Byt ut och samla snabblån mot billigare lån

Enkelfinans lån

Du kan byta ut och samla snabblån mot ett billigare lån

Samla snabblån som har hög ränta! Har du ett eller flera snabblån som ska amorteras varje månad så kan månadsutgifterna bli väldigt höga. Lägg det tillsammans med hyra, mat, el och vatten och övriga utgifter så kanske lönen till slut inte räcker till.

Ny låneförmedlare löser dina lån med samlingslån

Det finns olika vägar att gå för att sänka sina månadsutgifter och en av dem kan vara att byta långivare eller lösa och lägga om sina dyra lån till ett billigare, med lägre månadskostnad. Om man är osäker på ifall att lån kommer att beviljas, så är det onödigt dumt att börja ansöka lån hos olika banker för att få ett saneringslån.

Detta kommer att göra att du får många kreditförfrågningar hos UC och svag kreditvärdighet. Då är det bättre att ansöka att samla snabblån, via en låneförmedlare. Det finns nu en ny låneförmedlare som har samarbete med fler banker och långivare än exempelvis Lendo och Freedom Finance.

Den nya låneförmedlare heter Enkelfinans Där finns upp till 40 st långivare samlade. Inga banker som är lån utan UC dock, men vanliga privatlån. De hjälper dig samla snabblån och få ner kostnaderna. Det tas alltid 1 UC när du ansöker lån via Enklarefinans.

Enklarefinans kan hjälpa dig att lösa och samla snabblån

Vid ansökan hos Enkelfinans kommer det endast att tas en UC och oavsett hur många banker som erbjuder dig lån kommer inga fler UC att tas. banken hjälper dig att lösa dina lån till en lägre månadskostnad. Du kan även låna pengar med svag kreditvärdighet.

Gå upp