Smslån som beviljar alla

thumbnail

Smslån som beviljar alla lån

Dessa smslån har låga grundkrav och flertalet beviljar lån med betalningsanmärkningar. Flesta krediterna tar heller inte kreditupplysning från UC, vilket kan vara en orsak till att fler beviljas lån.

Välj lånebelopp
Välj löptid
Filtrera
Visa fler lån

Kan alla bli beviljade smslån?

Smslån som beviljar alla låter ju helt fantastiskt. Det finns flera jämförelsesajter som vill få dig att tro att smslån är så enkelt att alla kan bli beviljade lån. Men om en långivare skulle bevilja alla lån så skulle de gå i konkurs på grund av obetalda lån.

Så det är naturligtvis inte så enkelt som det låter.

Däremot finns det långivare som beviljar MÅNGA och även ger lån trots att man har svag kreditvärdighet.

Omöjligt att få lån?

Det finns flera andledingar till att det kan vara svårt att få lån. Det kan till exempel bero på betalningsanmärkningar, många kreditförfrågningar hos UC, skuldsaldo hos Kronofogden, för låg ålder.

Många vänder sig till en pantbank då det varit omöjligt att få lån. Många gånger har detta resulterat i att man inte kunnat lösa ut sitt föremål.

Istället för att gå till pantbanken vid akut behov av lån, så kan du vända dig till smslån. Ränta är inte låg, men det är den heller inte hos Pantbanken, där du riskerar tappa dina grejer.

Smslån ingår i lagen om räntetak och kostnadstak och beviljar inte alla, men många. Om du lånar smslån så får kostnaderna och räntan inte uppgå till mer än 39,5% (2020-06-13)

Banker med många beviljade lån ger större chans

Hur en bank bedömer dig som lånesökande kan vara helt olika. Den ena banken kan bevilja lån till alla som har betalningsanmärkningar (om inkomst) medan en annan bank kanske inte ens godkänner lån om tillräckligt hög inkomst saknas.

Förutom grundkraven, så skiljer sig beviljandegraden från bank till bank.

Några av de långivare som beviljar många lån, flest beviljade smslån är

Alla dessa är inte lån utan UC, men det hindrar inte långivaren från att vara snällare i sin bedömning.

Frågor & Svar om att beviljas smslån

Jag har blivit nekat lån hos många långivare. Finns det egentligen någonstans jag kan bli beviljad lån eller beviljas inte alla?

Det är svårt att svara på varför just du inte fått låna. Kolla upp varför du blivit nekad och fråga vad som krävs hos de långivare som nekad för att bli beviljad lån.

Beviljar alla lån till den med bra kreditvärdighet?

En bra kreditvärdighet är ingen garanti för att bli beviljad lån, men chanserna ökar naturligtvis. Om du ansöker ett lån som inte tar UC så ökar chansen att få låna pengar.

Gå uppåt