Låna kostnadsfritt med räntefria lån

Räntefria lån - Testa lån pengar utan ränta

Räntefria lån utan ränta?! Det är sant och möjligt och ett bra sätt att testa på ett lån utan att det kostar någonting. Du kan låna pengar helt kostnadsfritt, låna gratis utan ränta. Haken? Du måste betala tillbaka det räntefria snabblånet inom 14 dagar och vara en ny kund hos banken.

Du kan låna ”gratis” hos dessa långivare:

Hitta räntefria lån

Det finns ett antal lån utan ränta, men räntefria lån som till exempel Lumify är inte gratis för alltid. Detta är prova-på-erbjudanden för dig som inte varit kund hos långivaren tidigare. De låter dig få räntefritt lån för att visa att de är bästa banken och locka dig som kund. Självklart ska du passa på att utnyttja detta och ta emot ett gratis lån.

Kostnadsfritt smslån utan ränta

Återbetalningstiden för de räntefria lånen varierar men är oftast 14 dagar. Då det oftast är smslån som erbjuder oss att låna utan ränta, så betyder det att löptiden är halverad. Smslån har ofta en återbetalningstid om 30 dagar, Du kan i dagsläget få gratis lån utan ränta hos Loanstep och Lumify.

Gratislån direkt utbetalt kostandsfritt

Lätt som en plätt, du ansöker lån, får besked direkt och om lånet beviljas har du pengarna på kontot samma dag. Och det kostar dig inte ett öre ifall du betalar tillbaka lånet inom 2 veckor.

Vilken långivare är nu så generösa att de erbjuder ”gratis lån”? Jo det är bland annat Loanstep (Ansök/Läs mer här) som genom detta lukrativa erbjudande vill locka tills sig nya kunder. Därför kan du låna pengar kostnadsfritt helt utan ränta!

Har du redan testat Loanstep tidigare så finns alternativa snabblån och lån utan UC att välja på här:

Frågor om räntefria lån

Finns det lån utan ränta?

Det finns flera långivare som erbjuder kostnadsfria och räntefria lån. Testa ett nytt lån gratis utan räntekostnader.

Kan jag låna pengar utan ränta?

De flesta räntefria lånen tar faktiskt heller ingen UC, så ja det kan du.

Administratör och skribent at LånutanUC | Website | + posts

Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.

Gå upp