkning. Detta kan leda till en ekonomisk situation som är svår att komma ur. Ett lån på 10.000 kr kan snabbt växa till en större skuld på det dubbla om lånet inte återbetalas. För stöd vänd dig till en ekonomisk rådgivare. Du kan vända dig till en budget rådgivare i din kommun. Om du inte betalar tillbaka hela skulden riskerar du att hamna i ekonomisk knipa.

För att hitta skuldrådgivningen i din kommun, se kontaktuppgifter på hallåkonsument.se. Budget och skuldrådgivningen kan se över din ekonomi och ge råd.

För att låna via sms lån ska du ha fyllt 18 år. Se till att läsa mer om villkoren hos din långivare innan du signerar lånet.

Gå upp