Lån som tar Creditsafe kreditupplysning

Creditsafe kreditupplysning utan uc

Lån med kreditupplysning från Creditsafe

Creditsafe kreditupplysning, är ett svenska kreditupplysningsföretag. Creditsafe tillhandahåller kredit och affärsinformation. De ger ut information till den som vill köpa kreditupplysning och ge lån utan uc.

Några snabblån som använder sig av Creditsafe

Hos dessa långivare kan du låna pengar direkt

Det finns flera olika sätt att ta kreditupplysningar och olika företag. Bland annat kreditupplysning från Decidas eller Bisnode. Får du inte låna pengar hos banken så kan du se  dig om efter andra alternativ än vanliga lån.

Ett vanligt alternativ är smslån som tar Creditsafe. Alltså lån utan kreditupplysning från Upplysningscentralen.

Varför ska man välja lån som tar Creditsafe istället för Upplysningscentralen?

Vilken bank som är bäst är svårt att bedöma. Det beror på vara individ och dens ekonomiska förutsättningar. Men en av de största anledningarna till att man ska välja Creditsafe då man lånar pengar, är nog anonymiteten vid kreditupplysningen.

Väljer man ett lån som tar UC så registreras en kreditförgrågning. Det gör det inte hos Creditsafe.

Är det enklare att få ett lån va Creditsafe?

Det kan på flera sätt vara enklare att få ett lån beviljat om man väljer ett lån som inte tar UC. Det kan t.e.x bero på att man sedan tidigare har många ansökta lån bakom sig. Detta ansökningar som gjorts av UC registrerade en kreditförfråning och sänkte däremot ditt kreditbetyg.

Det lägre kreditbetyget gäller bara hos UC. När en ansökan görs via Creditsafe så kan den banken inte se om du har ansökt lån tidigare. Det kan man se om man ansöker ett lån som tar UC.

Det är inte bara banker som gör kreditupplysningar

Det är inte bara banker som gör kreditupplysningar och kan se dessa tidigare UC-förfrågningar. Även hyresvärdar och andra som man gör ett avtal med, tar ofta en upplysning.

Gå upp