Wästgöta finans slopar uppläggningsavgiften

bjuder på uppläggningsavgiften

Nu tar Wästgöta finans bort uppläggningsavgiften

Wästgöta finans hjälper till. Så här i Coronatider är det både företag och privatpersoner som får svag kreditvärdighet och som har det svårt att få pengarna att räcka till. Vi är flera som lånar pengar för att dryga ut A-kassan eller lönen.

Där kan till exempel, kanske Wästgöta Finans hjälpa till?

Ansök lån UC-upplysning hos Wästgöta

Wästgöta finans är ett nytt konsumtionslån som lanserades för några veckor sedan. En långivare som ägs av Jula. Långivaren tar ingen kreditupplysning från UC upp till 300.000 kr! Tidigare har vi varit bortskämda med stora snabblån som hos till exempel Paymark Finans, men Wästgöta Finans kommer som ett välkommet tillskott!

Det unika med banken är att de trots stora lånebelopp är ett lån utan UC, de tar alltså inte UC när man skickar in sin låneansökan. Det går alltså att låna upp till 300.000 kronor utan UC.

Nu meddelar långivaren även att de bjuder på Uppläggningsavgiften. Eftersom långivaren inte har lika höga räntor som smslån, så kan du genom detta lån, byta ut dina snabblån mot ett billigare lån.

Lånevillkor upp till 300.000 kr

  • 18 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden
  • Fast inkomst

Ansökan behandlas och utbetalas direkt till kontot.

Räkneexempel: Kreditbelopp 90 000 kr, löptid 36 mån. Ränta: 5,75%. Uppläggningsavgift: 250 kr. Aviavgift: 45 kr. Effektiv ränta: 7,27%. Totala kreditbeloppet: 90 000 kr. Kreditkostnad 10 070 kr. Månatlig betalning: 2 773 kr. Totalt lånebelopp: 100 070 kr.

Det finns flera artiklar om Wästgöta finans, bland anna den här ”Ingen kreditupplysning från UC upp till 300.000 kr

Gå upp