Lån med lågt kreditbetyg – Större chans

lågt kreditbetyg och betalninganmärkningar

Få större chans att få lån med lågt kreditbetyg

Att få låna pengar vid lågt kreditbetyg kan vara omöjligt, men chansen finns om du väljer snabblån och lån utan UC. Om ditt låga kreditbetyg beror på betalningsanmärkningar, så finns det nischade banker vid just anmärkningar.

Men om svag kreditvärdighet istället har orsakats av exempelvis för många registrerade kreditförfrågningar hos UC, så går det bra att ansöka ”vanliga” snabblån utan UC. Då har du större chans att få lån än hos vanliga banker.

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån

Öka chansen till att låna med låga kreditbetyg

Om banken inte tar kreditupplysning från Upplysningscentralen då du ansöker lån, så har du större chans att få lån med låga kreditbetyg. Kreditbetyget avgör om du får låna pengar. Har du betalninganmärkningar hos Kronofogden så spelar det ingen större roll om du ansöker lån utan UC eller med.

Anmärkningarna syns i alla kreditupplysningar, men där beror kreditbeskedet på hur resten av din inkomst, tidigare krediter, kreditförfrågningar, mm, ser ut.

Låna penar med uruselt kreditbetyg

Om du har riktigt urusla, dåliga kreditbetyg på grund av för många förfrågningar, så är det oundvikligt att inte ansöka lån utan UC. Där har du större chans att få lån, eller egentligen din enda chans till att få låna pengar.

Det finns många långivare att välja på utan UC. Du kanske tycker att det är svårt, vilken ska du välja? Får du inte låna pengar? Därför finns det jämförelsetjänster som ”Lån utan UC” som hjälper dig sortera och hitta banker, vilka till och med kan godkänna lån med uruselt betyg.

Individuella kreditbedömningar

Varja bank bedömer sina låneansökningar individuellt. Den ena banken kanske godkänner lån, då den andra nekar dig lån. Det är upp till banken att bestämma om den kan lita på att du betalar tillbaka pengarna eller inte. Den som tycker att det är lölligt att det finns lånevillkor, att man ska vara svensk medborgare, ha en lön och så högt kreditbetyg som möjligt kan ju fundera på detta:

Låna pengar utan kreditupplysning

  • – ”En man du inte känner och aldrig sett tidigare, knackar på hemma på din dörr och vill låna 50.000 kr. När han nämner sitt namn så känner du igen att du har hört någon på jobbet nämna att detta namn lånat pengar av arbetskollegan och struntat i att betala tillbaka dem.
  • Skulle du låna ut pengarna till den okända mannen som står utanför din dörr? Du vet inte vem han är och han är känd för att inte betala tillbaka.
  • Ungefär den liknelsen kan du dra med banken så kanske du förstår varför de tar en kreditupplysning och drar sig för att låna ut pengar till den som har betalninganmärkningar.
Gå upp