Lån som godkänner betalningsanmärkningar oavsett kreditupplysning

du kan låna med betalningsanmärkningar

Låna med en eller flera betalningsanmärkningar

Du kan få låna både med och utan Upplysningscentralens upplysning med betalningsanmärkningar och det gäller inte bara de gamla smslånen. Privatlånen och snabblånen kan erbjuda lån med betalningsanmärkningar utan att ta den vanliga kreditupplysningen. Du behöver inte ställa säkerhet för att få låna, men du bör ha en inkomst och betalningsanmärkningar får inte vara färska.

Jämför och ta lån med betalningsanmärkning här

Belopp:
Villkor:
Visa fler lån

Kan du betala så kan du låna

Har du inkomst och möjlighet att kunna betala tillbaka ett lån? Då är du välkommen att ansöka ett lån hos de långivare, som beviljar fler låneansökningar än vanliga bankerna. Haken? Det kostar mer. Att ansöka hos banker som ger ut lån till den med anmärkningar innebär att du kommer att få betala en högre ränta hos andra.

Varför blir det högre ränta om jag lånar med anmärkningar?

Skulle du låna ut flera tusen kronor till en person du inte känner? Om du dessutom vet att den personen har lånat av andra och inte kunnat betala tillbaka pengarna då? Skulle du låna ut till den? Nej, det skulle du naturligtvis inte göra utan att kräva någon form av säkerhet för lånet. En pant kanske.

Skillnaden här är att de långivare som ger dig möjligheten att låna inte kräver någon fysisk pant. Det är lån utan säkerhet. Därför får du istället betala en högre ränta som säkerhet för banken. För banken tar ju en stor risk att kunna förlora de pengar de överför till dig, eller hur?

Ansök hos så få banker som möjligt avsett om du har betalningsanmärkningar eller inte

Om man vet vilken bank som ger ur flest lån, så behöver man inte ansöka hos flera. Därför är det värt att göra efterforskningar, jämföra lån och en bra ide är att ansöka via en låneförmedlare som exempelvis Freedom Finance. Då ”slösar” du inte på kreditförfrågningar och behåller din kreditvärdighet. Detsamma gäller om du tar lån utan UC, då ingen UC görs överhuvudtaget. Har du redan ett lågt kreditbetyg så satsa på att ansöka hos lån som ger ut till den med svag kreditvärdigt.

Gå upp