Snabblånet som beviljar fler

populärt snabblån enkelt att ansöka

Snabblån beviljar flest lån bland banker som erbjuder mindre krediter och det snabblånet som beviljar fler än andra just nu är Brixo. Anledningen till att långivaren är mer populär än andra kan vara att räntan hos Brixo är avsevärt lägre än flera andra lån utan UC, där räntan annars kan uppgå till 44%. Hos Brixo ligger räntan på ett lån upp till 50.000 kr på 28.95% och inga andra avgifter som uppläggningsavgift eller aviavgift tillkommer.

Snabblånet utbetalar genast via swish

Att Brixo betalar ut lånet via swish är en stor fördel, eftersom du får beviljat lån på kontot snabbt. Det är heller inte svårt att göra en låneansökan. För att se om du kan bli beviljat ett lån direkt, så fyller du i personnummer, mobilnummer, din månadsinkomst och hur du vill få lånet utbetalt. Ansökan om snabblån är enkel och svar kommer direkt på skärmen.

Låna trots många förfrågningar hos UC

Om man har ansökt många lån under en kort tid så registreras detta vanligen i UC-s register och många förfrågningar om lån kan leda till ett sänkt kreditbetyg. Detta gäller inte då du ansöker till Brixo, eftersom det är ett lån som inte tar UC. Därför både ökar chansen att få lån (om du redan har många förfrågningar hos UC) men det sänker heller inte ditt kreditbetyg att göra en ansökan hos Brixo.

Brixo kredit har valfri återbetalningstid

Eftersom Brixos snabblån är en kredit så behöver du inte betala tillbaka hela skulden på en gång. Återbetalningen börjar månaden efter att lånet har utbetalats och du kan då välja att betala tillbaka valfritt belopp från 5% av skulden och uppåt.

Låna pengar ansvarsfullt

Att låna pengar innebär alltid en risk, oavsett om det är snabblån, smslån, kreditlån eller annan form av lån. Det gäller att låna ansvarsfullt och inte ta flera lån och krediter än man vet att man klarar av. Ett obetalt lån kan leda till betalningsanmärkningar. Även om det går att få lån med betalningsanmärkningar, så kan en anmärkning ställa till andra problem i vardagen, såsom svårt att få hyra lägenhet eller teckna mobilabonnemang.

Populära snabblån

Brixo är ett av de mest populära snabblånen och ett lån utan säkerhet, men det finns fler långivare som är populära och för att hitta bästa lånet bör du alltid jämföra bankerna mot varandra

Jämför alla snabblån och kreditlån

Lån:
Villkor:
Filter för:
Visa fler lån
Gå upp