Få pengar via swish – Snabblån upp till 50.000 kr

swishlån

Swish implementeras i allt fler tjänster och är idag snart oumbärligt som betalningsmedel i butiker och på tankstationer. Men visste du att det även finns banker som kan göra direktutbetalning och skicka beviljat lån via swish till dig? Genom att banken överför lånet via swish så blir utbetalningstiden direkt. Det innebär att om du gör en låneansökan och lånet beviljas direkt på skärmen, så kan du få lånet utbetalt till ditt konto inom några sekunder via swish.

Snabblån som gör utbetalning av lån via swish

Det finns redan i dag snabblån som använder sig av swish för att du ska kunna få pengar så snabbt som möjligt. Mest populär är Brixo, men det finns fler lån som gör utbetalning med swish! Merax, Kontantfinans, Flexkontot och Viaconto är samtliga så kallade ”swishlån” och det bästa av allt – Samtliga är lån som inte gör kreditupplysning från UC!

BankSwish utbetalningRänta
BrixoJa28.95%
KontantfinansJa42.48%
MeraxJa43.98%
FlexkontotJa42.48%
ViacontoJa43.5%

Swishlån alltmer populärt

Idag väljer fler att ta lånet utbetalt via swish, då den möjligheten finns. Och varför skulle vi inte? Med swishlån går det snabbare och enklare och då man väl har fått ett lån beviljat vill man ju gärna ha pengarna snabbt insatta på konton. Så vi hoppas att fler snabblån implementerar möjligheten att ta ut lånet via swish.

Gå upp