ekomni logo

Hos Ekomni kan du låna upp till 10 000 kronor under en period på 6 månader. Räntan är fast 39 % och med en tilläggsavgift på 199 kronor för uppläggningen av lånet. Ekomni är ett lån utan UC och kreditupplysningen utförs genom Creditsafe så det registreras inte hos UC.

Representativt exempel: Kredit 3 000 kr, återbetalningstid 3 mån, Årsränta 39,00%,  Uppläggningsavgift 199 kr, Aviavgift 49 kr/mån, Effektiv ränta 183,77%,  Kostnad 1 115 kr/mån, Totalt att återbetala : 3 543 kr

Om Ekomni

Ekomni är kända för att godkänna låneansökningar även om du har betalningsanmärkningar. Långivaren har dock en gräns på högst 4 betalningsanmärkningar och inga anmärkningar får ha inträffat de senaste 3 månaderna.

Ekomni säger sig vara specialister på sunda krediter, vilka skräddarsys för att passa dina individuella behov. Du kan få snabblån från 1 000 till 10 000 kr på antingen 10 till 30 dagar eller 2 till 6 månader, beroende din ekonomiska situation.

Transparent prissättning

En av Ekomnis unika fördelar är deras transparenta prissättning utan dolda avgifter, vilket ger dig som låntagare full insyn i vad lånet kommer att kosta. En annan fördel är att de inte använder UC (Upplysningscentralen) för kreditupplysning, vilket kan vara till fördel för att inte påverka kreditvärdigheten i framtiden.

Ekomni är en högkostnadskredit, vilket innebär att den effektiva räntan överstiger 34 %, men den exakta kostnaden för lånet framgår tydligt på deras webbplats innan ansökan genomförs.

Kreditupplysningen görs hos Creditsafe.

Villkor Ekomni

Du måste du agera för egen räkning och vara folkbokförd i Sverige med ett svenskt personnummer som varit aktivt i minst 3 månader. För att ansöka kredit hos Ekomni måste du vara minst 20 år gammal och ha en inkomst på minst 15 000 kr/mån, vilken kan vara från lön, näringsverksamhet, a-kassa eller pension.

Din inkomst måste kunna styrkas genom en kreditupplysning och transaktionsanalys. Innan ansökan krävs även att du genomfört en budgetkalkyl på ”Hallå Konsument” och har ett svenskt bankkonto registrerat i ditt eget namn. Det är viktigt att du har tillgång till BankID.

LångivareEkomni
Belopp1000-10.000 kr
Ränta39%
Åldersgräns20 år
Uppläggningsavgift199 kr
Löptid1-6 mån
BetalningsanmärkningarOk

Ansöka lån med betalningsanmärkning och skulder

Det går att ansöka lån med betalningsanmärkning, men du får inte ha mer än fyra anmärkningar och de ska inte ha registrerats under de senaste 3 månaderna. Precis som hos alla andra långivare så är inget skuldsaldo hos Kronofogden är tillåtet. Du får heller inte ha varit föremål för skuldsanering eller genomgått skuldsanering, eller stå under förvaltarskap, ha god man eller annan huvudman, och du får inte ha en skyddad identitet.

Kontakt

Ekomni AB
Mail: [email protected]
Tel: 08-36 78 78

EKOMNI SEKKI

Ekonom at LÅN UTAN UC | Website | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse och kunskap inom snabblån och smslån. Han skribent hos LånutanUC.se sedan år 2018

Gå upp