Låna pengar inför sportlovet

Nu har sportlovet har kört igång och trots Corona trängs slalomåkarna i backen. Tänker du själv åka till fjällen under sportlovet?

Sportlovsveckan för den som har råd utan att låna?

Under sportlovet är det meningen att barnen ska få ledigt från skolan för att ägna sig åt utomhusaktiviteter. Slalom, pulka och skridskor är vanliga aktiviteter under sportlovet. Vilken budget kommer du att behöva? Det beror mycket på vad du väljer att göra. Skridskor och pulka är nästintill gratis.

Iallafall kostar det inte många hundralappar och de flesta slipper låna pengar för att ägna sig åt dessa ”billiga” aktiviteter.

Att åka Slalom kostar betydligt mer än andra sportlovsaktiviteter. Att köpa slalomskidor, stavat, pjäxor, hjälm, glasögon är en utgift på flera tusen och så tillkommer resor till backen, liftkort, mm. För många är slalom en få förunnat ”snobbsport” och alla har inte råd att ens delta i slalomskolan.

Låna pengar till slalomresan på sportlovet

Funderar du på att låna pengar till sportlovets slalomresa? Visst kan det vara ett alternativ, om du lägger pengarna på någonting som finns kvar efter sportlovet. Att ta ett lån till att köpa slalomutrustning behöver inte vara fel.

Välj rätt lån inför sportlovsaktiviteterna

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån

Om du köper slamomskidor av bra kvalitet, så kan du sälja vidare dem då du tröttnat. Och det finns alltid en marknad för begagnad vinterutrustning. Men visste du att det finns slalomutrustning att låna gratis?

På Fritidsbanken kan man låna allt från en komplett slalomutrustning till innebandyklubbor och tremanstält. Vad som finns i sortimentet skiljer sig från från ort till ort och beror på vad vi har fått in. Alla får låna och allt är gratis 

Källa: Fritidsbanken | 2020 | https://www.fritidsbanken.se/sa-har-gar-det-till/

Vilket lån du ska välja inför sportlovsaktiviterna, beror dels på hur bråttom du har och hur stark din kreditvärdighet är. Vill du låna pengar med svag kreditvärdighet så finns det inte så mycket annat att välja på än lån utan UC och snabblån.

Detsamma om du har ont om tid. Är sportlovet redan nästa vecka så hinner du både ansöka och få ett snabblån utbetalt. Om det ligger lite längre bort så rekommenderas du istället att titta på privatlån. Privatlån är betydligt billigare, lägre ränta och lägre kostnader.

Har du betalningsanmärkningar? Då finns det även nischade speciallån just vid dessa ändamål. Så ska du låna pengar inför sportlovet, se till att välja det alternativ som passar dig bäst. Alla har inte samma förutsättningar till att få lån. Välj gärna ett litet lån så du vet att du kan betala tillbaka.

Gå upp