Ingen UC hos Profilkredit

Profilkredit

Ingen UC hos Profilkredit längre

Ingen UC hos Profilkredit. Nu slutar Profilkredit med kreditupplysningar från UC. De är numera ett lån utan UC och har istället börja använda Bisnode. Dessutom erbjuds långivaren 1 månads räntefritt lån. Så du kan prova på att ansöka lån hos Profilkredit, utan att en UC tas på dig och utan kostnad för lånet!

Lånet har upphört. Prova istället: Klicklån

Profilkredit är en av de svenska långivare som har snabbast utbetalning av sina lån. 

Ett taget lån hos Profilkredit kan du betala tillbaka med ditt kreditkort, VISA, Mastercard eller American Express, utan extra kostnad.

Ångerrätt på sina lån

Räntefritt Profilkredit

Profilkredit har 14 dagar ångerrätt på sina lån. För att utnyttja din ångerrätt och återbetala ditt lån innan 14 dagar kontaktar du kundtjänst. Återbetalningen ska ske senast 30 dagar efter att du åberopat din ångerrätt.

Ännu en fördel med Profilkredit är att de ha snabb utbetalning! Hos den här långivaren år du blend de snabbaste utbetalningarna på nätet och pengar direkt efter att du godkänt låneavtalet.

Fakta Och Villkor Profilkredit

  • Lånebelopp 3000-25 000 kr
  • Ingen UC
  • Räntefritt första lånet
  • Direktutbetalning
  • Ålder 20-67 år
  • E-legitimation

Sammanfattning: Hos Profilkredit kan du som är mellan 20  och 67 år låna pengar utan ränta. Detta är ett erbjudande till dig som är förstagångskund och inte tidigare har lånat pengar hos denna bank.

Profilkredit kommer inte att göra en UC på dig. När du ansöker lånet så måste du verifiera din identitet med BankID. Om lånet beviljas så sker direktutbetalning till ditt bankonto. Pengar finns ofta tillgängliga samma dag.

LÅN UTAN UC | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse för det svenska näringslivet. Vid sidan om sina studier är han skribent hos LånutanUC.se.

Gå upp