Flest beviljade lån just nu

Att bli beviljad ett lån handlar det inte bara om att klicka på ansökningsknappen och vänta på pengarna. Du måste ha ett kreditbetyg som godkänns av den långivare du ansöker lånet av. Det kan underlätta att se vilka lån som har högst trafik och utgivna lån. Här är lån som beviljar flest just nu!

Belopp:
Villkor:
Sortera efter:
Visa fler lån

Lån som beviljat flest

Är du trött på att bli nekad lån? De banker som beviljat flest lån denna vecka är en blandning av både lån utan UC och konsumtionslån som använder UC. Spargo och Bank Norwegian är 2 st långivare som använder UC men ändå har en hög beviljandegrad.

Utöver dessa 2 lån så har Loanstep beviljat en stor andel lån. Loanstep använder inte UC.

Planera din ansökan till rätt långivare som beviljar högst antal låneansökningar

Den bank du ansöker till har speciella krav som gäller hos dem och för att få ett lån beviljat ska du passa in i mallen. Annars blir du nekad lån. Låt säga att en långivare har lägsta ålderskrav 20 år, men du är bara 18 år. Du blir det inget lån hos denna bank, även om ditt kreditbetyg är väldigt högt eller om du har svag kreditvärdighet.

Välj lån som matchar dina och bankens krav för störst chans

För att få ett lån online bör du planera, genom att jämföra lån och hitta den som har lägsta krav matchande ditt kreditbetyg. Har du till exempel betalningsanmärkningar, så ansök endast lån hos de banker som godkänner det. Allt annat är bortkastad tid. Börja med att kolla igenom de flest beviljade lån som finns.

LÅN UTAN UC | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse för det svenska näringslivet. Vid sidan om sina studier är han skribent hos LånutanUC.se.

Gå upp