Flest beviljade lån denna vecka

Flest beviljade lån just nu 

För att bli beviljad ett lån handlar det inte bara om att klicka på ansökningsknappen och vänta på pengarna. Du måste ha ett kreditbetyg som godkänns av den långivare du ansöker lånet av. Det kan underlätta att se vilka lån som har högst trafik och utgivna lån.

Lån som beviljat flest

Är du trött på att bli nekad lån? De banker som beviljat flest lån denna vecka är en blandning av både lån utan UC och konsumtionslån som använder UC. Spargo och Bank Norwegian är 2 st långivare som använder UC men ändå har en hög beviljandegrad.

Utöver dessa 2 lån så har Loanstep beviljat en stor andel lån. Loanstep använder inte UC.

Planera din ansökan till rätt långivare

Den bank du ansöker till har speciella krav som gäller hos dem och för at få ett lån beviljat ska du passa in i mallen. Annars blir du nekad lån. Låt säga att en långivare har lägsta ålderskrav 20 år, men du är bara 18 år. Du blir det inget lån hos denna bank, även om ditt kreditbetyg är väldigt högt eller om du har svag kreditvärdighet.

På samma sätt, ifall att du har betalningsanmärkningar och ansöker hos ett lån som inte godkänner anmärkningar, så sorteras du bort direkt.

Jämför innan du lånar

För att få ett lån bör du planera, genom att jämföra lån och hitta den som har lägsta krav matchande ditt kreditbetyg. Har du till exempel betalningsanmärkningar, så ansök endast lån hos de banker som godkänner det. Allt annat är bortkastad tid. Börja med att kolla igenom de flest beviljade lån som finns.

Om du lägger ner lite tid på att planera innan du börjar fylla i låneansökningar, då ökar chansen till att du får låna. Du sparar dessutom in på onådiga kreditförfrågningar och tid. Börja med att titta på de flest beviljad lån denna vecka här och se om dessa matchar din egna kreditmall. 

Lätta lån som beviljar många ansökningar

Om man letar lätta lån med högre beviljandegrad så är chansen större till att få låna pengar. Just smslån och lån utan UC, är kända för att bevilja fler lån än privatlån. Det kan vara svårt att hitta långivare som beviljar flest lån, men vi har samlat dem här.

Att dessa lån beviljar flest lån kan bero på många anledningar. Det kan till exempel vara ett smslån som  inte tar kreditupplysning från Uc, eller så är det banker som bara lånar ut mindre belopp. Det är lättare att bli beviljad små lån än stora, av den anledningen att mindre lån har mindre krav.

Du också läsa mer om vanliga frågor om lån om du inte hittar svaret på dina frågor.

Smslån som beviljar flest lån behöver inte vara utan UC

Genom att göra kreditprövning av andra kreditupplysningsföretag, som till exempel Bisnode eller Creditsafe så är chansen större att bli beviljad smslån.

Det är ingen sammanträffande att de flest beviljade smslån inte tar kreditupplysning från UC.

Men det finns undantag. Nordiclån och Leasy är långivare som beviljar många lån trots att de faktiskt tar UC. De har helst enkelt inte lika höga krav som banken. Dock godkänns inte betalningsanmärkningar.

Smslån som är ”enkla”

Smslån som beviljar flest lån är oftast de som har lägst inkomstkrav. Grundkraven för att bli beviljad smslån snabbt och enkelt är:

  • Åldersgräns 18 år
  • Sakna skuldsaldo hos Kronofogden
  • Inte ha obetalda fordringar hos den långivare du ansöker lån hos
  • Pension, studiemedel, A-kassa, sjuklön eller inkomst av tjänst eller företag

Banker som har fler produkter som beviljar många lån

Ett antal smslån har fler än en produkt inom lån. Thorn till exempel har den lån som Klicklån, Leasy och Viigalån. Alla Thorns lån följer samma kreditmall och de har likadana grundkrav. Inget av dessa lån är smslån, men de till hör Sveriges flest beviljade lån.

Dessa är ”lättare” att få beviljat lån hos än många andra banker. Du kan även låna med svag kreditvärdighet. Även om man har ett lån genom en av deras produkter, låt säga Leasy mikrolån, så kan man bli beviljad ett lån hos t.e.x Thorn under förutsättning att man skött det enda lånet felfritt.

De banker som beviljar flest lån, är de långivare som vi kallar för ”lätta lån”. Om banken har sagt nej till lån så finns det nästan alltid ett alternativ till att få låna pengar. Förutsatt att du inte har ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden.

 

Gå upp